Περιήγηση στο Σαν Φρανσίσκο της Κίνας

Πηγαίνετε όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αυτοδιαχειριζόμενη Περιήγηση στο Chinatown

Η Chinatown του Σαν Φρανσίσκο έχει περισσότερες επιλογές ξεναγήσεων από ό, τι ο τοπικός βοτανολόγος έχει ρίζες ginseng. Πολλοί από αυτούς είναι ενημερωτικοί και διασκεδαστικοί, αλλά ελέγχουν το χρονοδιάγραμμα και πρέπει να προγραμματίσετε γύρω από αυτό. Αν προτιμάτε:

Αυτή η περιήγηση με αυτοπεποίθηση καλύπτει όλα τα αξιοθέατα που θα σας μεταφέρουν οι ξεναγοί

Εκτυπώστε αυτή τη σελίδα για να πάρετε μαζί σας και είστε έτοιμοι - και δεν μπορείτε να νικήσετε την εξοικονόμηση κόστους.

Αυτή η περιήγηση με τα πόδια στο Chinatown σας μεταφέρει από τους κεντρικούς δρόμους σε σοκάκια και περιοχές όπου θα βρείτε μοναδικά αξιοθέατα της Chinatown. Σε ένα χαλαρό ρυθμό, χρειάζονται περίπου 2 ώρες, συμπεριλαμβανομένης μιας στάσης για το μεσημεριανό γεύμα. Εάν είστε αγοραστής, μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από αυτό.

Η συνολική απόσταση περπατήματος είναι 1,5 μίλια και είναι σχεδόν επίπεδη.

Αν προτιμάτε να βλέπετε εικόνες της Chinatown από το να διαβάσετε γι 'αυτό, κάντε κλικ στο tour photo .

Ετοιμαστείτε να περιηγηθείτε στην Chinatown

Η Chinatown είναι δυστυχώς σύντομη στις δημόσιες τουαλέτες. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να το βρείτε πριν μπείτε. Υπάρχει ένα Starbucks στη γωνία του Sutter και του Grant, μόλις ένα τετράγωνο από την πύλη της Chinatown.

Chinatown Gate στην πλατεία του Portsmouth

Η σημερινή Chinatown ανοικοδομήθηκε μετά το σεισμό του 1906 στο Σαν Φρανσίσκο και η αρχιτεκτονική της είναι ένα περίεργο μείγμα βασικών Edwardian και κινεζικών λεπτομερειών. Ξεκινώντας από την πύλη του Chinatown στην οδό Bush, στη Grant Avenue:

Πλατεία Πόρτσμουθ στο Μπρόντγουεϊ

Stockton Markets and Alleyways

Όπου Επόμενο

Ο ευκολότερος τρόπος να φτάσετε σε πολλά άλλα μέρη του Σαν Φρανσίσκο από την Chinatown είναι με το τελεφερίκ. Βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να τα οδηγήσετε στον Οδηγό Καλωδιακού Αυτοκινήτου του Σαν Φρανσίσκο .

Εφαρμογές για την περιήγησή σας στο Chinatown

Η εφαρμογή Chinatown του Σαν Φρανσίσκο της Sutro Media παρέχει έναν χάρτη και μια λίστα με σημεία ενδιαφέροντος από Α έως Ζ. Ο χάρτης είναι γεμάτος με λεπτομερή εικονίδια, αλλά δυστυχώς επικαλύπτονται και είναι δύσκολο να διαβαστούν σε οθόνη κινητού τηλεφώνου. Αν είστε ο τύπος που σας αρέσει να περιπλανηθείτε, αλλά περιστασιακά θέλει να μάθει περισσότερα για κάτι, μπορεί να το βρείτε χρήσιμο.

Η δωρεάν εφαρμογή City Walks παρέχει ελάχιστες πληροφορίες και θα πρέπει να πληρώσετε για αναβάθμιση για να έχετε πρόσβαση στις ξεναγήσεις τους. Είναι μια στρατηγική τιμολόγησης που δεν μου αρέσει και έτσι δεν αξιολόγησα την πλήρη εφαρμογή, η οποία έχει μόνο 2,5 αστέρια στα 5, κυρίως λόγω παραπόνων που η δωρεάν έκδοση δεν έχει τίποτα να προσφέρει.

Time Shutter - Το Σαν Φρανσίσκο είναι έθιμο για λάτρεις της ιστορίας και όποιος αναρωτιέται τι μοιάζει με τόπο εδώ και καιρό. Χρησιμοποιώντας τον ευρετήριο βάσει χάρτη ή λίστας, μπορείτε να φέρετε ιστορικές φωτογραφίες του χώρου που στέκεστε. Πατήστε δύο φορές και θα μετατραπούν σε σύγχρονες απόψεις.

Περισσότερα: Επισκεφθείτε την Chinatown | Εστιατόρια στην πρωτεύουσα της Κίνας Ιστορία της χιντανικής Κινέζικη πρωτοχρονιά