Τα καλύτερα γεγονότα Σεπτεμβρίου στο Τορόντο

Προσθέστε αυτές τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες στο Τορόντο στο ημερολόγιό σας τον Σεπτέμβριο

Το καλοκαίρι που έρχεται στο τέλος μπορεί να είναι έμφυτο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η διασκέδαση πρέπει να επιβραδυνθεί το Σεπτέμβριο. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ εύκολο να κρατήσετε την ώθηση του καλοκαιριού σας μέχρι τα τέλη του μήνα με το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και γεγονότων που συμβαίνουν σε όλη την πόλη. Υπάρχει κάτι για όλους που συμβαίνει τον Σεπτέμβριο, από εκδηλώσεις που εστιάζουν στην μπύρα έως την ταινία στην τέχνη, τη μουσική και το φαγητό. Εδώ είναι 10 από τις καλύτερες εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου που συμβαίνουν στο Τορόντο.

1. CNE (μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου)

Η αρχή του Σεπτεμβρίου στο Τορόντο είναι συνώνυμη με ένα πράγμα ειδικότερα: την εθνική έκθεση του Καναδά (CNE). Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, ένα ταξίδι στο CNE σημαίνει ότι έχετε τις επιλογές σας για παιχνίδια, βόλτες όλων των ειδών (αν θέλετε θεραπείες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά), ζωντανές παραστάσεις, καζίνο, μπαρ και εστιατόρια, παρελάσεις, ταλέντα δείχνει, συναυλίες και φαγητό, ένδοξο φαγητό. Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσες φορές ήσασταν ή πόσες φορές πηγαίνετε πριν τελειώσει, θα πρέπει να βρείτε κάτι διαφορετικό για να δείτε, να κάνετε ή να φάτε κάθε φορά.

2. Buskerfest (2-5 Σεπτεμβρίου)

Κάντε το δρόμο σας στο Woodbine Park για μια από τις πιο διασκεδαστικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο Τορόντο: Το Διεθνές Buskerfest του Τορόντο, που συμβαίνει για την υποστήριξη της Epilepsy Toronto. Το Buskerfest ξεκίνησε το 2000 και από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ παράδοσης δρόμου στον κόσμο. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πάνω από 100 καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων όλων από μίμους και μάγους, σε κλόουν, κοντορονίστες, ακροβάτες και πολλά άλλα.

Η είσοδος γίνεται με δωρεά στην Epilepsy Toronto.

3. Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο (8-18 Σεπτεμβρίου)

Ετοιμαστείτε για μια σειρά από αστέρια της A-list να κατεβείτε στο Toronto για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (TIFF), ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα φεστιβάλ ταινιών στον κόσμο. Για 10 ημέρες θα προβληθούν μια σειρά από κινηματογραφικές ταινίες, από παγκόσμιες πρεμιέρες γεμάτες μεγάλες προσωπικότητες, σε μικρότερες ανεξάρτητες κινηματογραφικές ταινίες, σε υποψήφιους υποψηφίους.

Τα μεμονωμένα εισιτήρια διατίθενται στην αγορά στις 4 Σεπτεμβρίου, αλλά υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αγοράσετε εισιτήρια και να δείτε ταινίες, ανάλογα με το τι εντάσσεστε.

4. Κρουαζιέρα Craft Brew (10 Σεπτεμβρίου)

Αν σας αρέσει η μπύρα και θέλετε επίσης να βρεθείτε σε μια βάρκα, θα αγαπήσετε την Craft Brew Cruise, που συμβαίνει στις 10 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μπύρας του Τορόντο. Επιλέξτε από δύο δρομολόγια (μία στις 2 μ.μ. και μία στις 7 μ.μ.) κατά τη διάρκεια της οποίας θα πάρετε μια περιήγηση τριών ωρών ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια ποικιλία από μπίρες βιοτεχνίας. Η τιμή εισιτηρίου των 45 δολαρίων σας δίνει μια αναμνηστική κούπα δείγματος καθώς και τέσσερα δείγματα δείγματος. Τα δείγματα είναι 4oz και μόλις χρησιμοποιήσετε τα πρώτα τέσσερα, μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα για $ 1 το καθένα. Ορισμένα από τα ζυθοποιεία στο πλοίο θα περιλαμβάνουν το Longslice, το Oat House, το Big Rig, το Side Launch, το Old Tomorrow και το Collingwood για να αναφέρουμε μερικά.

5. Φεστιβάλ Veg Food (9-11 Σεπτεμβρίου)

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε στο Harbourfront Center 9 έως 11 Σεπτεμβρίου για το ετήσιο Veg Food Fest. Αυτό είναι ένα μεγάλο γεγονός για να παρακολουθήσετε αν παίζετε με την ιδέα να πάτε χωρίς κρέας ή αν είστε νέος στη χορτοφαγία. Αλλά είναι επίσης διασκεδαστικό και ενημερωτικό εάν έχετε ήδη χωρίς κρέας εδώ και χρόνια. Υπάρχουν δείγματα εν αφθονία, η ευκαιρία να αγοράσετε μια μεγάλη γκάμα από veggie γεύματα από τους πωλητές τροφίμων όπως το King's Café και Chic Peas, εργαστήρια, διαλέξεις, μουσική, μαθήματα γυμναστικής, συζητήσεις σε ομάδες και πολλά άλλα.

