Πώς να φτάσετε από τη Βαρκελώνη στην Παμπλόνα

Η Παμπλόνα είναι η πατρίδα του διαβόητου Τρέξιμο των Ταύρων

Οι περισσότερες επισκέψεις στην Παμπλόνα πραγματοποιούνται τον Ιούλιο, για την Εκτέλεση των Ταύρων στην Παμπλόνα . Σημειώστε ότι η διαμονή είναι σε υψηλή ζήτηση κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ - φροντίστε να κάνετε κράτηση του καταλύματος σας εκ των προτέρων. Λεπτομέρειες για το πώς να φτάσετε από τη Βαρκελώνη στην Παμπλόνα με διάφορα μέσα μεταφοράς.

Δείτε επίσης:

Προτεινόμενοι σταθμοί σταμάτησαν τη διαδρομή

Δεν υπάρχουν πραγματικά κορυφαία αξιοθέατα στο δρόμο από τη Βαρκελώνη στην Παμπλόνα.

Ωστόσο, ως εναλλακτική λύση, σκεφτείτε λίγο περισσότερο την Logroño, την πρωτεύουσα της περιοχής Rioja (γνωστή για τα κρασιά της) και φημίζεται για τα τάπας μπαρ της .

Βαρκελώνη προς Παμπλόνα με τρένο και λεωφορείο

Το τρένο από την Παμπλόνα στη Βαρκελώνη διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες και κοστίζει περίπου 30 ευρώ. Τα τρένα αναχωρούν από το σταθμό Barcelona Sants. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων στη Βαρκελώνη Σχεδιάστε το δρομολόγιό σας με το τρένο χρησιμοποιώντας αυτό το Interactive Rail Rail Map της Ισπανίας .

Τα λεωφορεία κοστίζουν περίπου 25 ευρώ, αλλά είναι πολύ πιο αργά από το τρένο. Αυτά τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μόνο από το Monbus.es .

Βαρκελώνη προς Παμπλόνα με αυτοκίνητο

Η διαδρομή 500 χλμ. Διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες και τριάντα λεπτά, ταξιδεύοντας κυρίως στους δρόμους AP-2 και AP-68. Σημείωση - Οι δρόμοι AP είναι διόδια.
Συγκρίνετε τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ισπανία

Αεροπορικά εισιτήρια από Βαρκελώνη προς Παμπλόνα

Υπάρχουν μερικές πτήσεις μεταξύ Βαρκελώνης και Παμπλόνα, αλλά δεν είναι τόσο φτηνές. Καλύτερα να φύγετε από τις μεταφορές εδάφους.
Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις στην Ισπανία