Εκδηλώσεις του Νοεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο

Πριν ξεκινήσετε να σαρωθείτε στη χιονοθύελλα των υποχρεώσεων και των παραδόσεων, πηγαίνετε να κάνετε κάτι μόνο για το καλό του. Το Σαν Φρανσίσκο, τον Νοέμβριο του 2014, έχει μια αγκυροβόληση από φεστιβάλ, παραστάσεις και εκθέματα για να διαλέξετε.

Ημέρα του LoveLocalSF
5 Νοεμβρίου
Για να σηματοδοτήσει την 20η επέτειο του SF Gate.com, το Χρονικό του Σαν Φρανσίσκο σφύζει από μια ολόπλευρη γιορτή του τι κάνει την πόλη σπουδαία. Ένα διώροφο λεωφορείο για πάρτι φέρνει ζωντανή διασκέδαση σε διάφορα σημεία της SF και εστιατόρια, καταστήματα και οργανώσεις όπως το Four Barrel, το Uber, το Cupcakes του Kara, το Bistro της Scala, η Boulevard, το San Francisco Ballet, η Heath Ceramics, το Westfield Mall και οι προσφορές 826 της Βαλένθια , ειδικά προϊόντα ή δραστηριότητες.

Το βράδυ, το Σαν Φρανσίσκο Brewers Guild παρουσιάζει ένα γευστικό πάρτι με 15 διαφορετικές μπύρες και ένα φινάλε στο Presidio Main Post Lawn διαθέτει φορτηγά και ψυχαγωγία τροφίμων.
Σε διάφορους χώρους στο Σαν Φρανσίσκο.

Κινέζικη ιστορική κοινωνία της Αμερικής Εορτασμός επετείου
8 Νοεμβρίου, 11 π.μ. - 4 μ.μ.
Η ιστορική κοινωνία γιορτάζει την 51η επέτειό της με δραστηριότητες όπως ο χορός με δράκους και μια συζήτηση από τον Corey Chan των Kei Lun Martial Arts για τον παραδοσιακό χορό και την αποκατάσταση ενός παλαιού δράκου. Οι ταινίες θα προβληθούν, για την τέχνη της ακουαρέλας και για τους Κινέζους Αμερικανούς που έχουν υπηρετήσει στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.
Στην Κινεζική Ιστορική Εταιρεία της Αμερικής Μουσείο, 9 65 Clay St., Σαν Φρανσίσκο 94108. Δωρεάν.

Το Σαν Φρανσίσκο Κοινωνική
8 Νοεμβρίου, 9 μ.μ. - 12 π.μ.
Τεχνίτες, νέοι επαγγελματίες και άλλα χιλιετηρίδες πίσω μια καλή Bay Area προκαλούν σε αυτό το ετήσιο γκαλά, τώρα στην 9η έκδοση. Ο φετινός δικαιούχος είναι το Κέντρο Πρόληψης κατάχρησης παιδιών του SF.

Το gala προσφέρει ένα ανοιχτό μπαρ, ορεκτικά, τσάντες δώρων, DJ, χορευτικές και μουσικές παραστάσεις, φωτογραφικό περίπτερο και σιωπηλή δημοπρασία με μπέιζμπολ που έχουν υπογράψει τα εισιτήρια Buster Posey, SF Giants, πιστοποιητικό $ 500 Airbnb και πακέτα αποδράσεων.
Στο ξενοδοχείο W, 181 3 st St., Σαν Φρανσίσκο. Εισιτήρια $ 95, 125 .

Renegade Craft Fair
Στις 8 και 9 Νοεμβρίου, στις 11 π.μ.-6 μ.μ.
Κατάστημα για κοσμήματα, χαρτικά, είδη οικιακής χρήσης, ενδύματα, έργα τέχνης, γκουρμέ φαγητό και κρασί, έπιπλα και άλλα χειροποίητα αντικείμενα από 300 τεχνίτες, καθώς και διαλείμματα για μουσική DJ και φωτογραφικό περίπτερο.
Στο Fort Mason, Φεστιβάλ Pavilion, Buchanan St. και Marina Blvd., Σαν Φρανσίσκο 94123. Είσοδος ελεύθερη.

