Μαδρίτη στην Παμπλόνα με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Πώς να φτάσετε από τη Μαδρίτη στην Παμπλόνα

Η Παμπλόνα είναι η πρωτεύουσα της περιοχής της Ναβάρας και είναι πιο διάσημη για την ετήσια Παμπλόνα Τρέξιμο των Ταύρων . Είναι επίσης δημοφιλής στάση καθ 'οδόν προς τις πόλεις των Βάσκων του Σαν Σεμπαστιάν και του Μπιλμπάο .

Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε για τις εκδρομές ταύρων, πρέπει να έχετε το κατάλυμά σας κρατημένο πολύ νωρίτερα. Αρχίστε να ψάχνετε για ξενοδοχεία τουλάχιστον έξι μήνες πριν το ταξίδι σας για να πάρετε τις καλύτερες τιμές.

Εάν δεν επισκέπτεστε την ταύρο και απλά ψάχνετε για μια στάση στο δρόμο προς Σαν Σεμπαστιάν, θα συνιστούσα να σταματήσετε στο Logroño (βλ. Παρακάτω).

Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε λεπτομέρειες για το πώς θα φτάσετε από τη Μαδρίτη στην Παμπλόνα με διάφορα μέσα μεταφοράς.

Δείτε επίσης:

Προτεινόμενες στάσεις en Route από Μαδρίτη προς Παμπλόνα

Με 450 χλμ. Μεταξύ Μαδρίτης και Παμπλόνα, είναι λογικό να σπάσει το ταξίδι με μια στάση ή δύο κατά μήκος του δρόμου.

Το Burgos είναι διάσημο για τον όμορφο καθεδρικό ναό του και αξίζει μια σύντομη στάση στο δρόμο σας προς την Παμπλόνα. Αλλά το πραγματικό κόσμημα στο δρόμο σας είναι το Logroño, η πρωτεύουσα της περιοχής κρασιού Rioja και το σπίτι σε μερικά από τα καλύτερα τάπας μπαρ της χώρας.

Μαδρίτη στην Παμπλόνα με τρένο και λεωφορείο

Τα τρένα από τη Μαδρίτη στην Παμπλόνα διαρκούν τρεις και τέσσερις ώρες και κοστίζουν 60 ευρώ. Τα λεωφορεία από τη Μαδρίτη έως την Παμπλόνα κοστίζουν περίπου 25 ευρώ και διαρκούν λιγότερο από 5 ώρες.

Τα τρένα από τη Μαδρίτη προς την Παμπλόνα αναχωρούν από το σιδηροδρομικό σταθμό Atocha, ενώ τα λεωφορεία αναχωρούν από το σταθμό λεωφορείων Avenida de America.

Διαβάστε περισσότερα για τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων στη Μαδρίτη .

Μαδρίτη στην Παμπλόνα με το αυτοκίνητο

Η διαδρομή 450 χλμ. Από τη Μαδρίτη στην Παμπλόνα διαρκεί περίπου πέντε ώρες, ταξιδεύοντας κυρίως στο A-1. Συγκρίνετε τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ισπανία

Αεροπορικά εισιτήρια από Μαδρίτη προς Παμπλόνα

Υπάρχουν τακτικές πτήσεις από τη Μαδρίτη στην Παμπλόνα, αλλά τείνουν να είναι αρκετά ακριβές.

Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις στην Ισπανία