Τα καλύτερα εκδηλώσεις εαρινής τροφής και ποτού στο Τορόντο

Τρόφιμα και εκδηλώσεις που αξίζει τον έλεγχο στο Τορόντο αυτή την άνοιξη

Ποιος καλύτερος τρόπος για να γιορτάσετε την άνοιξη παρά να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα φαγητά και ποτά της πόλης; Η άνοιξη στο Τορόντο είναι γεμάτη με φεστιβάλ όλων των ειδών, πολλά από τα οποία είναι αφιερωμένα στο φαγητό και το ποτό. Εάν ψάχνετε κάτι να κάνετε καθώς ο καιρός θερμαίνεται (καθώς και μια ευκαιρία να γεμίσετε την κοιλιά σας), έχετε πολλές επιλογές στην πόλη. Εδώ είναι 11 από τις καλύτερες εκδηλώσεις άνοιξης για φαγητό και ποτό στο Τορόντο.

1. Songkran (10-11 Απριλίου)

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να τρώει νόστιμα ταϊλανδέζικα τρόφιμα και να έχει επίσης μια μάχη με νερό Αν αυτό ακούγεται σαν την ιδέα σας για μια μεγάλη στιγμή, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε για να παρακολουθήσετε μερικές εκδηλώσεις Songkran. Το Songkran είναι ο εορτασμός της Ταϊλάνδης Πρωτοχρονιάς και η φετινή διασκέδαση θα φιλοξενηθεί από την Nana και την Khao San Road και θα περιλαμβάνει ένα υπέροχο γεύμα και μια εσωτερική πάλη για το νερό. Η ταϊλανδική παράδοση νέων ανθρώπων που ρίχνουν νερό ο ένας στον άλλο συμβολίζει τον καθαρισμό οποιασδήποτε αρνητικότητας από το προηγούμενο έτος και την προετοιμασία για το επόμενο έτος.

2. Soi 1 Ετήσια Αγορά Εφιάλτης (16 Απριλίου)

Απολαύστε ακόμη περισσότερα ταϊλανδέζικα τρόφιμα για τον εορτασμό της πρώτης επετείου του Soi. Το εστιατόριο College Street φιλοξενεί ένα πάρτι με την μορφή παραδοσιακής ταϊλανδέζικης κουζίνας στις 16 Απριλίου μεταξύ 7 και 10 μ.μ. Νιώστε σαν να έχετε μεταφερθεί στην Ταϊλάνδη για τη νύχτα καθώς δοκιμάζετε πιάτα όπως καβούρια Rangoon, χοιρινό και κολλώδες ρύζι nigiri, μπανάνα και λάκκο καρύδας, κοτόπουλο satay με σάλτσα φυστίκι και βασιλικό κοτόπουλο pad krapow τυλίγει μεταξύ άλλων off-μενού αντιμετωπίζει.

3. Asia Food Fest (29 Απριλίου-15 Μαΐου)

Δείγμα προεξοφλημένα μενού fixe σε πάνω από 60 ασιατικά εστιατόρια σε όλο το Τορόντο και το GTA μεταξύ 29 Απριλίου και 15 Μαΐου στο Asia Food Fest. Το γεγονός υπογραμμίζει την πληθώρα της ασιατικής κουζίνας του Τορόντο έχει να προσφέρει, από την κορεατική μπάρμπεκιου και κινέζικα, στα ιαπωνικά Izakaya, ινδική και ταϊλανδέζικη κουζίνα.

Ορισμένα από τα εστιατόρια που συμμετέχουν περιλαμβάνουν το Don Don Izakaya, το εστιατόριο Little India, το Nok Won Korean Restaurant, διάφορες τοποθεσίες του Kinton Ramen, της Gourmet Malaysia, της κινεζικής κουζίνας του Yang και του Seoul House μεταξύ πολλών άλλων.

4. Πνεύμα του Τορόντο (7 Μαΐου)
Ο Roy Thompson Hall φιλοξενεί το Πνεύμα του Τορόντο, μια γιορτή όλων των πραγμάτων ουίσκι και τζαζ αυτή την άνοιξη. Το δημοφιλές γεγονός, που ξεκινάει από το 2004, περιλαμβάνει μια επιλογή πάνω από 100 ουίσκι και πλούσια αλκοολούχα ποτά από όλο τον κόσμο. Η τιμή εισόδου σας δίνει όλα τα δείγματα, τις γευστικές δοκιμές, ζωντανές τζαζ, ζευγάρια τροφίμων και ποτών, γυαλί κρυσταλλικού βουτύρου Blender που εισάγεται από τη Σκωτία, ζεστά και κρύα πιάτα τροφίμων και την ευκαιρία να μάθετε καθώς δοκιμάζετε χάρη στους πρεσβευτές της μάρκας εκπροσώπους του αποστακτηρίου για να μοιραστούν τις γνώσεις τους.

5. Πιάτο ζυθοποιών (Μάιος 18)

Αυτή η εκδήλωση, που είναι επίσης έρανος για το παιδί War Child, βλέπει 10 ντόπιους ζυθοποιοί και 10 τοπικούς σεφ και εστιατόρια που συναντώνται για να εξυπηρετήσουν μερικά πολύ καλά ζευγάρια φαγητού και μπύρας. Τα εισιτήρια για το Brewers Plate σας προσφέρουν απεριόριστες γευστικές γεύσεις από την προσφορά καθώς και τη μεγάλη ποικιλία από μπύρες, μηλίτες και μελιού του Οντάριο. Οι σεφ από τις κουζίνες, όπως οι ανατολικές τριάντα έξι, το μαγικό φούρνο και το εστιατόριο Tundra, συνδυάζουν μοναδικές δημιουργίες με μπύρα από ζυθοποιίες όπως Beau's, Μεγάλες Λίμνες, Steam Whistle και πολλά άλλα.

