Καλύτερες Περιηγήσεις Ισπανίας Ξεκινώντας από τη Μαδρίτη

Επισκεφθείτε την Ανδαλουσία, τη Βαρκελώνη και άλλες πόλεις στην Ισπανία από την πρωτεύουσα

Με το μεγαλύτερο διεθνές αεροδρόμιο της Ισπανίας, η Μαδρίτη είναι ίσως το πιο κοινό σημείο άφιξης για τους περισσότερους επισκέπτες στην Ισπανία. Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι υπάρχουν πολλές εκδρομές στην Ισπανία που αναχωρούν από τη Μαδρίτη.

Είτε έχετε χρόνο για μια ημερήσια εκδρομή είτε αν έχετε λίγο περισσότερο χρόνο για να αποδράσετε από τη Μαδρίτη , θα βρείτε ενδιαφέρον σε αυτή τη σελίδα. Αυτές οι περιηγήσεις στην Ισπανία από τη Μαδρίτη είναι τα καλύτερα ταξίδια με ξεναγήσεις που μπορείτε να κάνετε από την πρωτεύουσα, με περιηγήσεις σε όλες τις γωνιές της χώρας και πέρα ​​από την Πορτογαλία και το Μαρόκο.

/ Οι πιο δημοφιλείς εκδρομές από τη Μαδρίτη είναι οι περιηγήσεις τεσσάρων και πέντε ημερών της Ανδαλουσίας. Παίρνουν τις πιο διάσημες πόλεις της Ανδαλουσίας - Σεβίλλη, Γρανάδα και Κόρδοβα - και ταιριάζουν συνήθως και στο Τολέδο και στη Ρόντα. Ωστόσο, μου αρέσει ιδιαίτερα η τετραήμερη εκδρομή στη Λισαβόνα, διότι έχει προγραμματιστεί έξυπνα το δρομολόγιο έτσι ώστε να περάσετε και τις τρεις νύχτες στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, με όλες τις άλλες πόλεις να επισκέπτονται είτε στη διαδρομή είτε ως ημερήσιες εκδρομές από τη Λισαβόνα. Δεν χρειάζεται να συσκευάζετε και να ανασυστήσετε τις τσάντες σας κάθε βράδυ!