Ξένες εκτάσεις του Europa-Park - Μέρος 1

Πώς μπορείτε να ταξιδέψετε τα πολλά έθνη της Ευρώπης σε μια μέρα; Εκδρομή με τέρατα; Ρουλέτα αεροπλάνου ; ΟΧΙ!

Ένα ταξίδι στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Γερμανίας, το Europa-Park, σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τα πάντα, από τις ελβετικές Άλπεις μέχρι το ισπανικό φλαμένκο μέχρι τις συγκινήσεις του ισλανδικού περιπλάνου. Ξεκίνησε ως ένα μικρό πάρκο ψυχαγωγίας στη δεκαετία του '70 στη νοτιοδυτική Γερμανία, το πάρκο έχει επεκταθεί πολλές φορές καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών και κάθε έξαρση της ανάπτυξης έχει οδηγήσει στην προσθήκη μιας νέας γης.

Περπατώντας μέσα στο πάρκο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα διάφορα θέματα της χώρας, βόλτες και αξιοθέατα. Εάν δεν είστε σίγουροι σε ποια χώρα έχετε κάνει περιπλάνηση, κοιτάξτε τα σημάδια για ένα θέμα (όπως το Νορβηγικό ψαροχώρι στη Σκανδιναβία) ή κοιτάξτε τα πόδια σας όπου προσαρμοσμένες φρεάτια σημειώνονται με ονόματα πόλεων σε όλο το πάρκο.

Αυτή η επισκόπηση των διαφορετικών εκτάσεων και αξιοθέατων μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας. Μάθετε εάν θέλετε να χτυπήσετε πρώτα την παλιά σχολή της Γερμανίας ή να ξεκινήσετε στη ζέστη της Ισπανίας. Θέλετε να γευματίσετε στην Πορτογαλία ή τη Γαλλία; Ένας χρήσιμος διαδραστικός χάρτης είναι επίσης διαθέσιμος στην κύρια σελίδα για να εξερευνήσετε το πάρκο και να επισημάνετε τις αγαπημένες περιοχές.

(Μάθετε για τα υπόλοιπα εδάφη στο μέρος 2. )