Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας Σικάγο

Μουσείο Επιστήμης και Βιομηχανίας εν συντομία:

Άνοιξε το 1933, το Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας - το μεγαλύτερο μουσείο επιστημών στο δυτικό ημισφαίριο - δεν είναι μόνο μια εξαιρετική εκπαιδευτική εμπειρία, αλλά πολύ διασκεδαστικό τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες.

Το Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας περιλαμβάνεται στην αγορά κάρτας Go Chicago . (Αγορά απευθείας)

Το Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας περιλαμβάνεται στην αγορά ενός City Pass του Σικάγου .

(Αγορά απευθείας)

Διεύθυνση:

57th Street και Lake Shore Drive

Τηλέφωνο:

773-684-1414

Να φτάσετε στο Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας με τη Δημόσια Συγκοινωνία:

Υπάρχουν πολλές επιλογές λεωφορείων που εκτείνονται από το κέντρο μέχρι το Μουσείο:

Για περισσότερες πληροφορίες και συνδέσμους σε χάρτες συστημάτων, διαβάστε το άρθρο μου σχετικά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στο Σικάγο .

Οδήγηση από το κέντρο του Σικάγο:

Lake Shore Drive νότια προς την 57η οδό. Στρίψτε δεξιά και ακολουθήστε την 57η θέση στη δυτική πλευρά του Μουσείου. Στρίψτε αριστερά στο γκαράζ.

Χώρος στάθμευσης στο Μουσείο:

Υπάρχει χώρος στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ του μουσείου.

Το κόστος είναι $ 14 ανά όχημα.

Μουσείο Επιστήμης και Βιομηχανίας Ώρες:

Δευτέρα - Σάββατο: 9:30 π.μ. - 4:00 μ.μ., Κυριακή 11:00 π.μ. - 4:00 μ.μ. Το Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας είναι ανοιχτό κάθε μέρα εκτός από την Ημέρα των Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου).

Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας Εισαγωγή:

(Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγή)

Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας Εκθέματα:

Σχετικά με το Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας:

Χτισμένο για 3 εκατομμύρια δολάρια τη δεκαετία του 1930, το Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας άνοιξε ως το πρώτο διαδραστικό μουσείο στη Βόρεια Αμερική. Και αυτό κάνει το Μουσείο τόσο διασκεδαστικό χρόνο. Δεν πρόκειται για απλώς να κοιτάζετε σε βαρετές οθόνες, αλλά μάλλον για μια προσέγγιση προσέγγισης της μαθησιακής εμπειρίας. Είτε ακούει ένα απλό ταξίδι ψιθυριστών σε μια μεγάλη αίθουσα είτε ταξιδεύει σε ένα γνήσιο υποβρύχιο U-505, υπάρχουν αισθητηριακές εμπειρίες και τοποθετεί το Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας ως ένα από τα πιο συνιστώμενα αξιοθέατα του Σικάγου.

Η συλλογή των 35.000 αντικειμένων του Μουσείου Επιστημών και Βιομηχανίας αντλεί εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Το Μουσείο φιλοξενεί επίσης μια σειρά από εξαιρετικά τουριστικά εκθέματα. Ανάμεσα στα σημαντικότερα εκθέματα του Μουσείου είναι:

Το Coal Mine Μία από τις πιο ζωντανές αναμνήσεις μου από το Μουσείο ως παιδί, το Coal Mine φέρνει τους επισκέπτες 50 πόδια κάτω από το έδαφος σε ένα πραγματικό mineshaft. Δεν συνιστάται για το κλειστοφοβικό!
U-505 υποβρύχιο Αυτό είναι ένα πραγματικό γερμανικό υποβρύχιο, και το μόνο που συλλαμβάνεται κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Η προβολή ενός γιγαντιαίου U-boat από κοντά είναι αρκετά θέαμα και από μόνο του. να είναι σε θέση να περιηγηθεί στο εσωτερικό καθώς και κάνει αυτό μια πολύ μοναδική εμπειρία.
ToyMaker 3000 Πολύ δημοφιλές με τα παιδιά, αυτό είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών με 12 ρομπότ.
Omnimax Theatre Το Omnimax είναι μια οθόνη ταινιών που περιστρέφεται γύρω από 5 ορόφους, περιβάλλει τον θεατή και παρέχει μια αίσθηση «εικονικής πραγματικότητας».

Διαβάστε περισσότερα για τα μουσεία του Σικάγου.

Ιστοσελίδα του Μουσείου Επιστήμης και Βιομηχανίας

Το Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας περιλαμβάνεται στην αγορά κάρτας Go Chicago . (Αγορά απευθείας)

Το Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας περιλαμβάνεται στην αγορά ενός City Pass του Σικάγου . (Αγορά απευθείας)