Σχεδιάστε έναν καλοκαιρινό γάμο

Δέκα Συμβουλές για μια Μέση Υπαίθρια Γάμος Αριζόνα

Ίσως δεν υπάρχει ένας "μέσος" καλοκαιρινός γάμος της Αριζόνα. Ένα πράγμα που είναι το μέσο είναι η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας από περίπου τις 15 Μαΐου έως την 1η Νοεμβρίου . Κάνει ζέστη εδώ! Εδώ περιλαμβάνονται Scottsdale, Sedona, Apache Junction και τα περισσότερα σημεία μεταξύ τους.

Πολλοί επισκέπτες έρχονται στην κοιλάδα του Ήλιου από το Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο. Μεγάλες επιχειρηματικές χρονοσειρές συμβάσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι επισκέπτες του χειμώνα, γνωστοί επίσης τοπικά ως snowbirds , φθάνουν τον Οκτώβριο / Νοέμβριο και μένουν μέχρι την άνοιξη.

Ο υπέροχος καιρός προκαλεί πολλά επισκέπτες για να προγραμματίσουν τις διακοπές τους κατά τη διάρκεια αυτής της "κορυφής" ταξιδιωτικής περιόδου. Το γκολφ, η πεζοπορία, τα ψώνια και οι γάμοι είναι υπέροχες εμπειρίες κατά τους χειμερινούς και τους ανοιξιάτικους μήνες. Όταν η υψηλή περίοδος τελειώσει, τον Απρίλιο και τον Μάιο, τα ποσοστά αρχίζουν να μειώνονται. Ο ευχάριστος καιρός που απολάμβανε τον Φεβρουάριο είναι προσωρινός. Προετοιμασία για να κατέβει κάτω από το διάδρομο σε 111 Αυγούστου ημέρα Αυγούστου, πολλές νύφη παρατήρησε, "Ήταν τόσο όμορφο όταν επισκεφθήκαμε εδώ το Δεκέμβριο!"

Σε πλήρη ήλιο, σε 100 + βαθμούς και σε σημείο δροσιάς 55 βαθμών, ένας απογευματινός γάμος μέσα Ιουλίου θα μπορούσε να προκαλέσει προκλήσεις. Τα λουλούδια και οι επισκέπτες αρχίζουν να μαραίνονται στους υπαίθριους γάμους. Τα παιδιά είναι κουμπάρα και νευρικά, και ένας φωτογράφος μπορεί να θεωρήσει ότι είναι ένα δύσκολο έργο για να συλλάβει χαμόγελα στα πρόσωπα των προσκεκλημένων.

Ένας ζεστός καιρός γάμος επιταχύνει τον υπουργό. Ωστόσο, επιβραδύνει το χορό στη ρεσεψιόν, αν κάποιος μπορεί ακόμη και να συγκεντρώσει την ενέργεια για να χορέψει.

Προσέξτε αυτή την προειδοποίηση: το μοναδικό διάλειμμα στον καιρό της Αριζόνα κατά την καυτή περίοδο (Μάιος - Σεπτέμβριος) είναι πάνω από το ύψωμα των 7500 μέτρων.

Δέκα Συμβουλές για έναν καλοκαιρινό υπαίθριο γάμο στην Αριζόνα

1. Σκιά. Βρείτε κάποια σκιά. Κάντε κάποια σκιά. Πάρτε κάτω από μερικά δέντρα, νοικιάστε μερικές ομπρέλες γκαζόν, ή προσφέρετε στους ηλικιωμένους κάποιες χειροποίητες ομπρέλες.

Μην αντιμετωπίζετε τον ήλιο, δεν έχετε την επίσημη όψη του ήλιου και μην κάνετε τους καλεσμένους σας να αντιμετωπίζουν τον ήλιο. Ο άμεσος ήλιος θα πάρει τη γιορτή από κανέναν.

2. Φέρτε αντηλιακό. Είναι ένας γάμος ή ένα ταξίδι στην παραλία; Εάν πρέπει να έχετε γάμο με κάποιον που βλέπει στον ήλιο, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν διαθέσιμα άφθονα αντηλιακά και γυαλιά ηλίου προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία. Οι δίκαιοι δερματικοί άνθρωποι μπορούν να καούν σε λίγα λεπτά και να υποφέρουν για μερικές ημέρες μετά.

