Οι ιδέες βέλτιστων γυμνασίων για τους σπουδαστές

Περισσότερα από δώδεκα ιδέες για το επόμενο ταξίδι στον τομέα των γυμνασίων

Τα γυμνασιακά ταξίδια μπορούν να δώσουν στους νέους ενήλικες μια ματιά σε πιθανές σταδιοδρομίες. Φυσικά, μερικοί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους μαθητές να απομακρύνουν λίγο ατμό και να διασκεδάσουν. Προγραμματίστε την επόμενη εκδρομή σας με τις καλύτερες ιδέες για το ταξίδι στο γυμνάσιο για τους μαθητές.

Πανεπιστημιούπολη

Οι εκδρομές στο Πανεπιστήμιο College δεν πρέπει να περιορίζονται σε ένα Σαββατοκύριακο με τους γονείς. Οι καθηγητές μπορούν να μιλήσουν για τα τμήματα τους και οι μαθητές λυκείου μπορούν να ρίξουν μια ματιά στις εγκαταστάσεις, όπως τα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα εργαστήρια επιστήμης και το βιβλιοπωλείο.

Αν θέλετε να επισκεφθείτε κάποιο τμήμα, όπως η βιολογία, επικοινωνήστε απευθείας με τον κοσμήτορα του τμήματος. Εάν θέλετε μια γενική περιήγηση, επικοινωνήστε με το κέντρο επισκεπτών του κολλεγίου για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για την ομάδα σας.

Κυβερνητικά Γραφεία

Υπάρχουν τόσα κυβερνητικά γραφεία για τους σπουδαστές να περιηγηθούν και να μάθουν για την κυβέρνηση της πόλης. Μπορούν να επισκεφθούν το γραφείο του δημάρχου, τα τμήματα συντήρησης, το δημαρχείο, τα πάρκα και το τμήμα αναψυχής, το τμήμα εκλογών και πολλά άλλα. Καλέστε το τμήμα που θέλετε να επισκεφθείτε απευθείας για να προγραμματίσετε μια περιοδεία.

Νοσοκομείο

οι μαθητές που ταξιδεύουν σε νοσοκομείο μπορούν να δουν τις δραστηριότητες πίσω από τη σκηνή που κάνουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να εργάζονται σκληρά για να σώσουν ζωές. Αυτή η εμπειρία μπορεί να ενθαρρύνει τους μαθητές να προσφέρουν εθελοντικά στο νοσοκομείο ή ίσως και να γίνουν ίδιοι γιατροί ή νοσηλευτές. Επικοινωνήστε με τον κύριο αριθμό του νοσοκομείου για να ζητήσετε περιήγηση.

Εστιατόριο

Τόσες πολλές εργασίες πηγαίνουν σε ένα επιτυχημένο εστιατόριο. Για τα υψηλά σχολεία, το ταξίδι τους στο πεδίο μπορεί να τους δείξει τα πολλά είδη θέσεων εργασίας που μπορεί να προσφέρει ένα εστιατόριο.

Αυτή η κρυφή ματιά θα δείξει πολλά από αυτά τι να περιμένουν εάν θέλουν να εργαστούν στον κλάδο των εστιατορίων κατά τη διάρκεια του γυμνασίου ή ακόμα και του κολλεγίου. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή ενός εστιατορίου για να ρυθμίσετε το ταξίδι σας.

Μουσείο

Οι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν μια πληθώρα γνώσεων με την επίσκεψη σε όλα τα μουσεία. Τα μουσεία τέχνης, φυσικής ιστορίας, τεχνολογίας και επιστήμης είναι μόνο μερικά είδη μουσείων που μπορείτε να επισκεφτείτε για το ταξίδι σας.

Ο διευθυντής του μουσείου μπορεί να προγραμματίσει την ομάδα σας για μια περιοδεία πίσω από τη σκηνή.

Αθλητικές εκδηλώσεις

Ακόμα και οι υψηλοί μαθητές που δεν είναι φιλάθλοι θα αγαπούν να πάνε με τους φίλους τους σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός μόνο για να περάσουν χρόνο μακριά από το σχολείο. Είναι μια εξαιρετική τελική ανταμοιβή για τους φοιτητές. Καλέστε το box office για να προγραμματίσετε ομαδικές εκδρομές για να δείτε πώς το προσωπικό προετοιμάζεται για παιχνίδια και να κάνει την ημέρα του παιχνιδιού να τρέχει ομαλά.

