Το Great Serengeti Waterpark στο Holiday Inn Owatonna

Το Great Serengeti είναι μια μικρή εγκατάσταση στο Holiday Inn Hotel and Suites που μόλις δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως εσωτερικό πάρκο νερού .

Προσφέρει δύο διαφάνειες - μια ολίσθηση σώματος και μια ολίσθηση σωλήνα - καμία από τις οποίες δεν είναι ιδιαίτερα συναρπαστική. Μεγαλύτερα πάρκα νερού, όπως το Water Park of America στο Μπλουμινγκτον, διαθέτουν συνήθως περισσότερα αξιοθέατα, όπως μια βόλτα με οικογενειακή σχεδία και ένα προσομοιωτή surfing του FlowRider. Το Great Serengeti είναι περισσότερο μια δοξασμένη πισίνα ξενοδοχείου και μια εκτροπή από ένα θαλάσσιο πάρκο προορισμού.

Το εσωτερικό πάρκο με θέμα την Αφρική προσφέρει μια πισίνα εισόδου μηδενικού βάθους με μερικές περιοχές παιχνιδιού που θα πρέπει να κρατούν τα μικρά παιδιά διασκεδασμένα. Το υδρομασάζ είναι ένα ευχάριστο σκηνικό για τους γονείς και τα μεγαλύτερα παιδιά. Όλοι θα απολαύσουν τον τεμπέληλο ποταμό του πάρκου. Υπάρχει επίσης νερό μπάσκετ.

Πλατεία Πλατεία Εσωτερικού Πάρκου Εσωτερικών

14.000 (που είναι αρκετά μικρό από τα πρότυπα εσωτερικών υδάτινων πάρκων. Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. " A Lotta Water: Ποιος έχει το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού; ")

Πολιτική εισδοχής

Το πάρκο νερού είναι ανοιχτό για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση του κοινού. Το πάρκο μπορεί να γίνει κράτηση για ομαδικές εκδηλώσεις όπως πάρτι γενεθλίων.

Κατευθύνσεις

Από το Μινεάπολη-Αγ. Paul: I-35 στο Exit 45, Clinton Falls. Η πραγματική διεύθυνση είναι 2365 43rd Street NW Owatonna, Minnesota 55060.

Άλλα πράγματα που πρέπει να κάνουμε

Το Lion's Den Arcade προσφέρει παιχνίδια. Υπάρχει η κοντινή πόρτα του Cabela και οι Προτιμώμενες Πύλες γύρω από το ξενοδοχείο.

Τι να φάτε;

Το 43rd Street Pub & Grill του ξενοδοχείου είναι ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Τα παιδιά τρώνε δωρεάν. Προσφέρει απλό φαγητό, όπως πίτσα, μπιφτέκια και σαλάτες, καθώς και πιο πλούσια πιάτα όπως μπριζόλες ribeye και New York Strip. Τα τρόφιμα μπορούν να παραγγελθούν και να μεταφερθούν στο θαλάσσιο πάρκο Great Serengeti.

Σχετικά με το ξενοδοχείο

Το Holiday Inn προσφέρει σουίτες καθώς και standard δωμάτια. Διαθέτει συνεδριακές εγκαταστάσεις, κέντρο υγείας και γυμναστηρίου και επιχειρηματικό κέντρο.

Συγκρίνετε τιμές για Ξενοδοχείο Holiday Inn Owatonna στο TripAdvisor.

Κοντινά εσωτερικά πάρκα νερού

Επίσημη ιστοσελίδα

Το Μεγάλο Serengeti Resort