Φλωρεντία Εκδηλώσεις τον Οκτώβριο

Τι είναι στη Φλωρεντία τον Οκτώβριο

Ο Οκτώβριος είναι μια ωραία στιγμή για να επισκεφθείτε τη Φλωρεντία, καθώς τα πλήθη μειώνονται και οι θερμοκρασίες δροσίζονται. Εδώ είναι φεστιβάλ και γεγονότα που συμβαίνουν κάθε Οκτώβριο στη Φλωρεντία.

Στις αρχές Οκτωβρίου, κατά τα περιττά έτη - Mostra Mercato Internazionale dell'Antiquariato. Αυτή η εξαιρετικά διάσημη διεθνούς έκθεσης αντίκες πραγματοποιείται συνήθως στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου στο Palazzo Corsini, δίνοντας στους σοβαρούς συλλέκτες την ευκαιρία να δουν και να προσφέρουν αντίκες από όλο τον κόσμο.

Η Φλωρεντία φιλοξενεί διάφορα άλλα πολιτιστικά προγράμματα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, συμπεριλαμβανομένων μουσικών παραστάσεων και γκαλά.

Amici della Musica Η εποχή συναυλιών κλασικής μουσικής Amici della Musica ξεκινάει τον Οκτώβριο. Δείτε Amici della Musica για το χρονοδιάγραμμα (στα ιταλικά).

31 Οκτωβρίου - Απόκριες. Αν και το Απόκριες δεν είναι πραγματικά μια ιταλική γιορτή, γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, ειδικά μεταξύ των νέων ενηλίκων. Θα βρείτε πάρτι κοστουμιών αποκριών σε πολλά νυχτερινά κέντρα της Φλωρεντίας (δείτε κορυφαία νυχτερινά κέντρα της Φλωρεντίας ). Διαβάστε περισσότερα για το Halloween στην Ιταλία .

Περιηγήσεις Οινοποιείου Ο Οκτώβριος είναι μια καλή στιγμή για να πάει στην περιοχή του κρασιού της Τοσκάνης. Ένας καλός τρόπος για να επισκεφθείτε τα οινοποιεία και να δείτε μερικές από την ύπαιθρο είναι σε μια ξενάγηση. Ακολουθεί μια επιλογή από εκδρομές που διοργανώνονται από την Τοσκάνη , οι περισσότερες προσφέρουν μεταφορά από τα ξενοδοχεία της Φλωρεντίας.

Συνέχεια ανάγνωσης: Φλωρεντία το Νοέμβριο