Πώς να φτάσετε στην Ταραγόνα από τη Βαρκελώνη, το Ρεους και τη Μαδρίτη

Επισκεφθείτε τα ρωμαϊκά ερείπια!

Το Tarragona είναι ένα δημοφιλές ημερήσιο ταξίδι από τη Βαρκελώνη, ιδιαίτερα για τα ρωμαϊκά ερείπια του. Αν και υπάρχει αεροδρόμιο πολύ κοντά στην Tarragona ( αεροδρόμιο Reus ) και το κύριο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης είναι πιο κοντά στην πόλη Tarragona από την πόλη της Βαρκελώνης, οι συγκοινωνιακές συνδέσεις είναι στην καλύτερη περίπτωση από το κέντρο της Βαρκελώνης μέχρι την Tarragona.

Πώς να φτάσετε από τη Βαρκελώνη στην Ταραγόνα

Πώς να φτάσετε από το αεροδρόμιο Reus στην Ταραγόνα

Υπάρχει ένα λεωφορείο, το οποίο διευθύνεται από τον Hispano Igualadina , απευθείας από το αεροδρόμιο Reus στην Tarragona. Ωστόσο, τα λεωφορεία είναι πολύ σπάνια, τρέχοντας μόνο τρεις ή τέσσερις φορές την ημέρα. Το καλύτερο σας στοίχημα από το αεροδρόμιο Reus στην Ταραγόνα είναι να πάρετε ταξί (κάτω από 30 €) ή ένα λεωφορείο για το κέντρο της πόλης Reus και στη συνέχεια ένα λεωφορείο προς Tarragona, κανένα από τα οποία δεν είναι ιδανικό. Μπορείτε πραγματικά να πάτε από το κέντρο της Βαρκελώνης.

Πώς να φτάσετε από το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης προς την Ταραγόνα

Υπάρχει λεωφορείο που εκτελείται από λεωφορείο Plana , από το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης έως το Tarragona, αλλά είναι φθηνότερο και εξίσου γρήγορο από το κέντρο της Βαρκελώνης με το τρένο.

Πώς να φτάσετε από τη Μαδρίτη στην Ταραγόνα

Το απευθείας τρένο υψηλής ταχύτητας από τη Μαδρίτη προς την Ταραγόνα διαρκεί μόλις δύο ώρες και κοστίζει περίπου 45 ευρώ.

Ξενοδοχεία σε Ταραγόνα

Για ξενοδοχεία σε Tarragona, δοκιμάστε Venere.com.

Τι να δείτε στην Ταραγόνα

Ξεναγήσεις της Tarragona & Sitges

Μπορείτε να πάρετε μια ξενάγηση με τα Tarragona και Sitges , ξοδεύοντας μισή ημέρα σε κάθε μία. Η εταιρεία περιοδεία σας παίρνει στην Plaça Catalunya, στο κέντρο της Βαρκελώνης και σας επιστρέφει εκεί περίπου δέκα ώρες αργότερα.