Πέντε γραμμές γραμμής λεωφορείων της Βοστώνης προς Νέα Υόρκη για να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό

Πέντε εναλλακτικές γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη

Όταν έφτασα για πρώτη φορά στη Βοστώνη, ο συγκάτοικος μου ήταν σε σχέση μακράς αποστάσεως με έναν New Yorker. Θα εναλλάσσονταν τα Σαββατοκύριακα, ώστε να μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλον, ένας από αυτούς παίρνει ένα λεωφορείο ή τρένο στην πόλη του άλλου. Γνωρίζουν πολύ καλά τον Νότιο Σταθμό της Βοστώνης και τη Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης. Και καθώς αυτό ήταν η πρώτη νύχτα, ξόδευαν επίσης πολλά χρήματα για το λεωφορείο.

Σήμερα, όμως, είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία, καθώς υπάρχει αφθονία λεωφορείων χαμηλού κόστους που εξυπηρετούν τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη.

Είναι πολύ αργά για τους φίλους μου (τώρα παντρεμένοι, τώρα τοπικοί), αλλά για εκείνους που ταξιδεύουν τακτικά (ή σποραδικά) στη Νέα Υόρκη, δεν ήταν ποτέ φθηνότερο να το κάνουν. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των λεωφορείων χαμηλού κόστους έχει κάνει τους ναύλους πραγματικά φθηνούς και οι αυξημένες επιλογές για τους καταναλωτές έχουν επίσης οδηγήσει κάθε εταιρεία λεωφορείων να εντείνει τις υπηρεσίες τους. Κάντε κράτηση εισιτηρίου λεωφορείου σήμερα, και θα βρείτε λεωφορεία που είναι καθαρά, υψηλής τεχνολογίας, και (τολμούν να το πω) ευχάριστο.

Και ενώ δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι δεν θα υπάρξει κυκλοφορία, μπορώ να συστήσω τις ακόλουθες γραμμές ως καλή αξία αν κατευθυνθείτε στη Νέα Υόρκη από τη Βοστώνη.

1. BoltBus

Έχω πάντα μια μεγάλη εμπειρία στο BoltBus. Το εισιτήριό σας σας εγγυάται μια θέση στην ώρα αναχώρησης που έχετε επιλέξει, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία αν θα σας χτυπήσει αν υπάρχει πλήθος ανθρώπων που θέλουν να ταξιδέψουν ταυτόχρονα με εσάς. Κάθε κάθισμα έχει πολύ χώρο για τα πόδια και ένα τραπέζι για να κρατάει εύκολα ένα φορητό υπολογιστή.

Επιπλέον, κάθε λεωφορείο διαθέτει wi-fi και ξεχωριστά καταστήματα καθισμάτων, οπότε αν θέλετε να πάρετε δουλειά, να κάνετε ροή ταινιών ή να παίζετε online, μπορείτε. Μια θυγατρική του Greyhound , BoltBus έχει τουλάχιστον μία θέση διαθέσιμη για $ 1 σε κάθε πρόγραμμα (πρώτος έρχεται, πρώτη φορά) και ποτέ δεν έχω πληρώσει περισσότερα από $ 25 κάθε τρόπο.

Το pick-up / drop-off είναι στο South Station της Βοστώνης και, ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα, η 1η Λεωφόρος μεταξύ των 38ων και 39ων δρόμων ή στη γωνία της 33ης οδού W και της 11ης Λεωφόρου στο κέντρο του Μανχάταν.

2. Μεταβείτε στο λεωφορείο

Αν ταξιδεύετε από το Cambridge ή το Newton, το Go Bus προσφέρει υπηρεσία από οποιοδήποτε προάστιο της Νέας Υόρκης. Το Cambridge pickup / drop-off είναι στο σταθμό Alewife T. Η υπηρεσία Newton βρίσκεται στο σταθμό Riverside T. Η υπηρεσία της Νέας Υόρκης βρίσκεται στην 31η οδό μεταξύ 8ου και 9ου (έξω από το σταθμό Penn). Κάθε λεωφορείο έχει Wi-Fi και πρίζες καθισμάτων, και όταν συγκρίνω τις τιμές των ναύλων φαινόταν ότι τα εισιτήρια περιορίζονταν στα 30 δολάρια κάθε φορά.

"Εγώ διαπίστωσα ότι το Go Bus είναι μια εξαιρετική επιλογή κατά τη διάρκεια των πρωινών χρόνων ταξιδιού και των διακοπών, αν είστε σε έναν προϋπολογισμό", λέει ο Lev Matskevich, διευθυντής εσόδων και μάρκετινγκ στο Wanderu, μια online ιστοσελίδα αναζήτησης ταξιδιών που εστιάζει αποκλειστικά σε ταξίδια λεωφορείων. "Η τιμολόγησή τους δεν κυμαίνεται τόσο πολύ, ώστε να μπορείτε πραγματικά να πάρετε πολλά όταν ο καθένας χτυπάει στο δρόμο ταυτόχρονα για να επανενωθεί με την οικογένεια και τους φίλους του. Που πωλούν έξω, όμως, γι 'αυτό είναι πάντα σκόπιμο να σχεδιάσετε τουλάχιστον λίγο πριν. "

3. LimoLiner

Εντάξει, έτσι αυτό δεν είναι ακριβώς μια επιλογή προϋπολογισμού - αλλά το LimoLiner είναι μια μεγάλη γραμμή λεωφορείων για να μάθετε αν θέλετε να ταξιδέψετε στη Νέα Υόρκη με στυλ.

Εδώ μπορείτε να πάρετε κάθε γύρο: Δερμάτινα καθίσματα, υπηρεσία ποτών και ένα ελαφρύ γεύμα, wi-fi, δορυφορική τηλεόραση και ραδιόφωνο, περιοδικά και ένα μαξιλάρι και κουβέρτα. Εάν ταξιδεύετε το βράδυ, θα έχετε επίσης ένα δωρεάν ποτήρι κρασί. Οι ναύλοι είναι $ 89 κάθε φορά, με ταξίδια από το Sheraton Boston Back Bay και το Hilton Midtown της Νέας Υόρκης. Η παραλαβή / απόρριψη μπορεί επίσης να ζητηθεί από το Framingham.

4. Lucky Star

Από τα πολυσυζητημένα λεωφορεία Chinatown , το Lucky Star παραμένει. Αυτή η επιλογή δεν προσφέρει επιλογές wi-fi από το Νότιο σταθμό για να χαμηλώσει το Μανχάταν (συγκεκριμένα η οδό Chrystie 55-59, μεταξύ των οδών Hester και Canal). Οι ναύλοι κοστίζουν συνήθως $ 20, $ 25 ή $ 30 σε κάθε τρόπο και φροντίστε να ελέγξετε τόσο τις επιλογές έκπτωσης όσο και την πλήρη τιμή εισιτηρίων για τις ημερομηνίες ταξιδίου σας στην ιστοσελίδα του Lucky Star - Μερικές φορές βρήκα φθηνότερα ποσοστά κάτω από το τμήμα πλήρους ναύλου σε σύγκριση με την έκπτωση τιμές.

5. MegaBus

Η μόνη επιλογή διπλού λεωφορείου μεταξύ των πέντε εταιρειών που αναφέρονται εδώ, το MegaBus προσφέρει καθημερινή υπηρεσία στη Νέα Υόρκη από το South Station. Οι αφίξεις στη Νέα Υόρκη βρίσκονται στον 7ο και 28ο δρόμο, αλλά η πτήση βρίσκεται στην 34η οδό μεταξύ 11ης και 12ης λεωφόρου (απέναντι από το Κέντρο Javits ). Εκτός από την προβολή υψηλής προβολής, τα καθίσματα Megabus διαθέτουν Wi-Fi και πρίζες. Κατά τη διάρκεια του Τύπου, τα εισιτήρια μίας διαδρομής περιορίζονταν στα 30 δολάρια (και ήταν η πρώτη γραμμή λεωφορείων για προσφορά $ 1 θέσεων, διαθέσιμη σε βάση προτεραιότητας).

Έχετε έναν προτιμώμενο τρόπο να ταξιδέψετε ανάμεσα στη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη; Στείλτε μου ένα email και μοιραστείτε τις συστάσεις σας!