Επισκεφτείτε την έκθεση κολοκύθας Circleville

Το Circleville Pumpkin Show, που διοργανώνεται ετησίως στο νότιο-κεντρικό Οχάιο της πόλης Circleville από το 1903, αποκαλείται "Greatest Free Show on Earth". Το τετραήμερο γεγονός κάνει μια ωραία πτώση από το Κλίβελαντ και περιλαμβάνει παρέλαση, κολοκύθα, καρναβάλι βόλτες και μερικές από τις μεγαλύτερες κολοκύθες που θα συναντήσετε ποτέ.Η παράσταση πραγματοποιείται σε εννέα αστικά συγκροτήματα στο κέντρο του Circleville.Το καλύτερο μέρος: η εκδήλωση είναι δωρεάν.

Το Circleville Show Pumpkin πραγματοποιείται πάντα την τρίτη Τετάρτη μέχρι το Σάββατο του Οκτωβρίου. Οι ημερομηνίες του 2016 είναι η 19η Οκτωβρίου αν και 22.

Ιστορία:

Το Circleville Show Pumpkin ξεκίνησε το 1903, το πνευματικό τέκνο του δημάρχου που θέλησε να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή. Η επίδειξη μεγάλωσε για να προσελκύσει περίπου 300.000 επισκέπτες ετησίως μέχρι το 1950 και ενέκρινε το «Greatest Free Show on Earth». Παρόλο που η επίδειξη είναι δωρεάν, είναι αυτοσυντηρούμενη μέσω των τελών πωλητών και πληρωμών χρησιμότητας στην πόλη του Circleville. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τις εικόνες των παρελθόντων γεγονότων, επισκεφτείτε την τοποθεσία Web της επίδειξης.

Εκδηλώσεις:

Εκδηλώσεις στο Circleville Show Pumpkin περιλαμβάνουν καθημερινή παρέλαση, διαγωνισμό κατανάλωσης πίτας κολοκύθας, ζύγιση για τη μεγαλύτερη κολοκύθα (το ρεκόρ είναι 1.315 λίβρες), ζωντανή ψυχαγωγία, γλυπτική κολοκύθας, διαγωνισμό καλωσορίσματος γουρούνι και διάφορες επιδείξεις χειροτεχνίας.

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στο Circleville φέτος, μπορείτε να κορυφώσετε τα γεγονότα μέσω του Webcam Festival Pumpkin.

Το φαγητό:

Τα τρόφιμα στο Circleville Pumpkin Show περιλαμβάνουν κολοκυθόπιτες, κολοκυθάκια, κολοκυθάκια κολοκύθας, κολοκυθάκια κολοκύθας, παγωτό κολοκύθας, κέικ κολοκύθας, σούπες κολοκύθας, βάφλες κολοκύθας, κολοκύθες κρέμας κολοκύθας, παγωτό κολοκύθας, κολοκυθάκια κολοκύθας και πολλά άλλες απολαύσεις που μπορούν να γίνουν με κολοκύθα.

Ώρες και εισδοχή:

Η εκδήλωση Pumpkin Circleville είναι ανοιχτή την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου από τις 17:00 έως τις 22:00. Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, από τις 9 π.μ. έως τις 11:00. Πέμπτη-Σάββατο, 21-22 Οκτωβρίου, από τις 10πμ έως τις 11μμ. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Στάθμευση:

Περιορισμένος δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος στους δρόμους γύρω από την εκπομπή κολοκύθας με βάση την αρχή της πρώτης προβολής. Υπάρχουν επιπλέον θέσεις στάθμευσης κοντά στο φεστιβάλ σε διαφορετικές τιμές.

Εμφάνιση γεγονότων κολοκύθας:

Ξενοδοχεία κοντά στο Circleville Show Pumpkin:

Ξενοδοχεία κοντά στο Circleville Pumpkin Show περιλαμβάνουν το Comfort Inn (τιμές check), το Holiday Inn Express (τιμές check), το Castle Inn Bed and Breakfast (τιμές check) και το Budget Host Hotel.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Η εκδήλωση κολοκύθας Circleville
159 East Franklin Street
Circleville, Ohio 43113
740 474-7000
Ιστοσελίδα εκδηλώσεων