Στην αναθεώρηση: Le Petit Garage Bar

Αυτό το Gritty Old-School Rock Bar έχει ακόμα

Αυτό το γραφικό, παλιό ροκ μπαρ στην οδό Jean-Pierre Timbaud στη βορειοανατολική συνοικία Oberkampf προσφέρει μια αναζωογονητική εναλλακτική λύση σε έναν δρόμο κορεσμένο από ολοκαίνουργια κομψά μπαρ. Οι λογικές τιμές, η τοπική πελατεία, το προσωπικό που δεν είναι χαρούμενο αλλά συμπαθητικό, και η ακατέργαστη διακόσμηση δίνουν το Le Petit Garage - πράγμα που σημαίνει, το μαντέψατε, το "The Little Garage" - ένα ελκυστικό πλεονέκτημα. Έχοντας ένα ποτό ή δύο εδώ θα σας υπενθυμίσω ίσως (αν υποθέσετε ότι είστε αρκετά μεγάλος) ταινιών της δεκαετίας του '90 όπως "Singles" ή "Reality Bites", ή της "Daria" του MTV - και αυτό είναι μέρος της γοητευτικής γοητείας.

Ψυχρό αλλά όχι hipsterish, είναι ένα υπέροχο λείψανο διαφορετικού, grungier, χρόνο. Και ακριβώς γι 'αυτό το αγαπάμε.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Διεύθυνση και πληροφορίες επικοινωνίας

Η πλήρης κριτική μου

Η ατμόσφαιρα
Η ατμόσφαιρα στο Le Petit Garage είναι χαλαρή και χαλαρή. Φθαρμένα έπιπλα vintage βοηθά να δημιουργήσετε μια μοναδική, οικεία εμπειρία, και αν είστε αρκετά τυχεροί για να καταλάβετε τους λίγους καμπυλωτούς καναπέδες του μπαρ, θα μείνετε ευχάριστα εδώ για τη νύχτα.

Διαβάστε τα σχετικά: Καλύτερα μέρη για πάρτυ στο Παρίσι (Πλήρης Οδηγός Νυχτερινής Ζωής)

Ποτά και σέρβις

Μουσική και Απαγόρευση

Διαβάστε σχετικές: Γαλλικές ταξιδιωτικές λέξεις και εκφράσεις που θα χρειαστείτε για το ταξίδι σας στο Παρίσι

Η ετυμηγορία?

Παρά την προνομιακή τοποθεσία του μπαρ του Παρισιού σε μία από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές νυχτερινής διασκέδασης της πόλης, το Le Petit Garage εξακολουθεί να αισθάνεται σαν ένα καλά διατηρημένο μυστικό, γεμάτο χαρακτήρα και ποτέ υπερπλήρη ή ακόμα και απομακρυσμένο. Αυτό λέει κάτι σε μια πόλη που είναι λίγο εμμονή με την εικόνα.

Μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε να έρθετε εδώ για να παρακολουθήσετε μια επίσκεψη σε ένα από τα κοντινά εστιατόρια της περιοχής ή να κάνετε μια νύχτα με μια παρέα φίλων. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα σας εγγυηθεί ένα χαλαρό, ατμοσφαιρικό βράδυ.