SF Open Studios
Μέσα στις 9 Νοεμβρίου, τα Σάββατα και τις Κυριακές στις 11 π.μ.-6 μ.μ.
Είπε ότι είναι το μεγαλύτερο ανοιχτό πρόγραμμα στούντιο στις ΗΠΑ, εδώ είναι η ευκαιρία σας να πιάσετε 900 καλλιτέχνες του Σαν Φρανσίσκο στο στοιχείο τους. Κατά τη διάρκεια αυτοεξυπηρετημένων περιηγήσεων Σαββατοκύριακου σε διαφορετικές γειτονιές, διασχίζουν στα στούντιο, βλέπουν καλλιτέχνες να δημιουργούν, να ερευνούν, να αναζητούν και να ψωνίζουν.
Σε διάφορους χώρους στο Σαν Φρανσίσκο. Ελεύθερος.

Aquascapes: Η τέχνη της υποβρύχιας κηπουρικής
13 Νοεμβρίου - 12 Απριλίου 2015, Τρίτη - Κυριακή, 10 π.μ. - 4 μ.μ.
Δείτε τα ενυδρεία, όπως δεν τα έχετε δει ποτέ πριν, γεμάτα όχι με ψάρια, αλλά με εξωραϊσμό. Αυτή η έκθεση περιλαμβάνει μια δωδεκάδα τεράστιων δεξαμενών που στεγάζουν ιθαγενή φυτά, πέτρες, ξύλο (και κάποια ψάρια), με θέμα την Αφρική, την Ασία και τη Νότια Αμερική και την έκκληση για οροσειρές, πρωτόγονα δάση και αφηρημένη τέχνη.
Στο Ωδείο των Λουλουδιών, Golden Gate Park, 100 John F. Kennedy Δρ, Σαν Φρανσίσκο 94118. Εισαγωγή δωρεάν- $ 8.

Πράσινο Φεστιβάλ
Νοέμβριος 14-16
Όλα όσα πρέπει να έχετε ή να γνωρίζετε για να εργαστείτε, να παίξετε και να ζήσετε πράσινα, καλύπτοντας την ενέργεια, τα τρόφιμα, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την υγεία, τη μόδα και άλλους τομείς.

Δείγματα μαγειρέματος, δραστηριότητες συνομιλιών για παιδιά και μια αγορά με 350 οικολογικούς προμηθευτές.
Στο Fort Mason Centre, Buchanan St. και Marina Blvd., Σαν Φρανσίσκο 94123. Εισιτήρια $ 10-30.

Διεθνές Hip Hop DanceFest του Σαν Φρανσίσκο
Νοέμβριος 14-16
Το σκάσιμο, το κλείδωμα, τα b-boy κόλπα και οι funky κινήσεις του Gumby θα πρέπει να δεις να πιστεύεις. Οι επαγγελματικές εταιρείες χορού hip-hop είναι από την περιοχή Bay και αλλού στην Καλιφόρνια, το Λονδίνο, το Παρίσι και το Σάο Πάολο.
Στο Θέατρο Παλάτι Καλών Τεχνών, 3301 Λυών, Σαν Φρανσίσκο 94123. Εισιτήρια: $ 39.99, 75.

Dolores Huerta & Sen. Art Torres
15 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ.
Η Huerta, συνιδρυτής των United Farm Workers και παραλήπτης του Προεδρικού Μετάλλιο της Ελευθερίας, και ο πρώην γερουσιαστής της Καλιφόρνια, Torres, μιλάνε στο πλαίσιο σειράς διαλέξεων που έδωσαν το Κέντρο Ελευθερίας Martin Luther King Jr. και το Κολλέγιο Merritt.


