Τέχνες του Τέξας Cinco de Mayo

Οι πόλεις γιορτάζουν τις αγαπημένες διακοπές του Μεξικού σε όλη την κατάσταση του μοναχικού αστεριού

Επειδή το Τέξας ήταν κάποτε μέρος του Μεξικού, το κράτος έχει μια μακρόχρονη μεξικανική κληρονομιά και ακολουθεί πολλές μεξικανικές παραδόσεις, συμπεριλαμβανομένου του εορτασμού της λαϊκής μεξικάνικης γιορτής Cinco de Mayo. Αν και πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι αυστηρά ένα φαινόμενο της περιοχής των συνόρων, οι πόλεις σε ολόκληρη την πολιτεία κρατούν φεστιβάλ για να γιορτάσουν τη διασημότερη στρατιωτική νίκη του Μεξικού.

Στον Σαν Μάρκο , το Viva! Η παρέλαση Cinco de Mayo λαμβάνει χώρα στις 10 π.μ. στις 5 Μαΐου στο κέντρο του San Marcos.

Η Capitol City θα γιορτάζει επίσης τον Cinco de Mayo με το Hot Chuy's to Trot 5K και το KidsK στις 5 Μαΐου και με αρκετούς άλλους εορτασμούς στο Ώστιν.

Φυσικά, ίσως καμία άλλη πόλη στο Τέξας δεν είναι τόσο στενά συνδεδεμένη με την μεξικανική κληρονομιά του κράτους όπως το Σαν Αντόνιο. Αυτό το έτος, η πόλη Alamo έχει μια ποικιλία από εορτασμούς για Cinco de Mayo πλακόστρωτο που θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική πλατεία της αγοράς το Σαββατοκύριακο 5 Μαΐου.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα φεστιβάλ Cinco de Mayo που έχουν προγραμματιστεί για το 2012. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο κράτος Lone Star κοντά στις 5 Μαΐου, είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι θα υπάρξει μια γιορτή κοντά.