Έξι Σημαίες Τυφώνας Λιμάνι στις Έξι Σημαίες Μεγάλη Αμερική

Πάρκο νερού δίπλα στο θεματικό πάρκο

Αν και αποτελεί μέρος της Six Flags Great America, το υδάτινο πάρκο Hurricane Harbour απαιτεί επιπλέον χρέωση πάνω από τη γενική τιμή εισόδου. Το τεράστιο πάρκο με τροπικά θέματα χαρακτηρίζεται από το Skull Island, μια τεράστια διαδραστική δομή νερού. Προσφέρει δεκάδες νερό gizmos για να πάρει τον εαυτό σας και όλοι γύρω σας σας μούσκεμα. Κάθε λίγα λεπτά, τρεις κάδοι ανατροπής ξεφορτώνουν ένα χείμαρρο νερού.

Το πάρκο διαθέτει επίσης το γύρο Tornado χοάνη.

Διαθέτει πάνω από 25 επιπλέον διαφάνειες νερού, συμπεριλαμβανομένων των διαφανειών ταχύτητας Paradise Plunge και Riptide και των οδηγών διαφάνειας Wahoo Falls. Υπάρχει επίσης μια πισίνα με κύματα και τεμπέλης ποτάμι. Μεγάλες ομάδες μπορούν να συσσωρεύσουν στο The Big Surf και Bubba Tubba οικογενειακές raft βόλτες.

Εάν θα πάτε στο πάρκο σε μια κουραστική μέρα (καθώς και σε μια ιδιαίτερα ζεστή και υγρή μέρα), οι γραμμές για τις διαφάνειες μπορούν να πάρουν πολύ καιρό. Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πληρώσετε επιπλέον τέλη για να μειώσετε τους χρόνους αναμονής σας στο υδάτινο πάρκο. Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας το χαρακτηριστικό μου, " Είναι το Six Flags" Το Flash Pass αξίζει το κόστος; "

Αφού το δέρμα σας γίνει όλο το τσαλακωμένο, και έχετε αρκετά από το πάρκο νερού, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι θα πάρετε μια βόλτα στο άγριο ξύλινο coaster, Goliath. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του Goliath στο Six Flags Great America . Διαβάστε περισσότερα για το Goliath και άλλα αξιοθέατα του πάρκου στην καταγραφή των 9 καλύτερων βόλτων στο Six Flags Great America .

Δείτε το πάρκο

Έξι Flags Great America Photo Gallery

Τοποθεσία

Μέρος της Six Flags Great America στο Gurnee, Illinois (κοντά στο Σικάγο).

Τηλέφωνο

Πληροφορίες πάρκου: (847) 249-INFO (4636)
Εξωτερικές σχέσεις: (847) 249-1776 x4625

Πολιτική εισδοχής

Τα εισιτήρια στο θεματικό πάρκο δεν περιλαμβάνουν την είσοδο στο θαλάσσιο πάρκο. Για την επίσκεψη στο υδάτινο πάρκο απαιτείται επιπλέον χρέωση. Τα εισιτήρια εποχής περιλαμβάνουν είσοδο σε όλα τα πάρκα Six Flags.

Περιοχή Πληροφορίες ξενοδοχείου

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία κοντά σε Six Flags Great America σε TripAdvisor.

Κατευθύνσεις

Από το Σικάγο: I-94W ή I-294W. Exit Grand Ave. (Σημείο 132Ε) στο Gurnee.

Από το Milwaukee: I-94E. Exit Grand Ave. (Σημείο 132Ε) στο Gurnee.

Από το Δυτικό Ιλλινόις: I-88E έως I-294N. I-294 Βόρεια γίνεται I-94W. Exit Grand Ave. (Σημείο 132Ε) στο Gurnee.

Επίσημη ιστοσελίδα

Έξι Σημαίες του Τυφώνα Λιμάνι