6. Halal Food Fest (21-22 Μαΐου)

Το Halal Food Fest του Τορόντο επιστρέφει αυτή την άνοιξη, που πραγματοποιείται στο Διεθνές Κέντρο. Η διήμερη εκδήλωση τροφίμων θα περιλαμβάνει περισσότερους από 100 εκθέτες που εκπροσωπούν μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια, κατασκευαστές, αρτοποιεία και ειδικευμένα καταστήματα και παρουσιάζουν τρόφιμα από όλο τον κόσμο. Επτά χώροι του φεστιβάλ θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής, συζητήσεις με πίνακες, διαγωνισμούς μαγειρικής, ζωντανές παραστάσεις, σεμινάρια γευσιγνωσίας, εμπορική περιοχή και ένα φεστιβάλ δρόμου.

7. Kampai Toronto (3 Ιουνίου)

Το ινστιτούτο Sake του Οντάριο θα φιλοξενήσει το ετήσιο Kampai Toronto - Φεστιβάλ του Sake, στις 3 Ιουνίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Fermenting Cellar της ιστορικής περιοχής του Distillery District. Το φεστιβάλ που αφορά το sake είναι το μεγαλύτερο του είδους του στον Καναδά και προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσετε πάνω από 140 sakes από την Ιαπωνία, τον Καναδά και τις ΗΠΑ, μερικά από τα οποία είναι διαθέσιμα στο LCBO αν δοκιμάσετε ένα που πραγματικά αντηχεί.

Εκτός από τη χάρη, θα προσφέρονται τρόφιμα από ορισμένα από τα κορυφαία ιαπωνικά και διεθνή εστιατόρια της πόλης.

8. Κρουαζιέρα στο Toronto Craft Brew (4 Ιουνίου)

Τι είναι καλύτερο από μπύρα και βαρκάδα; Αν αυτό ακούγεται σαν ο τέλειος συνδυασμός της άνοιξης για εσάς, παραλάβετε ένα εισιτήριο για τη φετινή Toronto Craft Brew Cruise. Το τρίτο ετήσιο γεγονός λαμβάνει χώρα στο ποταμό Gambler στο Harbourfront και θα περιλαμβάνει μια περιήγηση τριών ωρών όπου μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές από τις καλύτερες μπύρες βιοτεχνίας του Οντάριο. Θα πραγματοποιηθούν δύο συνεδρίες, μία στις 2 μ.μ. και μία στις 7 μ.μ. και οι δύο θα περιλαμβάνουν τέσσερις μάρκες δειγμάτων και μια αναμνηστική κούπα.

9. Φεστιβάλ Beer Craft Session (11 Ιουνίου)

Το έβδομο ετήσιο Φεστιβάλ Beer Craft Session θα ξεκινάει από την Οντάριο Craft Beer Week που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Yonge-Dundas. Η πολύ αγαπημένη εκδήλωση θα περιλαμβάνει πάνω από 100 μπύρες για να δοκιμάσετε, την ευκαιρία να μάθετε για την μπύρα που πίνετε, το υπέροχο φαγητό και τη ζωντανή μουσική, όλα γεμάτα σε ένα γεμάτο διασκέδαση και πολυάσχολο απόγευμα. Το φετινό φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης όλες τις συνεδρίες κυρίες που φιλοξενούνται από την Εταιρεία Drinking Beers Ladies. Ορισμένα από τα ζυθοποιεία του τρέχοντος έτους περιλαμβάνουν τα Muskoka, Longslice, Beau's, Amsterdam, Flying Monkeys και Big Rock μεταξύ πολλών άλλων. Φορτηγά τροφίμων θα είναι επίσης σε ετοιμότητα για να προσφέρει τροφή. Μέχρι στιγμής μπορείτε να περιμένετε Chimney Stax, Born2Eat και Tdots Naansense, με περισσότερα που προστίθενται.

10. Γεύση του Τορόντο (12 Ιουνίου)

Για να υποστηρίξει το πρόγραμμα διάσωσης τροφίμων του Second Harvest, η γεύση του Τορόντο θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην προκυμαία του Τορόντο στο Chorus Quay. Αυτή θα είναι η 26η επέτειος του αναμφισβήτητα το πιο αξιοσημείωτο μαγειρικό γεγονός στην πόλη. Οι προμηθευτές τροφίμων περιλαμβάνουν μερικούς από τους καλύτερους σεφ και εστιατόρια στο Τορόντο.

11. Φεστιβάλ Οίνου και Πνεύματος (16-18 Ιουνίου)

Προχωρήστε στο Sugar Beach για να λάβετε μέρος στο φετινό Φεστιβάλ Οίνου και Πνεύματος που συμβαίνει στις 16-18 Ιουνίου. Περπατήστε κατά μήκος της προκυμαίας και δοκιμάστε κρασιά, μηλίτες, μπύρες και οινοπνευματώδη στην άμμο, σκιασμένα με τις ροζ ομπρέλες της Sugar Beach. Θα υπάρχει επίσης προσφορά τροφίμων, ζωντανή μουσική κατά τη διάρκεια της τριήμερης γιορτής και η ευκαιρία να παρακολουθήσετε συμπληρωματικά εκπαιδευτικά σεμινάρια εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για μερικά από αυτά που πίνετε.