Στο Mills College, Haas Gymnasium, 5000 MacArthur Blvd., Όκλαντ. Απαιτούνται δωρεάν, αλλά περιορισμένα καθίσματα και rsvp. κλήση (510) 978-7286.

PitchingX
15 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. 16 Νοεμβρίου στις 4 & 6:30 μ.μ.
Υποστηριζόμενη από το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, αυτή η παράσταση αποκαλύπτει τα συναισθήματα και στις δύο πλευρές του βήματος της Silicon Valley χρησιμοποιώντας τη τέχνη, το θέατρο και την τεχνολογία. Επιχειρηματικές στάμνες (συμπεριλαμβανομένου του ψυχολόγου του Στάνφορντ Φίλιπ Ζιμπάρντο) και των επιχειρηματικών κεφαλαίων ασχολούνται με μια συνάντηση με αγωνιστικό χώρο, ενώ ένα πλέγμα αποκαλύπτει τους φόβους και τα πάθη τους. Ο συγγραφέας-σκηνοθέτης Robin Swicord (ο σκηνοθέτης που ονομάζεται Oscar του The Curious Case του Μπέντζαμιν Μπουτόν ) τους καθοδηγεί μέσω τεχνικών θεατρικών και κινηματογραφικών δοκιμασιών, ενώ ο καλλιτέχνης Pamela Davis Kivelson σκιαγραφεί τη δυναμική.
Στο Pace Gallery Menlo Park, 300 El Camino Real, Menlo Park 94025. Ζητήθηκαν αποστολές RSVP και δωρεές.

Διαδραστική Αραβική Μουσική με Aswat
16 Νοεμβρίου, στις 1: 30-3 μ.μ.
Το αραβικό μουσικό συγκρότημα Aswat και ο αραβικός καλλιτεχνικός οργανισμός Zawaya φιλοξενούν μια διαδραστική παράσταση στην οποία καλείτε να τραγουδήσετε, να παίξετε αραβικά κρουστά και να συμμετάσχετε σε χορευτικούς κύκλους. Η παρουσίαση περιλαμβάνει μια παραπομπή στο Κοράνι, ιερά τραγούδια και μια συνεδρία Q & A. Η εκδήλωση είναι σε συνδυασμό με τη νέα ειδική έκθεση του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης Δρόμοι της Αραβίας: Αρχαιολογία και Ιστορία του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας .
Στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, 200 Larkin St., San Francisco. Δωρεάν με εισδοχή μουσείων.

Μουσική αποσυνδεδεμένη
21 Νοεμβρίου, στις 8 μ.μ.
Μουσικοί από το Αζερμπαϊτζάν, τη Ζιμπάμπουε, την Κίνα, την Ινδία, το Ιράν και την Ιρλανδία εκφράζουν πώς η μουσική χρησιμοποιείται ως προπαγάνδα, διαμαρτυρία και προσευχή στο πλαίσιο του πολέμου. Η συναυλία είναι μέρος του War Project, μιας πρωτοβουλίας SF World Music που περιλαμβάνει τους μουσικούς, τους ηγέτες της κοινωνικής δικαιοσύνης, τους πρόσφυγες και τις παγκόσμιες κοινότητες που έχουν ανάγκη και περιλαμβάνει εξειδικευμένες στο χώρο παραγωγικές παραγωγές.
Στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου του Λουθηρανίου, 1111 O'Farrell St., Σαν Φρανσίσκο 94109. Εισιτήρια $ 15, 25.

Boomeraging: Από LSD σε OMG
21-23 Νοεμβρίου και 28-30
Ο σάτιρος Will Durst τιμά, αναλύει και σβήνει τους baby boomers, τους εγωισμούς και τις εμμονές τους. Τα ξεκαρδιστικά τμήματα στην ατομική του παράσταση περιλαμβάνουν τόσο πολύτιμους λίθους όπως "Όλα όσα θέλατε να γνωρίζετε για απολιθώματα αλλά φοβήσατε να ρωτήσετε".
Στο The Marsh, 1062 Βαλένθια, Σαν Φρανσίσκο 94110. Εισιτήρια $ 15-100. Ηλικίας 18+.

