Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επίσκεψη στην Αυστραλία το Σεπτέμβριο

Το Σεπτέμβριο σημαίνει ότι η άνοιξη έχει υποχωρήσει κάτω από το

Το Σεπτέμβριο είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης της Αυστραλίας, η εποχή που επιτρέπει στη Μητέρα Φύση να αποδείξει πραγματικά. Είναι ο πιο δημοφιλής μήνας στην Αυστραλία για τους γάμους και επίσης τείνει να είναι μια μέγιστη περίοδο ταξιδιού, ειδικά γύρω από τις σχολικές διακοπές.

Δημόσιες πληροφορίες διακοπών

Παρόλο που η Αυστραλία δεν έχει δημόσιες αργίες κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, τα παιδιά των σχολείων είναι διακοπές δύο εβδομάδες του μήνα. Παρόλο που αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν αμέτρητες δραστηριότητες και πράγματα που μπορούν να κάνουν αυτά που θα διασκεδάσουν τους νέους, μπορεί να συναγωνιστείτε για καταλύματα διακοπών και να πληρώσετε ένα ασφάλιστρο για πτήσεις και διαμονή κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών, γι 'αυτό κρατήστε αυτό υπόψη πριν από την κράτηση.

Σεπτέμβριος Πληροφορίες Καιρού

Εκτός αν ταξιδεύετε στον πιο τροπικό βόρειο ή στα χιονισμένα βουνά, η Αυστραλία έχει ως επί το πλείστον εύκρατο ανοιχτό καιρό που δεν είναι ούτε ζεστό ούτε κρύο.

Στις περισσότερες πολιτείες, εκτός από το Κουίνσλαντ και τη Βόρεια Επικράτεια, οι μέσες μέγιστες θερμοκρασίες στις μεγάλες πόλεις είναι κάτω από το σημάδι των 20 ° C (68 ° F). Η βροχή αυτή τη στιγμή είναι γενικά ελαφριά και σπάνια, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για περιηγήσεις με τα πόδια και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως τα πολλά φεστιβάλ λουλουδιών που διοργανώνονται σε όλη τη χώρα.

Πληροφορίες για τα φεστιβάλ λουλουδιών

Με ειδυλλιακές καιρικές συνθήκες, αυτή είναι η εποχή για όλους τους λάτρεις της φύσης να έρθουν και να εξερευνήσουν την τεράστια ομορφιά της Αυστραλίας. Η πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου έχει ονομαστεί Wattle Day, που τιμά το εθνικό λουλούδι της Αυστραλίας, και υπάρχουν πολλά φεστιβάλ που γιορτάζουν τα λουλούδια που πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα.

Αθλητικές πληροφορίες

Εάν είστε περισσότερο στο ποδόσφαιρο από τα λουλούδια, Σεπτέμβριος είναι μια μεγάλη στιγμή για να πιάσει ένα παιχνίδι. Έχετε το Αυστραλιανό ποδόσφαιρο, το Εθνικό Ράγκμπι Λιγκ και την Αυστραλιανή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Aussie Rules) για να διαλέξετε και οι αγώνες διεξάγονται κατά κανόνα σε ολόκληρο το Σεπτέμβριο, μέχρι τους αντίστοιχους μεγάλους τελικούς τους.

Η παρακολούθηση ενός μεγάλου τελικού ποδοσφαίρου είναι μια Αυστραλιανή ιεροτελεστία διέλευσης, παρόμοια με την παρακολούθηση του Super Bowl. Αν και μπορεί να είναι σε πολύ μικρότερη κλίμακα, βλέποντας έναν αγώνα ή ένα παιχνίδι ενώ επισκέπτεστε ένα must-do για οποιονδήποτε αθλητικό ανεμιστήρα.