Χρόνοι οδήγησης και αποστάσεις από το Reno

Πόσο μακριά από το Reno και πόσο καιρό παίρνει;

Ο χρόνος οδήγησης και οι αποστάσεις από το Reno στις πόλεις της Καλιφόρνιας ποικίλλουν σημαντικά. Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί της Καλιφόρνιας δεν απέχουν πολύ από το Ρίνο, αλλά είναι πολύ μακριά και χρειάζονται ώρες οδήγησης για να φτάσουν στην Καλιφόρνια. Πρέπει επίσης να παίρνετε υπόψη την κυκλοφορία, την οδική κατασκευή και τον καιρό όταν ταξιδεύετε στο Golden State.

Κύριοι αυτοκινητόδρομοι από το Ρίνο στην Καλιφόρνια

Το Interstate 80 (I80) είναι η κύρια και πιο άμεση διαδρομή από το Ρίνο και πάνω από τα βουνά της Σιέρα Νεβάδα στις πόλεις και τις περιοχές του μετρό της κεντρικής Καλιφόρνιας.

Ωστόσο, λόγω της περιοδικής κατασκευής και του σοβαρού χειμερινού καιρού, μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή κατά περιόδους. Είναι πάντα μια συνετή ιδέα να ελέγξετε τις συνθήκες της εθνικής οδού και την πρόγνωση του καιρού πριν κατευθυνθείτε δυτικά στην I80. Το κέντρο της πόλης Reno είναι το σημείο εκκίνησης για αυτούς τους χρόνους και αποστάσεις. Τα μίλια και τα χιλιόμετρα στρογγυλοποιούνται.

Οι ΗΠΑ 50 από το Carson City ταξιδεύουν στο νοτιότερο άκρο της λίμνης Tahoe και πάνω από τη Σιέρα στο Σακραμέντο, όπου τελειώνει σε συγχώνευση με το I80.

Η US 395 εισέρχεται στην Καλιφόρνια, βόρεια του Reno, και συνεχίζει στο Όρεγκον. Πηγαίνοντας νότια, το 395 περνάει από το Carson City και εισέρχεται στην Καλιφόρνια στη λίμνη Topaz. Ο αυτοκινητόδρομος πηγαίνει μέχρι την ανατολική πλευρά της Σιέρρα στη νότια Καλιφόρνια.

Μακριά Βόρεια Καλιφόρνια

Κεντρική Καλιφόρνια / περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσ

Άπω Νότια Καλιφόρνια

Σημείωση : Οι χρόνοι ταξιδιού και τα στοιχεία απόστασης προέρχονται από το Yahoo! Χάρτες. Οι διαδρομές που αντιστοιχούν γενικά ακολουθούν σημαντικές οδικές αρτηρίες. Τα αποτελέσματά σας αναμφισβήτητα ποικίλλουν λόγω ορισμένων παραγόντων, όπως ο καιρός, οι συνθήκες του δρόμου, η κυκλοφορία, οι ζώνες κατασκευών και οι προσωπικές συνήθειες οδήγησης.

Σε περίπτωση αμφιβολίας, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να φτάσετε στον προορισμό σας.

Πηγές: Yahoo! Χάρτες, ΑΑΑ της Βόρειας Καλιφόρνιας, Νεβάδα και Γιούτα.