Πάρκο νερού της Αμερικής

Το Water Park της Αμερικής είναι ένα από τα μεγαλύτερα εσωτερικά θέρετρα τουριστικών θέρετρων . Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Humongous Mall της Αμερικής, το όνομά του απολαμβάνει το όνομα του γνωστού γείτονά του και το μέγεθος του γείτονά του.

Το κεντρικό τμήμα των 70.000 τετραγωνικών μέτρων. το εσωτερικό πάρκο νερού είναι το ελκυστικό του 10λεπτο συγκρότημα ψηλότερου νερού, το ψηλότερο από οποιοδήποτε εσωτερικό πάρκο νερού (και ένα από τα ψηλότερα από οποιοδήποτε πάρκο νερού, υπαίθρια ή εσωτερικά).

Οι κλειστοί, κλιματολογικά ελεγχόμενοι, ημιδιαφανείς σωλήνες στέλνουν τους αναβάτες ζουμίζοντας έξω από τα 100 πόδια για μια βιαστική βόλτα με οικογενειακή σχεδία. Υπάρχουν επίσης διαφάνειες σώματος και σωλήνων που φερώνουν και γύρω από τον τεράστιο πύργο.

Το πάρκο προσφέρει επίσης ένα ασυνήθιστα μακρύ τεμπέλης ποταμό που παρακάμπτει σε μια πισίνα κύμα, και ένα προσομοιωτή surfing FlowRider που δίνει στους αναβάτες μια ευκαιρία να σερφάρετε στο σώμα χρησιμοποιώντας ένα boogie σκάφους. Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν τους συνηθισμένους ύποπτους υδάτινου πάρκου: πισίνα με δραστηριότητες με μπάσκετ και πλωτήρες νερού. ένα διαδραστικό κέντρο παιχνιδιού με έναν κάδο και δύο χαλαρωτικές ιαματικές πηγές (οι οποίες είναι σχετικά μικρές και μπορούν να γεμίσουν γρήγορα σε πολυάσχολες μέρες).

Το θέμα των δασών θυμίζει τη μεγάλη αλυσίδα εσωτερικών υδάτινων πάρκων του Great Wolf Lodge , αλλά όχι τόσο εξειδικευμένη. Το πάρκο είναι λίγο αδύνατο στις ξαπλώστρες. Υπάρχει μια υποβαθμισμένη σοφίτα σε μια γωνιά του πάρκου που προσφέρει τραπεζάκια και θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως χώρος για τους επισκέπτες να σταθμεύσουν τα υπάρχοντά τους όταν δεν υπάρχει χώρος στον κεντρικό όροφο του πάρκου.

Το συνημμένο Radisson Hotel Bloomington θέρετρο είναι πολύ όμορφο. Οι σουίτες Grand είναι ιδιαίτερα ευρύχωρες με ευρύχωρους διαδρόμους, μεγάλο σαλόνι, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, ξαπλώστρα με κουκέτες και μπάνιο με μπανιέρα με υδρομασάζ, ξεχωριστό ντους και δύο ματαιοδοξίες. Όπως με όλα τα δωμάτια, οι σουίτες διαθέτουν μίνι ψυγεία, φούρνοι μικροκυμάτων, νεροχύτες και τραπεζαρία.

Οι κομψοί επισκέπτες θα μπορούσαν να αγοράσουν το δικό τους φαγητό και να εξοικονομήσουν τέλη εστιατορίου.

Στο μικρό τμήμα quibbles, το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο και μια εθνική οδό και ήταν λίγο θορυβώδης κατά τη διάρκεια της παραμονής μας. Ανεξήγητα, το ντους στο πάτωμα δεν είχε πιάτο σαπουνιού. Και, όπως πολλά ξενοδοχεία αυτές τις μέρες, τα μαξιλάρια ήταν μικροσκοπικά και (κατά την άποψή μου, ούτως ή άλλως) κάπως άβολα.

Το Water Park της Αμερικής είναι ένα από τα πολλά εσωτερικά πάρκα νερού στη Μινεσότα . Μπορείτε επίσης να βρείτε άλλα εσωτερικά πάρκα νερού σε ολόκληρο το Midwest και τις ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικά:

Surfing simulator βόλτα, βόλτα οικογένεια σχεδία, διαφάνειες του νερού και του σώματος νερό, διαδραστική δομή νερό παιχνίδι, παιδική πισίνα, πισίνες αθλητικών δραστηριοτήτων, spa ιαματικά λουτρά, και τεμπέλης ποτάμι.

Περισσότερα Water Park of America Πληροφορίες:

Το Water Park of America και το Radisson Hotel Bloomington Photo Gallery

Eagle's Nest Family Raft Ride στο Water Park of America Review

Cascade Falls FlowRider Surfing Βόλτα στο Water Park της Αμερικής

Ένα νερό Lotta: Πολλά υδάτινα πάρκα ισχυρίζονται ότι είναι τα μεγαλύτερα. (Είναι το υδάτινο πάρκο της Αμερικής;)

Nickelodeon Universe at Mall of America Επισκόπηση Κοντά στο εσωτερικό ψυχαγωγικό πάρκο.

Τηλέφωνο και τοποθεσία:

952-698-8888
Κάτω από το δρόμο από το Mall of America στο Bloomington (κοντά στη Minneapolis), στη Μινεσότα

Πολιτική εισόδου και Radisson Hotel Bloomington Τιμές:

Ανοιχτό για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του Radisson Hotel Bloomington (εγγυημένη είσοδος με μειωμένο επιτόκιο). Τα καθημερινά εισιτήρια είναι επίσης διαθέσιμα στην πόρτα και σε απευθείας σύνδεση για το ευρύ κοινό, αλλά ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Πλατεία Εσωτερικού Πάρκου Εσωτερικού Πάρκου:

70.000

Κατευθύνσεις:

I494W στην 24η Ave. έξοδος, αριστερά προς Mall of America. Ακριβώς στην αμερικανική λεωφόρο.

I494E στην Bloomington Ave. έξοδος. Προχωρήστε νότια. Αριστερά στην αμερικανική λεωφόρο.

Δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το (και στο) Mall of America και Minneapolis / St. Διεθνές Αεροδρόμιο Παύλου.

Radisson Hotel Bloomington Πληροφορίες:

Το άνετο και κομψό ξενοδοχείο προσφέρει πάνω από 400 δωμάτια. Οι διαστάσεις κυμαίνονται από standard δωμάτια με ένα μονό κρεβάτι και καναπέ-κρεβάτι έως μια οικογενειακή σουίτα με ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, σαλόνι με κουκέτες και δύο μπάνια.

Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ψυγεία, φούρνους μικροκυμάτων και δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ.

Οι παροχές περιλαμβάνουν το κλιματιζόμενο Trillium Spa. τρία εστιατόρια, όπως η σχάρα Split Rock, η οποία σερβίρει νόστιμο φαγητό, προσφέρει μεγάλα μερίδια και προσφέρει μεγάλη αξία. ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο. και το βόρειο Lights arcade, το οποίο προσφέρει εξαργύρωση και άλλα βιντεοπαιχνίδια.

Επίσημη ιστοσελίδα:

Πάρκο νερού της Αμερικής

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν καταλύματα με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας.