Αυστραλία τον Αύγουστο

Είναι το ύψος της σεζόν σκι

Αυγούστου στην Αυστραλία είναι ο τελευταίος μήνας του νότιου χειμώνα, αλλά στα χιονισμένα βουνά της Νέας Νότιας Ουαλίας και στις βικτοριανές Άλπεις, δεν θα γνωρίζατε πολύ καλά ότι η άνοιξη βρίσκεται πολύ κοντά.

Παραδοσιακά, η αυστραλιανή σεζόν σκι τελειώνει το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας στις αρχές Οκτωβρίου , το οποίο βρίσκεται στη νότια άνοιξη, αλλά τα χιονοδρομικά κέντρα διακόπτουν τις δραστηριότητες νωρίτερα ή αργότερα ανάλογα με τις συνθήκες χιονιού.

Πού να Ski

Στη Νέα Νότια Ουαλία , ο προορισμός της επιλογής είναι τα χιονισμένα βουνά, περίπου τέσσερις ώρες από την Καμπέρα.

Πάρτε την εθνική οδό Monaro νότια προς Cooma, στη συνέχεια, επικεφαλής δυτικά για την ανάβαση επάνω Snowy Mountins.

Εάν ο προορισμός σας είναι Thredbo ή Perisher Valley, ακολουθήστε τις πινακίδες, πέρα ​​από την πόλη Berridale, στο Jindabyne . Ίσως επιθυμείτε να μείνετε στο Jindabyne και να πάρετε το Skitube όταν πηγαίνετε στο χιονοδρομικό κέντρο, μόλις μισή ώρα μακριά.

Jindabyne, με τον μεγάλο αριθμό των ξενοδοχείων και καταλυμάτων, είναι ένα οικονομικότερο μέρος για να μείνετε, αλλά εάν προτιμάτε να κάνετε σκι και να κάνετε σκι από το σκι, ή τουλάχιστον απλά να περπατήσετε στο χιόνι, θα πρέπει να κλείσετε καταλύματα στα ίδια τα θέρετρα.

Η ομάδα των θέρετρα σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνουν εκείνες στο Thredbo, Perisher, Charlotte Pass, Guthega και Smiggin τρύπες.

Μακριά από αυτή την ομάδα και έφτασε μέσω της οδού Snowy Mountains ανάμεσα στις παρυφές του Cooma και της πόλης Tumut είναι το Selwyn Snowfields, το οποίο παίζει τα φιλικά προς την οικογένειά του χαρακτηριστικά. Ο Selwyn μπορεί να έχει μια μικρότερη σεζόν σκι και να κλείσει πριν από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας.

Οι πίστες σκι στη Βικτώρια είναι λιγότερο συγκεντρωμένες από αυτές των Χιονισμένων Βουνών, οπότε θα πρέπει να γνωρίζετε πιο συγκεκριμένα πού θέλετε να πάτε και πώς να φτάσετε εκεί.

Θα γνωρίζατε από πού θέλετε να πάτε είτε από στόμα σε στόμα είτε από πληροφορίες σχετικά με τους ιστοτόπους του θερέτρου ή από τα βικτοριανά κέντρα επισκεπτών.

Η Τασμανία θα έχει λιγότερα, αλλά λιγότερο γεμάτα, skifields.

Πώς είναι ο καιρός?

Στην κορυφή της Αυστραλίας, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις - το Ντάργουιν στο Βόρειο έδαφος και το Cairns στο Κουίνσλαντ - η μέση ανώτερη θερμοκρασία θα ήταν περίπου 30 ° C (86 ° F). Δεν θα ξέρεις ότι είναι χειμώνας.

Ο καιρός παίρνει προοδευτικά ψυχρότερος καθώς πηγαίνετε πιο νότια με το Σίδνεϊ να φτάνει τον μέσο όρο γύρω στους 17 ° C (62,6 ° F), τη Μελβούρνη 15 ° C (59 ° F) και Hobart 13 ° C (55 ° F). Είναι γενικά πιο δροσερό στην ενδοχώρα, με την Καμπέρα να έχει μια μέση ανώτερη θερμοκρασία 13 ° C (55 ° F), και σίγουρα πολύ πιο κρύα στα βουνά.

Αυτά τα αριθμητικά στοιχεία θερμοκρασίας είναι περισσότερο ένας οδηγός από αυτό που πραγματικά βιώσατε εκείνη την εποχή, καθώς μπορούν και συμβαίνουν ακραίες παραλλαγές.

Αργίες

Δεν υπάρχουν εθνικές αργίες τον Αύγουστο.

Στη Ν. Νότια Ουαλία, στο Κουίνσλαντ και στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας, υπάρχει στις αρχές Αυγούστου μια επίσημη τραπεζική εορτή (για τους τραπεζικούς εργάτες) και ορισμένες τράπεζες μπορούν να κλείσουν ή να έχουν περιορισμένη υπηρεσία την ημέρα. Οι διακοπές στην Τράπεζα στη Βικτώρια και την Τασμανία είναι τον Απρίλιο .

Στο Brisbane, το Royal Queensland Show γνωστό ως Ekka λαμβάνει χώρα τον Αύγουστο και η μέρα Ekka στο Brisbane είναι δημόσια αργία στην πόλη. Διάφορα άλλα μέρη του Queensland ενδέχεται να έχουν τοπικές αργίες κατά τη διάρκεια της εκμετάλλευσης του Ekka.

Χώρα Φεστιβάλ

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας για μια ποικιλία γιορτών της χώρας. Το National Muster Muster Muster, ένας εορτασμός της country music, λαμβάνει χώρα στο Gympie, Queensland. και το Μεσαιωνικό Καρναβάλι Balingup, στο οποίο οι κάτοικοι και οι συμμετέχοντες ντύνονται στο μεσαιωνικό κοστούμι σε ένα μεσαιωνικό δίκαιο κλίμα, πραγματοποιούνται στο Balingup της Δυτικής Αυστραλίας.

Στο Yackandandah, η Βικτώρια, η εαρινή μετανάστευση, που λέγεται ότι είναι το μοναδικό γκέι και λεσβιακό φεστιβάλ στη χώρα Βικτώρια, λαμβάνει χώρα στα τέλη Αυγούστου, όταν το χειμώνα γυρίζει στην άνοιξη.