Χρησιμοποιήστε μια επιστροφή φόρου για να πληρώσετε για τρομερές ευκαιρίες ταξιδιού

Καθώς πλησιάζει η προθεσμία υποβολής φόρου 15 Απριλίου, όσοι είναι αρκετά τυχεροί για να πάρουν πίσω τα χρήματα σκέφτονται τρόπους για να ξοδέψουν τις επιστροφές τους. Οι online ταξιδιωτικές εταιρείες Expedia και η Skyscanner έχουν αποκαλύψει μερικές μεγάλες ευκαιρίες για όσους θέλουν να ξοδέψουν τις επιστροφές τους στις διακοπές τους.

Το μέσο ποσό επιστροφής είναι 3.000 δολάρια που οδηγεί σε μια ωραία απόδραση για ταξιδιώτες, σύμφωνα με την Expedia. Για να επεκτείνει περαιτέρω την επιστροφή χρημάτων, η εταιρεία συνιστά στους ταξιδιώτες να κλείσουν συμφωνίες πακέτων που συνδυάζουν αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε εξοικονόμηση μέχρι και $ 568. Προσφορές κάτω από $ 3000 που αναφέρονται από Expedia περιλαμβάνονται: Σικάγο-Λας Βέγκας στο Encore από το ξενοδοχείο Wynn? Νέα Υόρκη στο Ορλάντο στο Wilderness Lodge της Disney. και το Λος Άντζελες στη Χαβάη στο Westin Kaanapali Ocean Resort Villas.

Αυτός ο αριθμός είναι ακόμη μεγαλύτερος σε προορισμούς θέρετρων όπως το Μεξικό, τη Χαβάη και την Καραϊβική, όπου τα στοιχεία από την Expedia δείχνουν ότι η εξοικονόμηση μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ $ 800 και $ 1100. Οι προσφορές κάτω από $ 1.500 συμπεριλάμβαναν: Λος Άντζελες-Πουέρτο Βαγιάρτα στο Velas Vallarta Suites Resort All Inclusive; Νέα Υόρκη-Μαϊάμι στο Sonesta Coconut Grove Miami. και το Σικάγο-Φοίνιξ στο CopperWynd Resort and Club.

Η Skyscanner εξέτασε τα δικά της δεδομένα και κατέληξε σε πέντε παρακάτω προορισμούς, που θα κοστίζουν ζευγάρια $ 600 ή λιγότερο για να πετάξουν.