Artumnal Gathering
22 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ. - 2 π.μ.
Μια συλλογή χρημάτων για έργα Burning Man Arts, το βράδυ περιλαμβάνει δείπνο, ποτά, ζωντανές παραστάσεις, χορό, πρωτότυπα έργα τέχνης στην οθόνη και ζωντανές και σιωπηλές δημοπρασίες.
Στο Bently Reserve, 400 Sansome St., Σαν Φρανσίσκο 94111. Εισιτήρια $ 40 και άνω. Ηλικίες 21+.

Εορτασμός των τεχνών
28, 29 και 30 Νοεμβρίου, στις 10 π.μ.-5 μ.μ.
Περιλαμβάνει αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη οικιακής χρήσης, κεραμικά, κεραμικά, τσάντες και πορτοφόλια, έπιπλα, είδη μπάνιου και ομορφιάς, κομμάτια γυαλιού και τέχνη από 150 καλλιτέχνες στη λογοτεχνία σε αυτό που λέγεται ότι είναι η μόνη γυναικεία χειροτεχνία στις ΗΠΑ. Η επίδειξη ωφελεί το Κτίριο Γυναικών, το πρώτο γυναικείο κοινοτικό κέντρο της χώρας.
Στο Fort Mason Centre, το Herbst Pavilion, το Buchanan St. και η Μαρίνα Blvd., Σαν Φρανσίσκο 94123. Είσοδος δωρεάν- $ 9.

Παραδοσιακές παραδόσεις στο Filoli: La Saison d 'Élégance
28 Νοεμβρίου-Δεκ. 6
Το Filoli Mansion πραγματοποιεί μετασχηματισμό με θέμα τα γαλλικά και τις διακοπές, προσφέροντας φανταχτερά φώτα, κομψή διακόσμηση, γαλλική αγορά, μουσική, μενού μπιστρό και ένα παιδικό πάρτι της 6ης Δεκεμβρίου.
Στο Filoli, 86 Cañada Rd., Woodside 94062. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν .

Σάντα Κατ Καίει
30 Νοεμβρίου, στις 9 π.μ.
Περπατήστε ή τρέξτε ένα εύκολο 5k γύρω από το Crissy Field και πάρτε ένα αναμνηστικό μπλουζάκι και το μετάλλιο του τελειωτή (που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητικό δέντρο). Λαμβάνετε ένα καπέλο Santa στο ταχυδρομείο πριν από τον αγώνα. ήρθε την ημέρα του αγώνα στο καπέλο ή / και σε άλλα κοστούμια διακοπών. Φέρτε ένα νέο ανοιχτό παιχνίδι ή δώστε πάνω από το τέλος εγγραφής για να επωφεληθείτε από το Πρόγραμμα παιχνιδιών San Francisco Firefighters.
Ξεκινά από το Αθλητικό Υπόγειο, το Presidio, 610 Old Mason St., Σαν Φρανσίσκο 94129. Εγγραφή $ 20-45.

Παγκόσμια ημέρα του AIDS
30 Νοεμβρίου, στις 1-5 μ.μ.
Αυτό το απόγευμα της εκπαίδευσης περιλαμβάνει το πρόγραμμα Bullycide, το οποίο απευθύνεται στην αυτοκτονία από έφηβους που έχουν μολυνθεί, και μια προβολή του We Bere Here, ενός ντοκιμαντέρ που εξετάζει τις επιπτώσεις του AIDS στη δεκαετία του 1980 στο Σαν Φρανσίσκο.
Στο De Young, Golden Gate Park, 50 κήπος τσαγιού Hagiwara Dr., Σαν Φρανσίσκο 94118. Δωρεάν.