Λούνα παρκ

Οι μαθητές του γυμνασίου διασκεδάζουν πάντα σε πάρκα αναψυχής. Διοργανώστε μια σχολική περιοδεία για να δώσετε στους μαθητές μια παρασκήνια που βλέπει πώς λειτουργεί το πάρκο.

Τηλεοπτικός σταθμός

Ένας τηλεοπτικός σταθμός είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να προσελκύσουν οι μαθητές τις θέσεις εργασίας στη δημοσιογραφία. Πολλοί σταθμοί έχουν πρακτική άσκηση για τους μαθητές γυμνασίου, έτσι ώστε ένα ταξίδι στην περιοχή να ανοίξει μια ευκαιρία για μερικούς από τους τυχερούς φοιτητές που θέλουν να ακολουθήσουν μια καριέρα στην τηλεόραση. Τα ταλέντα στον αέρα είναι επίσης πρόθυμα να μιλήσουν στην ομάδα σας και να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Καλέστε τον υπεύθυνο προγράμματος για να οργανώσετε μια περιοδεία.

Ραδιοφωνικός σταθμός

Ένας ραδιοφωνικός σταθμός είναι ένα άλλο εξαιρετικό μέρος για τους μαθητές γυμνασίου να περιηγηθούν εξαιτίας των ευκαιριών πρακτικής άσκησης. Επικοινωνήστε με τον διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού και πείτε του ότι ενδιαφέρεστε για μια περιοδεία.

Εφημερίδα

Η επίσκεψη σε μια εφημερίδα είναι ενδιαφέρουσα για τους μαθητές του γυμνασίου, επειδή μπορούν να δουν όλη τη δουλειά που πηγαίνει σε κάθε έκδοση.

Αλλά είναι επίσης ένας καλός τρόπος για τους εκκολαπτόμενους φωτογράφους και δημοσιογράφους να καταλάβουν μια τυπική μέρα που εργάζεται σε μια εφημερίδα. Καλέστε τον επεξεργαστή της πόλης για να κανονίσετε μια ιδιωτική περιήγηση.

Πλανητάριο

Το πλανητάριο δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα να περιπλανηθούν ελεύθερα. Αλλά μπορείτε να προγραμματίσετε ιδιωτικές προβολές για το ταξίδι σας και θα θελήσετε επίσης να ρωτήσετε για τις νύχτες όταν ορισμένοι πλανήτες και αστέρια υποτίθεται ότι είναι ορατά. Επικοινωνήστε με το κεντρικό γραφείο του πλανητάρι για περισσότερες πληροφορίες.

Παίζει

Δεν χρειάζεται να ζείτε στη Νέα Υόρκη για να μεταχειριστείτε μαθητές γυμνασίου σε ένα παιχνίδι. Οι κλαμπ Thespian και οι πανεπιστημιουπόλεις πανεπιστημίου συχνά μπαίνουν σε παιχνίδια στα τοπικά playhouses. Επικοινωνήστε με τη θυρίδα για την αγορά εισιτηρίων και ενημερώστε τους εάν σκοπεύετε να φέρετε μια μεγάλη ομάδα για έκπτωση σε όγκο.

Τοπικές επιχειρήσεις

Οι τοπικές επιχειρήσεις είναι ένας εξαιρετικός χώρος για τους σπουδαστές να μάθουν για τους διάφορους τύπους επιχειρήσεων και για το πώς κάνουν τα χρήματα που πωλούν προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι σπουδαστές μπορούν να επισκεφθούν πολλούς τύπους τοπικών επιχειρήσεων για να δουν πόσο διαφορετική είναι μια εταιρεία που τρέχει από την επόμενη. Επιλέξτε μικρές επιχειρήσεις στην περιοχή σας καθώς και μεγαλύτερες εταιρείες για να εκθέσετε τους μαθητές γυμνασίου σε μια ποικιλία επιχειρηματικών εγχειρημάτων. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή επιχείρησης για να οργανώσετε μια περιοδεία.