Περιηγήσεις στην Αίγυπτο

Επιλέγοντας περιήγηση στην Αίγυπτο

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στην Αίγυπτο; Χρειάζεστε βοήθεια για να μάθετε πώς μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή εκδρομή; Εδώ είναι συμβουλές για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια περιοδεία στην Αίγυπτο για να ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τα ενδιαφέροντά σας.

Οι συμβουλές της Αίγυπτος Tour περιγράφονται στη σελίδα 2.

Γιατί να κάνετε μια περιήγηση στην Αίγυπτο;

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Μπορείτε φυσικά να έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων. Φτάστε μερικές ημέρες πριν την περιήγησή σας και θα βρείτε ότι έχετε περισσότερο χρόνο για να ξεπεράσετε το jetlag και να εγκλιματιστείτε στην αιγυπτιακή ζωή.

Μπορείτε επίσης να μείνετε μετά από την περιοδεία και να κάνετε κάποια ανεξάρτητα αξιοθέατα. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να κλείσουν αρκετές μικρότερες μερίδες των διακοπών τους με μια περιήγηση και στη συνέχεια να διασκορπιστούν αυτό με κάποια ανεξάρτητα ταξίδια.

Βασικές αιγυπτιακές περιηγήσεις 7 - 14 ημέρες - Τι να περιμένετε

Κάιρο
Οι περισσότερες εκδρομές περιλαμβάνουν μερικές μέρες στο Κάιρο για να δείτε τα παζάρια , το Αιγυπτιακό Μουσείο , τις Πυραμίδες και τη Σφίγγα .

Δεδομένου ότι οι περισσότερες εκδρομές ξεκινούν και τελειώνουν στο Κάιρο, μπορείτε να χωρίσετε τα αξιοθέατα μεταξύ αυτών των δύο χρονικών πλαισίων. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε μέσα και γύρω από το Κάιρο, οπότε αξίζει να περάσετε τουλάχιστον 2 ημέρες σε κάθε άκρο του ταξιδιού σας για να τα τοποθετήσετε.

Luxor
Η επόμενη στάση στις περισσότερες κλασικές διαδρομές είναι συνήθως Luxor . Το Λούξορ είναι το σημείο εκκίνησης μερικών από τα πιο εντυπωσιακά αρχαιολογικά αξιοθέατα της Αιγύπτου. Αυτές περιλαμβάνουν το Ναό του Λούξορ, το Καρνάκ και την Κοιλάδα των Βασιλέων και των Κουίνων.

Θα θελήσετε να περάσετε τουλάχιστον 2 ημέρες στο Λούξορ για να δείτε όλα τα αξιοθέατα.

Πώς η περιήγησή σας από το Κάιρο στο Λούξορ είναι μια σημαντική λεπτομέρεια. Αν ταξιδεύετε με λεωφορείο, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλιματισμό. Μπορεί να πάρει πολύ ζεστό και άβολο σε αυτό το ταξίδι. Ορισμένες εκδρομές επιλέγουν να πετάξουν από το Κάιρο στο Λούξορ, αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο αλλά θα είναι πιο ακριβό.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να φτάσετε από την Άνω στην Κάτω Αίγυπτο είναι να ταξιδέψετε με τρένο. Υπάρχουν αρκετές εκδρομές που περιλαμβάνουν ταξίδια με τρένο στα δρομολόγιά τους. Τα οδοιπορικά με αγκυροβόλια ταξιδεύουν από το Κάιρο στο Λούξορ και το Ασουάν.

Κρουαζιέρα Νείλου
Από το Λούξορ, πολλές εκδρομές περιλαμβάνουν μια κρουαζιέρα κάτω από το Νείλο σε Esna, Edfu, Kom Ombo, και τέλος στο Aswan. Ορισμένες εκδρομές πετούν απευθείας στο Ασουάν και στη συνέχεια δουλεύουν προς βορρά κάτω από το Νείλο με τα ίδια αξιοθέατα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα θέλετε να περάσετε τουλάχιστον 3 με 4 διανυκτερεύσεις σε μια κρουαζιέρα. Ο καλύτερος χρόνος για μια κρουαζιέρα στο Νείλο είναι μεταξύ Οκτωβρίου και Απριλίου. Εάν έχετε μόνο μια εβδομάδα στην Αίγυπτο, μερικές περιηγήσεις προσφέρουν μια σύντομη κρουαζιέρα μιας ημέρας από το Λούξορ στην Qena, όπου καθ 'οδόν μπορείτε να επισκεφθείτε το ναό της Dendera.

