Μείνετε και παίζετε στο Innisbrook Resort, Τάμπα, Φλώριδα

Θα βρείτε το Innisbrook Resort, ένα Salamander Golf & Spa Resort. Τάμπα, FL βρίσκεται σε 900 δασώδη στρέμματα λόφων σε περιοχή Αγίας Πετρούπολης / Clearwater. Το Innisbrook Resort είναι παγκοσμίως γνωστό για το γήπεδο του πρωταθλήματος, και σωστά, επειδή υπάρχουν λίγα θέρετρα που μπορούν να φιλοξενήσουν τέσσερα - σωστά, τέσσερα - διάταξη του πρωταθλήματος, 72 τρύπες που θα σας προσφέρουν τις διακοπές γκολφ για μια ζωή και δεν θα χρειαστεί ποτέ να φύγετε από την ιδιοκτησία. Καταπληκτικό: το βόρειο γήπεδο, το νότιο μάθημα, το μαθήματα του νησιού και, τέλος, το περίφημο κύπελλο Copperhead, το οποίο φιλοξενεί το ετήσιο πρωτάθλημα Valspar του PGA TOUR.

Σταθερά κατατάσσοντάς τις ανάμεσα στα καλύτερα από τα καλύτερα που έχω ονομάσει THE GRAND RESORTS, η Innisbrook συνεχίζει να κερδίζει κορυφαία βραβεία όπως το Golf Digest "Top 75 Golf Resorts στην Αμερική" και το Golf Magazine "Top 100 μπορείτε να παίξετε"

Τα τέσσερα σχέδια του Innisbrook Golf Resort σχεδιάστηκαν από τον πρωτοποριακό και ευφάνταστο Lawrence "Larry" Packard. Ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των επαγγελματιών της PGA TOUR, το μάθημα Copperhead υποβλήθηκε πρόσφατα σε εξάμηνη βελτιωτική αποκατάσταση. Αυτό το μάθημα 7.340 αυλών είναι μια μακρά πρόκληση ακόμη και για τους μεγαλύτερους hitters. Το Island Course διαθέτει έξι τρύπες που συνορεύουν με την όμορφη λίμνη Innisbrook και πλευρικούς κινδύνους νερού που απαιτούν ακριβή ακρίβεια στις λήψεις και τις προσεγγίσεις.

Παρόμοια με το γήπεδο Copperhead, αλλά με μια προσωπικότητα, το βόρειο γήπεδο είναι γνωστό για τα αποθαρρυντικά του par 3s, καλά γεμισμένα πράσινα και πρόσφατες βελτιώσεις πορείας, συμπεριλαμβανομένης της πρόσθετης yardage σε επιλεγμένα par 4s και 5s.

Το par 71 South Course είναι ένα από αυτά τα αποκαλούμενα σχέδια σε σχέση με το στυλ και έχει πράγματι περισσότερα από το δίκαιό του μερίδιο από κυλιόμενους λόφους και αεράκι που σκουπίζουν από τον Κόλπο του Μεξικού, λίγα μόλις λεπτά από το Innisbrook Golf Resort, ένα αγαπημένο μεταξύ των θέρετρων γκολφ επισκέπτες. Εκτός από τα εντυπωσιακά πράσινα, το ακίνητο διαθέτει "έξι τερατώδεις πισίνες, πολλά μπαρ και εστιατόρια, τα 18.000 τ.μ.

Spa Salamander Spa και πρόσβαση με λεωφορείο στην παραλία Honeymoon Island, μια από τις πιο ρομαντικές ακτές της ακτής του κόλπου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Innisbrook.

Εντάξει, αλλά δεν είναι ακριβό να μείνεις και να παίζεις Innisbrook; ΟΧΙ, δεν είναι, όχι με αυτά τα υπέροχα πακέτα που προσφέρονται "

1 ο ετήσιο τουρνουά Golftoberfest - Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2016

Περάστε τη μέρα του γκολφ, δοκιμάστε μερικά γερμανικά φαγητά και μάθετε για τη μεγάλη υπόθεση "Beat Nb" στο 1ο ετήσιο Golftoberfest του Innisbrook. Το τουρνουά είναι ένα σχήμα καραμπίνα 18 τρυπών στο βόρειο και νότιο μάθημα. Τρόφιμα προετοιμασμένα από το νέο Innisbroook Executive Chef Thomas. Μετά το τουρνουά γκολφ, το μπαρ Osprey θα είναι ανοιχτό για ποτά και ζωντανή ψυχαγωγία.

