Πολιτικές επιταγής αποσκευών στις κορυφαίες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες

Στις παλαιότερες εποχές, οι αεροπορικές εταιρείες χρησιμοποιούνταν για να επιτρέπουν στους επιβάτες να ελέγχουν δωρεάν τις σακούλες. Όμως, αφού οι Spirit Airlines άρχισαν να χρεώνουν τους ταξιδιώτες για τις ελεγμένες σακούλες, ακολούθησαν και άλλες αεροπορικές εταιρείες Μόνο η Southwest Airlines επιτρέπει στους επιβάτες να ελέγχουν δωρεάν δύο σακούλες. Αλλά μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για να συμβαδίσει με τις διαφορετικές πολιτικές, έτσι οι παρακάτω κανόνες είναι οι κανόνες για τους οκτώ κορυφαίους αμερικανικούς αερομεταφορείς που πετούν σε πούλμαν και δεν είναι μέλος ανώτατου επιπέδου.

Allegiant Air

Ο μεταφορέας με έδρα το Λας Βέγκας επιτρέπει στους ταξιδιώτες να ελέγχουν έως και τέσσερις σακούλες ανά επιβάτη που δεν ζυγίζουν περισσότερο από 40 κιλά και μέγιστο μέγεθος 80 γραμμικών ίντσες σε ύψος + πλάτος + μήκος. Τα ελεγμένα τέλη τσάντας τιμολογούνται ανά διαδρομή, ανά τομέα και κυμαίνονται από $ 20 για τον έλεγχο των σακουλών εκ των προτέρων σε $ 50 στο αεροδρόμιο. Το υπερβολικό βάρος και τα επιπλέον τέλη αποσκευών κυμαίνονται από $ 50 έως $ 75.

Alaska Airlines

Οι εγχώριες τσάντες κοστίζουν $ 25 για την πρώτη και δεύτερη τσάντα και $ 75 για την τρίτη. Τα υπερμεγέθη και τα υπέρβαρα έξοδα τσάντας κοστίζουν 75 δολάρια το καθένα. Ο μεταφορέας με έδρα το Σιάτλ διαθέτει επίσης εγγύηση αποσκευών. Εάν οι τσάντες σας δεν βρίσκονται σε αίτημα αποσκευών εντός 20 λεπτών από την άφιξη του αεροπλάνου στην πύλη, ο μεταφορέας προσφέρει είτε έναν κωδικό έκπτωσης 25 δολαρίων για χρήση σε μελλοντική πτήση, είτε 2,500 μίλια μπόνους μιλίων του προγράμματος Alaska Airlines.

Αμερικάνικες αερογραμμές

Οι εγχώριες τσάντες κοστίζουν 25 δολάρια για το πρώτο, 35 δολάρια για το δεύτερο και 150 δολάρια για το τρίτο. Τα υπερμεγέθη και τα υπέρβαρα τέλη τσάντας κυμαίνονται από $ 150 έως $ 200.

Delta Air Lines

Οι εγχώριες τσάντες κοστίζουν 25 δολάρια για το πρώτο, 35 δολάρια για το δεύτερο και 150 δολάρια για το τρίτο. Τα υπερμεγέθη και τα υπέρβαρα τέλη τσάντας κυμαίνονται από $ 100 έως $ 200.

Frontier Airlines

Εκείνοι που πληρώνουν για μια εγκεκριμένη τσάντα στο διαμεταφορέα με βάση το Ντένβερ θα πληρώσουν 30 δολάρια για το πρώτο, 40 δολάρια για το δεύτερο και 75 δολάρια για το τρίτο.

Για όσους χρησιμοποιούν το τηλεφωνικό κέντρο, το κόστος είναι $ 35 για το πρώτο, $ 40 για το δεύτερο και $ 75 για το τρίτο. Στο μετρητή εισιτηρίων ή το περίπτερο, είναι $ 40 για το πρώτο, $ 45 για το δεύτερο και $ 80 για το τρίτο. Και στην πύλη, το κόστος είναι $ 60 ανά τσάντα.

