Οινοποιεία στην περιοχή Reno και Lake Tahoe

Πρόστιμα κρασιά που καλλιεργούνται και παράγονται στη Νεβάδα

Ναι, υπάρχουν οινοποιεία στη Νεβάδα και κάνουν εξαιρετικά κρασιά. Δεν ανήκουν στην κοιλάδα της Νάπα, αλλά μπορείτε να απολαύσετε τοπικό κρασί από σταφύλια που καλλιεργούνται στη Νεβάδα και να βοηθήσετε ταυτόχρονα να στηρίξετε τις επιχειρήσεις της Νεβάδα.

Εκκλησιαστικά Αμπέλια

Το Churchill Vineyards ιδρύθηκε το 2001 και βρίσκεται περίπου 60 μίλια ανατολικά του Reno / Sparks στο Fallon της Νεβάδας. Οι αμπελώνες αποτελούν μέρος μιας προσπάθειας διαφοροποίησης της γεωργίας στην κομητεία του Τσόρτσιλ με καλλιέργειες που διατηρούν σπάνια ύδατα, ενισχύουν το φυσικό περιβάλλον της άγριας ζωής και δημιουργούν μια βιώσιμη προσθήκη στην τοπική οικονομία.

Η Churchill Vineyards συνεργάζεται με πολλούς ιδιωτικούς οργανισμούς και κυβερνητικούς οργανισμούς για να διεξαγάγει έρευνα για την ίδρυση αμπελοκαλλιέργειας και παραγωγής κρασιού στην περιοχή.

Το Churchill Vineyards παράγει κρασιά από τα σταφύλια που καλλιεργούνται στη Νεβάδα και αυτά που εισάγονται από την Καλιφόρνια. Μια ειδικότητα είναι τα λευκά κρασιά, με αυτό το οινοποιείο να είναι το μόνο που κάνει την Νεβάδα να καλλιεργείται, να παράγεται και να εμφιαλώνεται (λευκοί) λευκοί οίνοι. Τρεις από αυτές είναι οι Riesling, Gewurztraminer και Semillon - Chardonnay. Τα κόκκινα κρασιά από τα κρασιά Churchill περιλαμβάνουν το Merlot, το Cabernet Sauvignon και το Petit Sirah.

Τα κρασιά Churchill Vineyards μπορούν να αγοραστούν από το κατάστημα κρασιών τους στο 1045 Dodge Lane, Fallon, Nevada 89406. Υπάρχουν πολλές άλλες τοποθεσίες γύρω από την περιοχή όπου μπορείτε να αγοράσετε κρασιά του Churchill Vineyards ή να απολαύσετε ένα ποτήρι ενώ σερβίρετε έξω.

Μοναδική για τις αμπελώνες Churchill είναι αποσταγμένα οινοπνευματώδη ποτά. Το οινοποιείο έγινε το πρώτο αδειούχο εμπορικό αποστακτήριο της Νεβάδας το 2010.

Τα προϊόντα που αναπτύσσονται περιλαμβάνουν το Νεβάδα Brandy, το Νεβάδα Single Malt Whiskey και τη βότκα.

Το οινοποιείο Pahrump Valley

Το Pahrump Valley Winery στην νότια Νεβάδα ιδρύθηκε το 1990 και ισχυρίζεται ότι είναι το παλαιότερο οινοποιείο της Νεβάδας. (Το Tahoe Ridge κάνει τον ίδιο ισχυρισμό. Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι πραγματικά ο παλαιότερος, αλλά πιστεύω ότι δεν έχει καμιά διαφορά.) Επίσης, το εστιατόριο Symphony's βρίσκεται στο οινοποιείο και προσφέρει γεύμα και δείπνο με κρασιά Pahrump Valley .

Το εστιατόριο προσφέρει ειδικά μενού για διάφορες ειδικές ημέρες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους (ημέρα των ευχαριστιών, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Ημέρα της Μητέρας κ.λπ.).

Μια μεγάλη ποικιλία κρασιών παράγεται στο οινοποιείο Pahrump Valley, συμπεριλαμβανομένων πολλών από σταφύλια που καλλιεργούνται στη νότια Νεβάδα. Μεταξύ αυτών είναι η βραβευμένη Συμφωνία, Chardonnay, Desert Blush, Pinot Grigio, Syrah, Barbera, Nevada Zinfandel και πολλά άλλα. Τα σταφύλια προέρχονται από διάφορους αμπελώνες γύρω από τη Νεβάδα και την Καλιφόρνια.

Το οινοποιείο Pahrump Valley και το εστιατόριο Symphony's Restaurant βρίσκονται περίπου μια ώρα δυτικά του Λας Βέγκας στην εθνική οδό 160, στην οδό 3810 Winery Road, Pahrump, Nevada 89048. Η γευστική δοκιμή είναι δωρεάν και υπάρχουν καθημερινές εκδρομές στο οινοποιείο. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 751-7800.

Περισσότερα για την απόλαυση του κρασιού

Πολλοί από εμάς μπορούν να απολαύσουν ένα καλό ποτήρι κρασί χωρίς να είναι snobs κρασιού ή ακόμη και γνωρίζοντας πολλά για αυτό. Ωστόσο, η μάθηση λίγο περισσότερο για τον καρπό της αμπέλου μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε κρασιά καλύτερα προσαρμοσμένα στις επιλογές φαγητού και ποτού.