Όχι μόνο θα γεμίσετε με νόστιμη χορτοφαγική τροφή, θα μάθετε πολλά, θα ψωνίζετε και θα συναντάτε ενδιαφέροντες ανθρώπους.

6. Σε / Μέλλον (15-25 Σεπτεμβρίου)

Το Art Spin, σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Μικρού Κόσμου, θα παρουσιαστεί στο μέλλον / στο μέλλον 15-25 Σεπτεμβρίου στο δυτικό νησί του Ontario Place. Χάρη στην "εμπειρία μετασχηματιστικής τέχνης", το 11ήμερο γεγονός θα περιλαμβάνει τόσο την τέχνη όσο και τη μουσική, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων από πάνω από 60 εικαστικούς καλλιτέχνες και πάνω από 40 καλλιτέχνες παγκόσμιας μουσικής. Μπορείτε επίσης να περιμένετε παρουσιάσεις ταινιών και βίντεο, προμηθευτές τροφίμων και ποτών, μια σειρά διαλέξεων και προγραμματισμό παιδιών για μια καλοσχεδιασμένη πολιτιστική εμπειρία στην πόλη.

7. Εβδομάδα μπύρας του Τορόντο (16-24 Σεπτεμβρίου)

Εκτός από την προαναφερθείσα Craft Brew Cruise, η Τορόντο Beer Week προσφέρει πολλά περισσότερα με τον τρόπο των εκδηλώσεων και του προγραμματισμού που εστιάζονται στην μπύρα.

Όλη η μπυραριστική διασκέδαση συμβαίνει σε 70 μπαρ και εστιατόρια που συμμετέχουν σε όλη την πόλη και θα περιλαμβάνει πάνω από 100 εκδηλώσεις με 35 ζυθοποιίες βιοτεχνίας. Οι εκδηλώσεις ποικίλλουν από γευσιγνωσίες μπύρας και εξαγορές βρύσης, σε περιηγήσεις στο μπαρ, δείπνα μπύρας και φεστιβάλ μπύρας. Η εβδομάδα είναι μια καλή ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τις μπίρες βιοτεχνίας από μερικούς από τους καλύτερους ζυθοποιούς τοπικών βιοτεχνών.

8. Φεστιβάλ σκόρδου του Τορόντο (18 Σεπτεμβρίου)

Οι οπαδοί του σκόρδου έχουν ένα φεστιβάλ για να καλέσουν το δικό τους στο Τορόντο με το Φεστιβάλ Σκόρδα του Τορόντο, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου στο Artscape Wychwood Barns. Περισσότεροι από 20 ντόπιοι αγρότες θα πουλούν σκόρδο κληρονομιάς, ενώ οι τοπικοί σεφ θα μαγειρεύουν μαζί του. Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό για να σας δελεάσει, θα υπάρχουν εργαστήρια και διαδηλώσεις για να εμπνεύσετε το δικό σας σκεύασμα με σκόρδα, καθώς και διάφορες δραστηριότητες που εστιάζονται στο σκόρδο, βιοτεχνική μπύρα και κρασί και προμηθευτές τροφίμων.

9. Word στο δρόμο (25 Σεπτεμβρίου)

Το μεγαλύτερο ελεύθερο φεστιβάλ βιβλίων και περιοδικών του Καναδά είναι στις 25 Σεπτεμβρίου, στο Harbourfront Centre. Ο εορτασμός της καναδικής λογοτεχνίας ξεκίνησε το 1990 και συνεχίζει να προσελκύει όλο και περισσότερους λάτρεις βιβλίων και περιοδικών από όλη τη χώρα. Η γεμάτη μαρμελάδα ημέρα θα περιλαμβάνει 200 ​​καναδούς συγγραφείς, 133 εκδηλώσεις, 16 στάδια και 265 πωλητές. Είτε θέλετε να ψωνίσετε απλώς κάποιο νέο υλικό ανάγνωσης, να συναντήσετε έναν αγαπημένο συγγραφέα, είτε να παρακολουθήσετε μια διάλεξη σχετικά με την ανάγνωση ή τη γραφή, υπάρχει κάτι περισσότερο από αρκετό συμβάν που σας κρατά απασχολημένο.

10. Toronto Octoberfest (30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου)

Το Ontario Place θα φιλοξενήσει το Τορόντο του Oktoberfest που θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και τον Οκτώβριο πρώτα το φθινόπωρο. Ξεκίνησε το 2012, το Τορόντο Το Oktoberfest είναι το πρώτο βαυαρικό στυλ Oktoberfest στην πόλη. Αυτό είναι όπου μπορείτε να πάρετε να αισθανθείτε σαν να έχετε πάει στο Μόναχο για την ημέρα, χωρίς πραγματικά να φύγει από το Τορόντο. Η διήμερη εκδήλωση γιορτάζει το φαγητό, το ποτό, τη μουσική και το χορό της βαυαρικής κουλτούρας, που φυσικά περιλαμβάνει πολλή γερμανική μπύρα και παραδοσιακά τρόφιμα.