Το Οχάιο και το Δυτικό Αποθεματικό

Πολύ πριν το Οχάιο έγινε κράτος το 1803, η βορειοανατολική γωνία του κράτους ανήκε στο Κονέκτικατ. Κάλεσαν αυτό το έδαφος το "Δυτικό αποθεματικό" τους και η ονομασία καθώς και η αρχιτεκτονική της νέας Αγγλίας, οι πλατείες και τα έθιμα μπορούν ακόμα να βρεθούν σε όλη την περιοχή.

Νέο Κοννέκτικατ

Μια λωρίδα γης από την πολιτεία του Κοννέκτικατ που πήγαινε κατευθείαν προς τα δυτικά, από την ακτή μέχρι την ακτή, έλαβε το κράτος από τον βασιλιά Κάρολο Β το 1662.

Αυτή η λωρίδα περιελάμβανε τη βόρεια άκρη του τι θα γίνει το Οχάιο, από τη λίμνη Erie σε μια γραμμή ελαφρώς κάτω από την σημερινή Akron και Youngstown.

Για να διευθετήσουν τα χρέη τους για Επαναστατικό Πόλεμο, ο Κοννέκτικατ απέδωσε όλα εκτός από τις κατοχές του Οχάιο λίγο μετά τον πόλεμο. Διατήρησαν τίτλο σε περισσότερα από τρία εκατομμύρια στρέμματα από τη γραμμή της Πενσυλβανίας σε ό, τι είναι τώρα οι κομητείες Huron και Erie. Το ακίνητο, ωστόσο, έγινε κάπως "λευκό ελέφαντα" και το 1796, το Κοννέκτικατ μεταβίβασε τη γη στην Κονέκτικατ Land Company.

Ο Μωυσής Κλέβαλαντ φτάνει

Μετά τη μεταβίβαση της κυριότητας, η Connecticut Land Company έστειλε έναν από τους επιθεωρητές τους, Moses Cleaveland, στο Δυτικό Αποθεματικό το 1796. Η Cleaveland χαρτογράφησε τις εκτάσεις στο στόμιο των ποταμών Conneaut και Cuyahoga και ίδρυσε έναν οικισμό που θα γίνει Cleveland Ohio.

Firelands

Το μακρινό δυτικό τμήμα της γης των δυτικών αποθεμάτων, των σημερινών περιοχών Erie και Huron, ονομάστηκε "The Firelands" και κατονομάζεται ως ξενώνες για κατοίκους της Νέας Αγγλίας, τα σπίτια των οποίων καταστράφηκαν από πυρκαγιές που έθεσαν οι Βρετανοί κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Δυτικό αποθεματικό σήμερα

Η επιρροή του Κοννέκτικατ εξακολουθεί να παρατηρείται σήμερα στο βορειοανατολικό Οχάιο - στην αρχιτεκτονική, όπως τα σπίτια του Chardon, του Hudson και άλλων προαστίων του ανατολικού Κλίβελαντ. στις πλατείες της πόλης, όπως στο Burton, Medina, Chardon, και άλλοι. και σε ονόματα, όπως η Ακαδημία Western Reserve του Hudson, το Πανεπιστήμιο Western Reserve του Cleveland και η Ιστορική Εταιρεία Western Reserve του Πανεπιστημίου .