Μια κρουαζιέρα του Νείλου ήταν ο μόνος τρόπος που οι τουρίστες μπορούσαν να δουν μερικές από τις καλύτερες αρχαιότητες της Αιγύπτου και είναι ακόμα ένας πολύ καλός τρόπος να τους δεις. Υπάρχουν πολλά σκάφη για να διαλέξετε και ο προϋπολογισμός σας θα καθορίσει πόσο πολυτελές μπορεί να είναι το ταξίδι σας. Οι πιο πολυτελείς καμπίνες θα είναι μεγάλες, διαθέτουν AC, ιδιωτικό μπάνιο και τηλεόραση, η οποία μπορεί να κοστίσει έως και 300 δολάρια τη νύχτα. Τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια θα έχουν νυχτερινή διασκέδαση επί του σκάφους - αυτό μπορεί να περιλαμβάνει παραστάσεις με χορευτές της κοιλιάς, στροβιλιστές δερβίδες και χορευτές της Νούβιας. Ένα "Party Disco" είναι επίσης ένα δημοφιλές στοιχείο.

Αν ένα πλωτό ξενοδοχείο δεν σας απευθύνει έκκληση, δοκιμάστε αντ 'αυτού την παραδοσιακή Felucca . Υπάρχουν εκδρομές που περιλαμβάνουν μια κρουαζιέρα κάτω από το Νείλο σε ένα από αυτά τα αρχαία ιστιοπλοϊκά σκάφη. Δεν θα είναι τόσο άνετο όσο ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο, αλλά σίγουρα θα προσφέρει περισσότερη περιπέτεια.

Αμπού Σιμπέλ
Αν έχετε περισσότερο από 7 ημέρες, θα πρέπει να δείτε τον Abu Simbel . Το Abu Simbel είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα της Αιγύπτου, οι ναοί είναι απλά εκπληκτικοί. Για να φτάσετε στο Αμπού Σιμπέλ, πρέπει να πάρετε λεωφορείο ή ταξί από το Ασουάν. Οδικώς, χρειάζονται περίπου 3 ώρες για να φτάσετε στο Αμπού Σιμπέλ από το Ασουάν και τα λεωφορεία οδηγούν σε συνοδεία για ασφάλεια.

Συνιστώμενα πρόσθετα μέσα στην Αίγυπτο

Αλεξανδρεία
Η Αλεξάνδρεια είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ατμόσφαιρα της Αιγύπτου. Δεν έχει αρκετά φασαρία του Κάιρο και δεν υπάρχουν πάρα πολλά σημαντικά αξιοθέατα που αισθάνεστε ότι πρέπει να δείτε. Οι αγορές είναι υπέροχες, ειδικά οι αγορές φρέσκων ψαριών. Τα καφέ δίπλα στην παραλία είναι εξαιρετικά μέρη για να χαλαρώσετε, να απολαύσετε έναν παραδοσιακό καφέ και να παρακολουθήσετε τον κόσμο. Η Αλεξάνδρεια απέχει μόλις 2 ½ ώρες από το Κάιρο με λεωφορείο ή τρένο. Περισσότερα Αλεξάνδρεια ταξιδεύει πληροφορίες και φωτογραφίες .

Η Ερυθρά Θάλασσα
Για πολλούς τουρίστες, ειδικά για τους Ευρωπαίους, η Ερυθρά Θάλασσα είναι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο αξιοθέατο της Αιγύπτου. Τα μεγάλα θέρετρα του Sharm el Sheik και της Χουργκάντα είναι γεμάτα με τα ξενοδοχεία, τα νυχτερινά κέντρα και τα καταστήματα. Η Ερυθρά Θάλασσα είναι μέκκα για δύτες. Τα καταδυτικά πακέτα είναι πολύ λογικές τιμές και μπορούν να διευθετηθούν εύκολα κατά την άφιξη.

Εάν θέλετε απλά κάποια R και R ή αν ταξιδεύετε με παιδιά, μια παραλία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τελειώσετε το ταξίδι σας. Είστε επίσης κοντά στην έρημο Sinai που προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία να οδηγήσετε μια καμήλα και να δείτε τους αμμόλοφους, να ανεβείτε στο όρος Σινά και να επισκεφτείτε τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης.