"" Beat Nb "επιδιώκει να συγκεντρώσει κεφάλαια και ευαισθητοποίηση για την έρευνα για τον καρκίνο του neroblastoma, κάνοντας τη διαφορά στην επιβίωση των παιδιών σήμερα. Η οργάνωση θέλει να αλλάξει την ιστορία για την επόμενη οικογένεια βρίσκοντας βιώσιμες θεραπείες και τελικά μια θεραπεία για νευροβλάστωμα. Ένα μέρος του Golftoberfest προχωρά με το όφελος "Best Nb." $ 150 ανά άτομο ή $ 600 ανά ομάδα τεσσάρων. Όλες οι φόρμες εγγραφής και πληρωμής πρέπει να παραληφθούν έως τις 1 Οκτωβρίου 2016. Επικοινωνήστε με το Kendra Law στο 727-942-5283 ή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Kendra στο Kendra.law@playinnisbrook.com.

επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Innisbrook για περισσότερες πληροφορίες.

"Μείνετε & Play"

Μεγάλη αξία, αυτό: το Innisbrook προσφέρει δωρεάν γκολφ, καθημερινά, όλο το καλοκαίρι! Οι επισκέπτες μπορούν να πληρώσουν για να μείνουν μία νύχτα και να λάβουν έναν δωρεάν γύρο γκολφ σε οποιοδήποτε από τα τέσσερα μαθήματα πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου του φημισμένου Course Copperhead. Ξεκινώντας από $ 109 ανά διανυκτέρευση και ισχύει έως τις 5 Οκτωβρίου 2016.

Το "Stay & Play" περιλαμβάνει:

Κλασικό πακέτο γκολφ:

Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό: το Innisbrook φέρνει πίσω το Classic Golf Package ξεκινώντας από $ 189 ανά διανυκτέρευση.

Παίξτε ένα δωρεάν γύρο γκολφ ανά διανυκτέρευση, απολαύστε ανέσεις ειδικά για το γκολφ και απολαύστε ακόμη μια δωρεάν δουλειά για την ίδια μέρα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Η προσφορά ισχύει στις 6 Οκτωβρίου και διαρκεί 31 Δεκεμβρίου 2016.

Το Classic Golf Package περιλαμβάνει:

Προτιμώμενο πακέτο γκολφ

Προνομιούχος? Betcha: Αυτή είναι η πιο δημοφιλής προσφορά γκολφ της Innisbrook στη Φλώριδα, το Preferred Package περιλαμβάνει έναν γύρο γκολφ ανά επισκέπτη την ημέρα, συμπεριλαμβανομένης της ημέρας άφιξης και των ανέσεων για γκολφ. Ξεκινώντας από $ 185 ανά διανυκτέρευση, αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016.

Το προτιμώμενο πακέτο γκολφ περιλαμβάνει:

Σχετικά με το Innisbrook Resort, ένα Salamander Golf & Spa Resort; Τάμπα, ΦΛ:

Λειτουργεί από το Salamander Hotels & Resorts και ανήκει στην Sheila C. Johnson, το Innisbrook είναι ένα από τα καλύτερα θέρετρα γκολφ της Φλόριντα. Η διαρρύθμιση βρίσκεται σε 900 δασώδεις εκτάσεις κυματιστών λόφων στην περιοχή Αγίας Πετρούπολης / Clearwater στην ακτή του Κόλπου της Φλόριντα και βρίσκεται μόλις 30 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Τάμπα. Οι εγκαταστάσεις και οι εγκαταστάσεις του συγκροτήματος περιλαμβάνουν 72 τρύπες γκολφ πρωταθλήματος, 550 ευρύχωρες σουίτες και δωμάτια, τέσσερα εστιατόρια και τρία μπαρ, το Innisbrook Golf Academy, 11 γήπεδα τένις, ένα πολυτελές σπα με 12 αίθουσες περιποίησης και υπερσύγχρονο γυμναστήριο Το κέντρο, έξι θερμαινόμενα συγκροτήματα πισίνας, μια προστατευόμενη φύση και τρεις αίθουσες συνεδριάσεων με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους συσκέψεων 100.000 τετραγωνικών ποδιών. Μέρος της συλλογής γκολφ του Salamander, το Innisbrook φιλοξενεί το ετήσιο πρωτάθλημα Valspar που παρουσιάστηκε από την BB & T στο φημισμένο του Copperhead Course. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το 727-942-2000 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Innisbrook.