Κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε στα πάρκα του Reno

Απολαύστε τα δημόσια πάρκα στο Ρίνο της Νεβάδας

Όταν ο ζεστός καιρός και ο ηλιόλουστος ουρανός του καλοκαιριού φθάνουν στο Ρίνο, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω και να απολαύσετε υπαίθριες δραστηριότητες. Δεδομένου ότι έχουμε μια καταπληκτική επιλογή από δημόσια πάρκα για να αναδημιουργήσετε, δεν χρειάζεται να πάτε μακριά για μια όμορφη ποικιλία από δυνατότητες περιπέτειας. Είναι καλό να σας υπενθυμίσω αυτό που έχουμε εδώ στην πόλη, χάρη στο τμήμα πάρκων, αναψυχής και κοινοτικών υπηρεσιών του Reno.

Πάμε για κολύμπι

Οι δημόσιες πισίνες του Reno (και των Sparks) είναι ανοιχτές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Και οι δύο πισίνες Idlewild και Traner είναι σε εξωτερικούς χώρους. Στην πισίνα Idlewild, υπάρχει παιδική πισίνα για τα μικρά παιδιά και το Traner διαθέτει νεροτσουλήθρες.

Πάρκα καλοκαιρινής κατασκήνωσης Reno Parks

Το τμήμα Parks, Recreation και Community Services του Reno προσφέρει διάφορα στρατόπεδα για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών το καλοκαίρι. Οι κατασκηνώσεις λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 334-2262.

Βγείτε έξω με το σκυλί σας

Η λίμνη της Βιρτζίνια και τα πάρκα Whitaker Parks έχουν χώρους πάρκου σκύλου για παιχνίδι χωρίς λουρί με το σκυλί σας. Θα πρέπει να είναι λυγισμένα σε όλα τα άλλα πάρκα της πόλης. Μπορείτε επίσης να φέρετε το Fido στο Link Piazzo Dog Park στο περιφερειακό πάρκο Hidden Valley του ανατολικού Ρήνου. Φέρτε σακούλες και καθαρίστε το μετά το κατοικίδιό σας.

Ποδήλατο ή Πεζοπορία στα πάρκα Trails

Πολλά μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας ανεβαίνουν μέσα από τα πάρκα του Reno. Μπορείτε να πάρετε το lowdown σε πολλά από αυτά τα δημοφιλή μονοπάτια από το "Truckee Meadows Trails Guide" σε περίπου 68 μονοπάτια σε όλη την περιοχή Reno, Sparks, και Washoe County.

Δείτε επίσης το διαδραστικό χάρτη διαδρομών Reno.

Περπατήστε στο τρένο του πάρκου Idlewild

Το μικροσκοπικό τρένο Idlewild Park τρέχει μια διαδρομή γύρω από μια από τις λίμνες του πάρκου. Αυτή είναι η οικογενειακή διασκέδαση, ακόμη και τα πιο μικρά παιδιά μπορούν να απολαύσουν. Το τρένο τρέχει συνήθως από τα τέλη Μαΐου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Οι βόλτες είναι διαθέσιμες από την Τρίτη έως την Παρασκευή και τις αργίες από τις 11 π.μ. έως τις 3 το βράδυ. Τα Σαββατοκύριακα, οι ώρες είναι 11 π.μ. έως 6 μ.μ. Η τιμή είναι 2 δολάρια ανά άτομο, με παιδιά ηλικίας 2 ετών και νεότευκτα ελεύθερα στην αγκαλιά γονέα ή κηδεμόνα.

Πάρτε εισιτήρια στο σταθμό (μόνο μετρητά). Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 334-2270.

Γκολφ στις λίμνες Rosewood

Το Rosewood Lakes Golf Course εκτελείται από την πόλη του Ρίνο και είναι γνωστό για τα γενναιόδωρα πράσινα της, τις πλαγιές που διασχίζουν τους προστατευμένους υγροτόπους και την πανοραμική θέα. Παρέχονται επίσης μαθήματα γκολφ, εξοπλισμός ενοικίασης και ειδικός εξοπλισμός γκολφ για τους παίκτες με αναπηρίες. Υπάρχουν πολλά άλλα γήπεδα γκολφ σε όλη την περιοχή επίσης.