3. Αποφύγετε έντονη δραστηριότητα. Μην προσπαθήστε να κάνετε τα πάντα την ημέρα του γάμου. Τοποθετήστε πίνακες νωρίς το πρωί ή το βράδυ πριν. Λάβετε βοήθεια για τη ρύθμιση καρέκλες. (Δεν υπάρχουν μεταλλικές καρέκλες · μετά από δέκα λεπτά στον ήλιο θα βγάλουν κάθε σάρκα που έρχονται σε επαφή με.)

4. Απλά προσθέστε νερό. Παρέχετε πολλά παγωμένα πόσιμα νερά σε μία ή περισσότερες θέσεις. Ακριβώς όπως να έχεις έναν υπάλληλο βιβλίων επισκεπτών, να σταματάς τους ανθρώπους για υπογραφές, να έχει κάποιος να διανείμει νερό. Όχι, όχι μπύρα. ή κρασί. Νερό.

5. Εξατμιστικοί ψύκτες. Οι ανεμιστήρες μερικές φορές μετατρέπουν ζεστό αέρα σε ζεστό αέρα με τριβή. Τα μυστικά για τους οπαδούς είναι σαν να ψεκάζετε τους καλεσμένους σας με έναν εύκαμπτο σωλήνα κήπου και είναι αρκετά θορυβώδεις για να βυθίσετε τον harpist σας. Μεγάλες εταιρείες ενοικίασης ενοικιάζουν αυθεντικά φορητά εξατμιστικά ψύκτες . Περάστε τα επιπλέον λίγα δολάρια για να δώσετε αυτή την πηγή ψυχρού αέρα όταν το σημείο δρόσου είναι αρκετά χαμηλό.

6. Φέρτε ένα μαντίλι. Αυτό το κομψό, και συχνά υπερ-κοίταξε στοιχείο είναι το τέλειο συμπλήρωμα σε κάθε ζεστό καιρό γάμου σύνολο. Από την τσέπη του στήθους ενός κομψού σμόκιν ή από το χέρι της όμορφης νύφης, η ξεχωριστή επένδυση ενός μαντήλιου μπορεί να είναι ανάγλυφη στο πρόσωπο. Χειροποίητοι ανεμιστήρες χαρτιού, με το εκτυπωμένο σε αυτά πρόγραμμα γάμου, είναι δημοφιλείς.

7. Να είστε σίγουροι. Εάν ο αντιιδρωτικός σας δεν λειτουργεί κοπής του γκαζόν τον Ιούλιο, πιθανότατα δεν θα λειτουργήσει και στον γάμο σας. Αγοράστε για αναβάθμιση. Δεδομένου ότι θα είστε εμποτισμένοι με εφίδρωση κατά τη διάρκεια της τελετής και των φωτογραφιών, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να φέρετε τουλάχιστον μια αλλαγή στο underclothing για την υποδοχή.

8. Κλήση 9-1-1. Αν κάποιος υποφέρει από τα συμπτώματα της εξάντλησης της θερμότητας , μην περιμένετε. Τοποθετήστε κρύα ρούχα στους καρπούς και στο μέτωπο και πάρετε αμέσως ιατρική βοήθεια.

9. Σχέδιο. Κάντε ένα λεπτομερές πρόγραμμα της ημέρας και προσπαθήστε να το ακολουθήσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χρόνο για τα πάντα. Μην προσθέτετε άγχος και σπεύδεις σε ένα ζεστό καλοκαιρινό πρόγραμμα. Μείνετε στο εσωτερικό με κλιματισμό όσο μπορείτε και επιστρέφετε μέσα συχνά καθώς εξελίσσεται η ημέρα του γάμου σας.

10. Σχέδιο Β. Ο υπουργός σας, DJ ή μουσικοί, ανθοπωλείο, γονείς, παράνυμφοι, groomsmen, τραγουδιστής και όλοι οι φιλοξενούμενοί σας προσεύχονται ότι έχετε ένα εσωτερικό σχέδιο B. Μπορείτε να πάρετε το γάμο μέσα;

Εάν έχετε προγραμματίσει το γάμο σας στον ζεστό καιρό της Αριζόνα, ετοιμαστείτε. Να είστε ευαίσθητοι στους καλεσμένους σας και να είστε σοφοί στα σχέδιά σας.

Οι περισσότερες από τις έννοιες αυτής της σελίδας παρέχονται από τον υπουργό Phillip Waring.