JetBlue

Για τις εγχώριες πτήσεις, η αεροπορική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη χειρίζεται τα τέλη αποσκευών με βάση τον τύπο ναύλου που αγοράζεται. Για το μπλε κόμιστρο, η πρώτη τσάντα κοστίζει 20 δολάρια όταν κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο ή σε περίπτερο, ή 25 δολάρια στο μετρητή εισιτηρίων. Ο ναύλος Blue Plus προσφέρει την πρώτη τσάντα δωρεάν και ο ναύλος Blue Flex προσφέρει τις πρώτες δύο τσάντες δωρεάν. Οι τρίτες τσάντες κοστίζουν $ 100 σε όλες τις κατηγορίες ναύλων. Οι τσάντες μεγάλου μεγέθους και υπερβολικού βάρους είναι 100 δολάρια το καθένα. Η JetBlue έχει συνεργαστεί με την VIP Bags για να επιτρέψει έως και 10 αποσκευές που παραδίδονται απευθείας στον προορισμό του ταξιδιώτη.

Hawaiian Airlines

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα τη Χονολουλού χρέωσε 25 δολάρια για την πρώτη τσάντα, 35 δολάρια για το δεύτερο και 100 δολάρια για την τρίτη στις πτήσεις της στη Βόρεια Αμερική. Οι μέγιστες διαστάσεις δεν πρέπει να υπερβαίνουν συνολικά τις 62 γραμμικές ίντσες και να μην ζυγίζουν περισσότερο από 50 λίβρες. Οι τσάντες που ζυγίζουν μεταξύ 51 και 70 κιλών θα χρεώνονται με 50 δολάρια επιπλέον, ενώ οι τσάντες βάρους άνω των 70 κιλών θα κοστίζουν $ 100. Οι τσάντες που ζυγίζουν περισσότερο από 100 λίβρες δεν επιτρέπονται.

Southwest Airlines

Ο μεταφορέας με βάση το Ντάλλας επιτρέπει στους επιβάτες να ελέγχουν δωρεάν δύο σάκους. Οι επιπλέον σάκοι και οι τσάντες με υπέρβαρο / υπερμεγέθη κοστίζουν 75 δολάρια.

Spirit Airlines

Ο μεταφορέας με έδρα το Fort Lauderdale έχει τα περισσότερα επίπεδα αμοιβών και τα υψηλότερα τέλη, ανάλογα με το πώς και πότε καταβάλλονται τα τέλη. Οι πρώτες τσάντες είναι μεταξύ $ 30 και $ 100. Οι δεύτερες τσάντες κυμαίνονται από $ 40 έως $ 100 και οι τρεις τσάντες κυμαίνονται από $ 85 έως $ 100. Οι υπερβολικοί σάκοι βάρους μεταξύ 41-50 κιλών χρεώνονται με 25 δολάρια. 51-70 λίβρες, $ 50; 71-99 κιλά, $ 100; και οι μεγάλες τσάντες είναι $ 100 και $ 150.

Sun Country Airlines

Αν πετάτε σε αυτό το μεταφορέα χαμηλού κόστους που εδρεύει στη Μινεάπολη, η πρώτη τσάντα θα κοστίσει 25 δολάρια εάν αγοράσει online και 25 δολάρια στο αεροδρόμιο. Μια δεύτερη τσάντα είναι $ 30 σε απευθείας σύνδεση και $ 35 στο αεροδρόμιο και επιπλέον τσάντες είναι $ 75. Οι τσάντες που ζυγίζουν 50-99 λίβρες είναι ένα επιπλέον $ 75, ενώ οι τσάντες πάνω από 62 γραμμικές ίντσες είναι ένα επιπλέον $ 75.

ενωμένες αερογραμμές

Ο μεταφορέας με έδρα το Σικάγο χρεώνει 25 δολάρια για την πρώτη τσάντα και 35 για το δεύτερο. Οι τσάντες με υπέρβαρο κοστίζουν $ 100 για 51-70 κιλά και $ 200 για 71-100 λίβρες. Οι μεγάλες τσάντες κοστίζουν $ 100.