Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε την Ισπανία;

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε γενικές πληροφορίες για το πότε πρέπει να επισκεφθείτε την Ισπανία, αλλά σημειώστε ότι αυτή είναι και η πιο δημοφιλής εποχή για όλους τους άλλους. Για μερικούς αυτό είναι ένα αξιοθέατο καθώς θέλουν να είναι με πολλούς άλλους τουρίστες, ενώ άλλοι δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι χειρότερο από μια γεμάτη παραλία.

Τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε πότε θα επισκεφθείτε την Ισπανία είναι ο καιρός και τα γεγονότα που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης:

Επισκεφτείτε την Ισπανία το καλοκαίρι

Πλεονεκτήματα της επίσκεψης στην Ισπανία το καλοκαίρι

Μειονεκτήματα της επίσκεψης στην Ισπανία το καλοκαίρι

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι πιο πολυσύχναστες περιόδους για τους διεθνείς ταξιδιώτες, οπότε αν θέλετε να πάτε κάπου όπου δεν θα ακούσετε πάρα πολλά αγγλικά, η Κόστα Μπράβα αυτή τη στιγμή του χρόνου δεν είναι η κατάλληλη θέση. Με πολλούς τρόπους, αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να έρθετε στην Ισπανία, ειδικά σε εσωτερικές πόλεις όπως η Μαδρίτη και η Σεβίλλη , καθώς οι Ισπανοί εκκενώνουν αυτές τις πόλεις στους αφόρητους καυτούς μήνες και ξεφεύγουν από την ψυχρότερη ακτή.

Μπορεί να είναι δελεαστικό για μερικούς να επισκεφθούν την Ισπανία στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου, ώστε να μπορούν να εγγυηθούν ότι θα μαυρίσουν. Αλλά μπορείτε να το μετανιώσετε όταν δείτε πόσο ζεστό μπορεί να πάρει.

Ιούνιος και Σεπτέμβριος είναι πιο άνετοι χρόνοι για να πάρουν bronzed (και δεν αποκλείει τον Μάιο και τον Οκτώβριο).

Εάν αυτή είναι η μόνη εποχή του χρόνου μπορείτε να ταξιδέψετε αλλά δεν σας αρέσει η ιδέα μιας τέτοιας έντονης ζέστης, σκεφτείτε να επισκεφθείτε το βόρειο τμήμα της Ισπανίας. Το Μπιλμπάο και το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα είναι πολύ πιο δροσερά από τις πόλεις στα νότια.

Ο καιρός στην Ισπανία τον Ιούλιο
Ο καιρός στην Ισπανία τον Αύγουστο

Επισκεφτείτε την Ισπανία το χειμώνα

Πλεονεκτήματα της επίσκεψης στην Ισπανία το χειμώνα

Μειονεκτήματα της επίσκεψης στην Ισπανία το χειμώνα

Εάν θέλετε να χτυπήσετε την πόλη με το δικό σας ρυθμό, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κράτηση για μήνες πριν από το ταξίδι σας, από το ταξίδι το χειμώνα, ειδικά εάν είστε σε σφιχτό προϋπολογισμό.

Άλλες δημοφιλείς διακοπές στην Ισπανία

Το Πάσχα ( Semana Santa ) είναι μια άλλη δημοφιλής εποχή για ταξίδια στην Ισπανία, ειδικά για τους ίδιους τους Ισπανούς, όπως είναι η εβδομάδα μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς . Ίσως να είναι δύσκολο να βρεθείτε κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, ώστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Semana Santa στην Ισπανία
Χριστούγεννα στην Ισπανία

Ισπανικές δημόσιες αργίες και "Puentes"

Η Ισπανία έχει πολλά τοπικά φεστιβάλ και η εύρεση καταλυμάτων μπορεί να είναι δύσκολη αυτή τη στιγμή. Φυσικά, αν είστε στην πόλη ειδικά για να δείτε το γεγονός, τότε δεν έχετε άλλη επιλογή, αλλά εάν δεν είστε, αποφύγετε τη Βαλένθια κατά τη διάρκεια του Las Fallas και της Tomatina (Μάρτιος και τέλη Αυγούστου), της Σεβίλλης για το Semana Santa (Πάσχα) Τον Απρίλιο δίκαιη και την Παμπλόνα κατά τη διάρκεια της ταύρου .

Πολλά γεγονότα είναι γεμάτα εορταστικές εκδηλώσεις και είναι μια σημαντική στιγμή για επίσκεψη, αλλά άλλα είναι πιο ιδιωτικά θέματα και μπορεί να διαπιστώσετε ότι τίποτα δεν συμβαίνει σε αυτές τις μέρες.

Η Ισπανία έχει εθνικές αργίες και περιφερειακές. Προσέξτε ιδιαίτερα τις αργίες που γίνονται την Πέμπτη ή την Τρίτη. Οι Ισπανοί τείνουν να παίρνουν τη Δευτέρα ή την Παρασκευή μεταξύ αυτών των διακοπών και του Σαββατοκύριακου από την εργασία (αυτό ονομάζεται «puente» ή «γέφυρα»). Μπορεί να βρείτε πολλά πράγματα κλειστά και για τις τέσσερις αυτές τις ημέρες.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ισπανικές δημόσιες αργίες .

Ιανουάριος Φεβρουάριος

Μάρτιος Απρίλιος

Μάιος Ιούνιος

Ιούλιος Αύγουστος

Σεπτέμβριος Οκτώβριος

Νοέμβριος Δεκέμβριος