Το Όσσι Σίβα
Το Siwa είναι μακρινό από το Κάιρο, αλλά με μια γρήγορη πτήση, μπορείτε να φτάσετε εκεί μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Αν σας αρέσει η αρχιτεκτονική άμμου, οι θερμές πηγές και οι ελιές, αυτός είναι ένας εξαιρετικός προορισμός.

Ένα Κένυα Σαφάρι
Αυτό δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Αν έχετε κάποιο χρόνο, ένα σαφάρι εβδομάδας στην Κένυα γίνεται ένα δημοφιλές πρόσθετο για μια περιοδεία στην Αίγυπτο. Οι πτήσεις είναι συχνές μεταξύ Κάιρο και Ναϊρόμπι και πολύ λιγότερο δαπανηρές αν θέλετε να κλείσετε αυτό το ταξίδι από τις ΗΠΑ ή τον Καναδά σε ξεχωριστή περίσταση.

Συνιστάται Περιηγήσεις στην Αίγυπτο

Οι εκδρομές στην Αίγυπτο είναι άφθονες και αυτές που αναφέρονται παρακάτω είναι για τις καλύτερες γνώσεις μου καλές περιηγήσεις που πωλούνται από τίμια ταξιδιωτικούς πράκτορες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την εργασία σας και επικοινωνείτε προσωπικά με τις εταιρείες. Μάθετε σχετικά με τα κρυφά κόστη, τις συμβουλές και τους φόρους που περιλαμβάνονται, το πόσο ευέλικτο είναι το δρομολόγιο και επίσης να ρωτήσετε για τα πρόσθετα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Οι τιμές μπορεί να κυμανθούν, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε αυτές που αναφέρονται μόνο ως οδηγός.

7 - 15 ημέρες Κλασικές Αιγυπτιακές Περιηγήσεις

Μια γενική περιγραφή μιας κλασικής αιγυπτιακής περιήγησης βρίσκεται στη σελίδα 1 αυτού του άρθρου. Οι περισσότερες εκδρομές ακολουθούν παρόμοια διαδρομή. η διαφορά στην τιμή συνήθως αντικατοπτρίζει στοιχεία όπως η κατηγορία των καταλυμάτων. τα προσόντα του ξεναγού σας. και τον βαθμό πολυτέλειας στην κρουαζιέρα σας στο Νείλο.

2 - 4 εβδομάδες Περιηγήσεις στην Αίγυπτο

Πακέτα κατάδυσης και παραλίας στην Ερυθρά Θάλασσα

Η Ευρώπη είναι πραγματικά το καλύτερο μέρος για να πάρετε συμφωνίες για διακοπές στην παραλία στην Αίγυπτο και ευτυχώς μπορείτε να κάνετε κράτηση αυτών των διακοπών από οπουδήποτε στο διαδίκτυο. Υπάρχουν διαθέσιμα αποτελέσματα σε πολύ χαμηλές τιμές. Παρακάτω παρατίθενται ορισμένα παραδείγματα πακέτων και συνδέσεις με εταιρείες ναύλωσης.

Οικογενειακές Περιηγήσεις

Λαμβάνοντας τα παιδιά σας στην Αίγυπτο είναι μια μεγάλη ιδέα. Θα αγαπούν να μπαίνουν μέσα στις Πυραμίδες και τους τάφους για να εξερευνήσουν. Η ιππασία καμήλες, τρένα και feluccas θα είναι επίσης μια συγκίνηση. Θα πρέπει να αναζητήσετε μια περιοδεία που δεν ξεκινά πολύ νωρίς κάθε πρωί. Βεβαιωθείτε ότι τα ξενοδοχεία που διαμένετε έχουν πισίνες και σίγουρα προσθέστε λίγες μέρες στην Ερυθρά Θάλασσα στο δρομολόγιο σας. Περισσότερες πληροφορίες για οικογενειακές διακοπές στην Αίγυπτο ...

Θρησκευτικές εκδρομές

Οι θρησκευτικές εκδρομές στην Αίγυπτο είναι δημοφιλείς. παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα των Christian Tours. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χριστιανικές εκδρομές δείτε το άρθρο του Tour Egypt.

Και περισσότερες εξειδικευμένες εκδρομές στην Αίγυπτο ....