Κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε στις ΗΠΑ τον Αύγουστο

Από τα φεστιβάλ μέχρι τις κρατικές εκθέσεις, εδώ είναι τι να κάνετε τον Αύγουστο.

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο δεν έχουν προγραμματιστεί εθνικές αργίες. Ο μήνας είναι δημοφιλής για οικογενειακές διακοπές και οδικά ταξίδια, οπότε αναμένετε μεγάλη χωρητικότητα σε παραθαλάσσια ή ορεινά χωριά. Σε γενικές γραμμές, οι πόλεις είναι λιγότερο πυκνοκατοικημένες τον Αύγουστο, επειδή οι κάτοικοι είναι διακοπές. Όσον αφορά τις δραστηριότητες, αναζητήστε πολλά ελεύθερα πράγματα να κάνετε από τις συναυλίες μέχρι τις μέρες των μουσείων μέχρι τις προβολές εξωτερικών ταινιών. Αυτός είναι επίσης ο μήνας που ξεκίνησαν ορισμένες κρατικές εκθέσεις.

Ακολουθούν τα φεστιβάλ και τα γεγονότα που συμβαίνουν κάθε Αύγουστο στις ΗΠΑ.

Πρώτη Πέμπτη, τον Αύγουστο - Πώληση στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Πραγματικά μια αμερικανική εκδήλωση, το μακρύτερο Πωλήσεις Υόρκης στον κόσμο πραγματοποιείται κατά μήκος της εθνικής οδού 127 κοντά στο Jamestown, Tennessee. Μέρος ψύλλων αγορά, μέρος δίκαιο, η πώληση αυλή έχει χιλιάδες πωλητές, ακόμα περισσότεροι συμμετέχοντες, και διαρκεί για τέσσερις ημέρες.

Πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου - Φεστιβάλ Maine Lobster. Περισσότεροι από 12 τόνοι αστακού Maine σερβίρονται στο Φεστιβάλ Maine Lobster, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Rockland, Maine, από το 1947. Δοκιμάστε τα πολλά νόστιμα πιάτα αστακών, από αστακομακαρονάδες έως αστακούς και μάθετε περισσότερα για το κορυφαίο καρκινοειδές του κράτους και οι άνδρες και οι γυναίκες που ζουν σε αστακούς στα ψυχρά νερά του Μέιν.

Μέσα Αυγούστου - Ράλλυ μοτοσικλέτας Sturgis. Κάθε χρόνο στη Νότια Ντακότα που διοργανώνεται από το 1938, το Sturgis Motorcycle Rally είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη εκδήλωση των ΗΠΑ για λάτρεις των μοτοσικλετών.

Μέσα Αυγούστου - Παγκόσμια διάσημη Payson Rodeo. Το Payson Rodeo στο Payson της Αριζόνα είναι το παλαιότερο συνεχές rodeo στον κόσμο, έχοντας καθιερωθεί το 1884. Η τριήμερη εκδήλωση χαρακτηρίζεται από ταυρομαχίες, ιππασία, μουσική και φαγητό.

Τέλος Αυγούστου - Φεστιβάλ Burning Man. Λαμβάνοντας χώρα στην προσωρινή Black Rock City στη Νεβάδα, το Φεστιβάλ Burning Man είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο.

Καλεί όλους τους θεατές να συμμετάσχουν στη δημιουργία πειραματικής τέχνης (σκεφτείτε: εκτελώντας ή κάνοντας γλυπτά). Τελειώνει με μια τελετουργική καύση ενός μεγάλου ξύλινου γλυπτού με τη μορφή ενός ανθρώπου (έτσι το όνομα).

Σε όλο το μήνα - κρατικές εκθέσεις. Πολλά κράτη κρατούν τις κρατικές τους εκθέσεις κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Περιλαμβάνουν τη Δυτική Βιρτζίνια, τη Νέα Υόρκη, τη Μινεσότα και την Αϊόβα.