Εθελοντισμός στο Ρίνο

Εθελοντισμός και Βοήθεια Κάνετε Διαφορά στο Reno

Ο εθελοντισμός στο Ρίνο είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να επιστρέψετε στην κοινότητα μέσω της δημόσιας υπηρεσίας και να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη συμμετέχοντας στην αμερικανική παράδοση εθελοντισμού. Οι τρόποι εθελοντισμού που αναφέρονται εδώ είναι μερικές από τις σημαντικότερες ευκαιρίες που υπάρχουν στην περιοχή Reno / Tahoe, αλλά σίγουρα όχι οι μόνες. Μια μικρή έρευνα θα αποκαλύψει πολλούς πιο αξιόλογους τρόπους εθελοντισμού, αν και λιγότερο γνωστός.

Πόλη των ευκαιριών εθελοντισμού του Ρίνο

Ο Δήμος του Ρίνο παρουσιάζει πολλούς πολλούς εθελοντές. Από τα διοικητικά συμβούλια και τις επιτροπές σε πάρκα και αναψυχή, υπάρχουν πολλά από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Reno Direct στο (775) 334-INFO (4636).

Πόλη των επιτροπών σπινθήρων & επιτροπές

Η πόλη των Σπάρκς έχει ευκαιρίες εθελοντισμού σε διάφορα συμβούλια και επιτροπές. Μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση ή να κατεβάσετε μια εκτυπώσιμη έκδοση και να την ταχυδρομήσετε στο City Clerk, Sparks City Hall, 431 Prater Way, Sparks, NV 89431. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 353-2350.

Η συμμετοχή του πολίτη στο Washoe County

Η περιοχή Washoe έχει πολυάριθμα συμβούλια και επιτροπές που εξαρτώνται από εθελοντές πολίτες. Μπορείτε να ελέγξετε εδώ για να δείτε ποιοι έχουν κενές θέσεις και αναζητούν μέλη. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι εθελοντισμού, όπως στη βιβλιοθήκη, για ειδικές εκδηλώσεις και στο Μουσείο Wilbur D. May και το Arboretum.

Δείτε τη λίστα για όλες τις δυνατότητες. Μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εθελοντή και να ενημερώσετε πότε προκύπτουν ευκαιρίες ενδιαφέροντος.

Κρατήστε τα λιβάδια του Truckee Όμορφα

Keep Truckee Meadows Beautiful (KTMB) είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στη διατήρηση του περιβάλλοντος που όλοι απολαμβάνουμε εδώ στην περιοχή Reno.

Πολλά προγράμματα KTMB περιλαμβάνουν ετήσια ανακύκλωση χριστουγεννιάτικων δέντρων , εκκαθαρίσεις ποταμών Truckee, εκκαθαρίσεις γειτονιάς και πολλά άλλα. Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς εθελοντές. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του KTMB για να μάθετε για τις ευκαιρίες εθελοντισμού και να εγγραφείτε. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 851-5185.

Nevada Humane Society

Η Νεανική Humane Society (NHS) τρέχει ένα καταφύγιο ζώων που δεν σκοτώνει το οποίο εξυπηρετεί το Reno και όλη την κομητεία Washoe. Το NHS διαχειρίζεται μια εξαιρετική υπηρεσία υιοθεσίας κατοικίδιων ζώων, αλλά εθελοντές και δωρεές διαφόρων ειδών χρειάζονται πάντα για να βοηθήσουν τα ζώα στην κοινότητά μας. Υπάρχει μια online εφαρμογή εθελοντών και μπορείτε να καλέσετε (775) 856-2000.

United Way της Βόρειας Νεβάδας και της Σιέρρα

Η United Way της Βόρειας Νεβάδας είναι ίσως η πιο γνωστή οργάνωση του τύπου της στην περιοχή Reno / Tahoe. Η United Way παρέχει βοήθεια σε πολυάριθμες αιτίες στην περιοχή, όπως η Nevada 2-1-1, η BornLearning, η Familywize και μια ποικιλία συνεργασιών με άτομα, κοινοτικές οργανώσεις, κυβερνητικές οντότητες, επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Εκτός από τη δωρεά, μπορείτε να βοηθήσετε τον United Way με εθελοντισμό με οποιονδήποτε τρόπο. Καλέστε (775) 322-8668 για περισσότερες πληροφορίες.

Καθολικές κοινοτικές υπηρεσίες της Βόρειας Νεβάδας

Οι καθολικές κοινοτικές υπηρεσίες της Βόρειας Νεβάδας (CCSNN) είναι μία από τις πιο ποικίλες και δραστήριες φιλανθρωπικές ομάδες στην περιοχή Reno.

Ο οργανισμός ασχολείται στενά με την παροχή υπηρεσιών στην περιοχή άστεγες μέσω του Κοινοτικού Κέντρου Βοήθειας του Reno. Μερικά από τα πράγματα που συμπεριλαμβάνει το Τραπεζούντα του Αγίου Βικέντιου, το Τραπεζαρία τροφίμων του Αγίου Βικέντιου, τη βοήθεια για τη μετανάστευση, την επείγουσα βοήθεια, τις υιοθεσίες, το Πρόγραμμα Μαθησιακής Πρόωρης Μάθησης, την Κατοικία και το Thrift Shop του Αγίου Βικέντιου. Άνθρωποι κάθε πίστης και ικανότητας χρειάζονται ως εθελοντές. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον συντονιστή εθελοντών στο (775) 322-7073 x238.

Αποστολή του Ευαγγελίου Reno-Sparks

Η αποστολή του Ευαγγελίου Reno-Sparks είναι μια οργάνωση με βάση την πίστη που εξυπηρετεί τις άστεγες, κακοποιημένες γυναίκες, αλκοολικούς και εθισμένους και άλλους που έχουν ανάγκη στην κοινότητά μας. Και οι δωρεές και οι εθελοντές είναι απαραίτητες. Οι εθελοντές μπορούν να εργάζονται για την οργάνωση αντικειμένων ή σε κάποια από τις εγκαταστάσεις της αποστολής.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 323-0386. Ο ιστότοπος είναι επίσης μια καλή πηγή για να μάθετε περισσότερα για το έργο της Αποστολής Ευαγγελίου Reno-Sparks.

Νεβάδα Εθελοντές

Η Nevada Volunteers είναι μια μη κερδοσκοπική ομάδα που συνεργάζεται τόσο με ανθρώπους που αναζητούν ευκαιρίες εθελοντισμού όσο και με άλλους οργανισμούς που αναζητούν εθελοντές. Μία από τις βασικές λειτουργίες της Nevada Volunteers είναι η διαχείριση της επιχορήγησης μέσω της Διεύθυνσης Nevada της AmeriCorps Corporation για Εθνική και Κοινοτική Υπηρεσία. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες εθελοντισμού AmeriCorps στη Νεβάδα. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το γραφείο Reno των Νεανίδων Εθελοντών στο (775) 825-1900.

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεώτερος ημέρα υπηρεσίας

Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Ημέρα του νεώτερου , μια ετήσια ομοσπονδιακή αργία τον Ιανουάριο, παρουσιάζει μια άλλη ευκαιρία για εθελοντές στην κοινότητα του Ρίνο. Υπάρχουν σχετικές εκδηλώσεις γύρω από το Truckee Meadows στις διακοπές, καθώς και πολλές δραστηριότητες σε όλη τη χώρα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Martin Luther King, Jr. Day of Service, μέρος της Εταιρείας Εθνικής και Κοινοτικής Υπηρεσίας.