Μουσείο πάγου Aurora του Αλάσκα

Χαλαρώστε σε αυτό το πρόστιμο Fairbanks

Το Aurora Ice Hotel, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πάγο, είχε μια βραχύβια ύπαρξη, αλλά το Μουσείο πάγου Aurora που το αντικατέστησε είναι εξίσου δροσερό. Εάν θέλετε πραγματικά να ξεφύγετε από όλα και να έχετε μια μοναδική εμπειρία, το κεφάλι 60 μίλια βόρεια της Fairbanks, Αλάσκα, στο Chena Hot Springs Resort - το σπίτι του μουσείου που αποτελείται από όλους τους πάγους.

Μουσείο πάγου Aurora

Χτισμένο το 2005, το μουσείο χρησιμοποιεί γεωθερμική τεχνολογία για να το διατηρήσει στους 25 βαθμούς Κελσίου (7 βαθμούς Κελσίου) όλο το χρόνο, παρά τα καλοκαίρια που μπορούν να φτάσουν πάνω από 90 μοίρες.

Χρειάστηκαν περισσότεροι από 1.000 τόνοι πάγου και χιόνι για να δημιουργηθεί το μουσείο, το οποίο μοιάζει με εκκλησία.

Στο εσωτερικό θα παρατηρήσετε πρώτα τους πολυελαίους κρυστάλλους πάγου που αλλάζουν χρώματα για να απεικονίσουν το Aurora Borealis , γνωστό και ως το Northern Lights. Χαρακτηριστικά του μουσείου περιλαμβάνουν έναν διώροφο πύργο παρατήρησης, το φρούριο των παιδιών, τους ιππείς με άλογο, ένα τεράστιο σκακιστικό σετ, ένα υπνοδωμάτιο με χριστουγεννιάτικα δέντρα, ένα υπνοδωμάτιο με πολικές αρκούδες, ένα καταφύγιο πάγου και ένα χώρο γάμου. Στη γκαλερί του μουσείου, θαυμάστε τα καταπληκτικά γλυπτά πάγου κατασκευασμένα από τους παγκόσμιους πρωτοπόρους Carvers Steve και Heather Brice.

Μην ανησυχείτε για να πάτε πολύ κρύο, ενώ στο μουσείο-πάρκα είναι διαθέσιμο δωρεάν. Φέρτε όμως το δικό σας καπέλο και γάντια.

Μουσείο Τιμές

Αγοράστε εισιτήρια στο Κέντρο δραστηριοτήτων 15 λεπτά πριν από την έναρξη της περιοδείας. Το γραφείο κρατήσεων είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. καθημερινά.

Ενήλικες: 15 € (ηλικίας 18+)

Νέοι: $ 10 (ηλικίες 6-17)

Παιδιά 5 και νεότεροι: Δωρεάν με πληρωμή ενήλικα

Κοκτέιλ "Appletini": $ 15 (21+) κατά την αγορά του γύρου

Ώρες μουσείων

Το μουσείο πάγου Aurora είναι ανοιχτό καθημερινά με περιηγήσεις στις 11 π.μ., 1 μ.μ., 3 μ.μ., 5 μ.μ. και 7 μ.μ.

Aurora Ice Bar

Όταν ολοκληρώσετε την περιήγηση στο μουσείο πάγου, χαλαρώστε στο πάγο μπαρ Aurora. Εάν είστε 21 ετών και άνω, βεβαιωθείτε ότι έχετε προ-αγοράσει ένα "appletini" όταν αγοράζετε τα εισιτήρια περιοδεία σας.

Το ποτό έρχεται σε ένα γυαλί μαρτίνι που έχει σκαλισθεί με πάγο. Μπορεί να είναι δροσερό, αλλά τα καλυμμένα με γουρουνάκι σκαμπό και το τζάκι θα σας κρατήσουν ζεστά.

Σχετικά με το Chena Hot Springs Resort

Το θέρετρο ανακαλύφθηκε το 1905 από δύο ανθρακωρύχους και παρόλο που διατηρεί την ρουστίκ γοητεία του, είναι επίσης πολύ μοντέρνο. Το φυσικό περιβάλλον του είναι πανέμορφο και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να παρακολουθείτε τα μαγευτικά χρώματα και τις κινήσεις του Aurora Borealis . Βλέποντας την ένδειξη φωτός είναι ένα στοιχείο λίστας κάδου και οι καλύτερες εμφανίσεις πραγματοποιούνται μεταξύ 10 μ.μ. και 3 μ.μ. Παρακολουθήστε τους μόνοι τους ή κάντε μια περιήγηση προβολής που προσφέρεται από το θέρετρο.

Άλλες δραστηριότητες του θέρετρου περιλαμβάνουν χαλάρωση στις ιαματικές πηγές, μασάζ ή πίνοντας ένα ποτό στο μπαρ πάγου. Μπορείτε επίσης να πάρετε τη γεωθερμική περιοδεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η οποία εξηγεί πώς το μουσείο πάγου διατηρείται δροσερό. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν μαθήματα γλυπτικής πάγου, μαθήματα σκύλων-μαυρίσματος και περιηγήσεις με πτήση.

Κατάλυμα

Το Chena Hot Springs Resort και το μουσείο πάγου του είναι ανοιχτό όλο το χρόνο στους τουρίστες. Το θέρετρο προσφέρει πολλές επιλογές διαμονής. Μείνετε στο ξενοδοχείο, καμπίνα ή γιουρτ. Προσφέρονται επίσης σκηνές για κάμπινγκ και RV. Είναι καλή ιδέα να κάνετε κρατήσεις.

Να πάρει εκεί

Το θέρετρο βρίσκεται 60 μίλια βόρεια του κέντρου της πόλης Fairbanks της Αλάσκας.

Πάρτε τον δρόμο που διατηρείται στο δρόμο προς την οδό Hot Springs Road Chena. Η γραφική κίνηση διαρκεί περίπου μία ώρα. Κρατήστε ένα μάτι έξω για την άγρια ​​φύση-μπορείτε να δείτε ακόμη και ένα μους.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Μίλι 56,6 Chena Hot Springs Road, Φέρμπανκς, AK 99711

Τηλέφωνο: 907-451-8104, εξω. 2