Τροφοδοτήστε τις πάπιες και τις χήνες

Τρία πάρκα της πόλης Reno έχουν χαρακτηρίσει περιοχές διατροφής με υδρόβια πτηνά. Είναι το πάρκο Idlewild, το Parade Park της Teglia και το πάρκο Lake Virginia. Αυτή είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα, αλλά για χάρη της υγείας των πτηνών, χρησιμοποιήστε πραγματικούς σπόρους πουλιών και όχι ψωμί. Σημειώστε ότι είναι πραγματικά αντίθετο με την εντολή της πόλης να ταΐσετε τα πουλιά σε άλλες περιοχές εκτός από τις καθορισμένες περιοχές.

Raft, Kayak ή Tube το ποτάμι Riveree River Whitewater

Αυτά τα χειροποίητα ρυάκια και οι περιοχές παιχνιδιού νερού βρίσκονται στο κέντρο του Reno στο Wingfield Park . Κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών μηνών, αυτός ο τόπος είναι ένας μαγνήτης για τους κατοίκους του Ρίνο και τους επισκέπτες που αναζητούν ένα άνετο και δωρεάν χώρο για να δροσιστείτε και να απολαύσετε μια διασκεδαστική μέρα από τον ποταμό Truckee. Μπορείτε να φέρετε τα δικά σας σκάφη ή να ενοικιάσετε εξοπλισμό από τοπικά καταστήματα όπως το Sierra Adventures και το Tahoe Whitewater Tours.

Θυμηθείτε, ο ποταμός Truckee είναι κρύος και ελεύθερος . Δεν είναι πισίνα και δεν υπάρχουν ναυαγοσώστες.

Ταινίες και συναυλίες στο πάρκο Wingfield

Υπάρχουν δωρεάν ή φτηνές ταινίες και συναυλίες στο Glenn Little Amphitheatre στο Wingfield Park όλο το καλοκαίρι. Τα κύρια καλοκαιρινά γεγονότα για αυτόν τον τόπο συναντήθηκαν με το Artown . Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του μηνός Ιουλίου, μια σχεδόν ασταμάτητη σειρά εκδηλώσεων γεμίζει το Wingfield Park με οικογενειακές δραστηριότητες. Πριν και μετά τον Ιούλιο, πολλές άλλες δραστηριότητες είναι διαθέσιμες στο Πάρκο Wingfield, όπως το Φεστιβάλ Ποταμών Ρένο τον Μάιο.

Εχουν ένα πικ-νικ

Μπορείτε να εμφανίσετε σε οποιοδήποτε από τα 85 πάρκα του Reno γύρω από την πόλη για να απολαύσετε ένα οικογενειακό πικνίκ σε γκαζόν, στη σκιά πολλών καταφυγίων για πικ-νικ, δίπλα στο νερό ή δίπλα σε παιδική χαρά για τα παιδιά. Τα περισσότερα είναι διαθέσιμα με βάση την πρώτη παράδοση, αλλά ορισμένες περιοχές και κτίρια είναι επιπλωμένα για ειδικές εκδηλώσεις και περιστάσεις.

Ψάρεμα στο πάρκο Reno

Πολλά πάρκα Reno που συνορεύουν με τον ποταμό Truckee έχουν πρόσβαση στην αλιεία. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα σημεία αλιείας περιοχής Reno που κάνουν σπουδαίους οικογενειακούς αλιευτικούς προορισμούς. Virginia Lake Park είναι μια προφανής επιλογή, αλλά η αλιεία επιτρέπεται σε όλες τις λίμνες πάρκο της πόλης και λίμνες με άδεια αλιείας της Νεβάδα. Εδώ μερικά άλλα ψαροκάμματα στην περιοχή που απαριθμούνται από το Υπουργείο Άγριας Ζωής της Νεβάδα (NDOW).