Προφίλ του Greenfield Village στο Dearborn του Μίτσιγκαν

Επιστρέφοντας στο Χρόνο

Σε αντίθεση με πολλά θεματικά πάρκα, το Greenfield Village άνοιξε το 1929 για να διατηρήσει ιστορικά μνημεία, όπως το σπίτι του Noah Webster, το εργαστήριο Menlo του Edison και το δικαστήριο όπου ο Lincoln ασκούσε το δίκαιο.

Περιγραφή

Το Greenfield Village προσφέρει ένα βήμα πίσω στην ιστορία μέσω επτά ιστορικών συνοικιών, όπως το Railroad Junction, οι Εργασίες, το Edison at Work, τα Porches and Salons, η Liberty Craftworks, η Main Street και το Model T του Henry Ford.

Οι κοστούμιοι παίκτες και οι τεχνίτες βοηθούν να φέρει την περίοδο ζωντανή μέσω διαδηλώσεων της περιόδου χειροτεχνίας, αθλητισμού και επαγγελμάτων. Υπάρχουν επίσης αρκετές ευκαιρίες για να γνωρίσετε τα καταστήματα και τα εστιατόρια της εποχής του 1800.

Αγαπημένα αξιοθέατα

Τα αγαπημένα αξιοθέατα περιλαμβάνουν ιππασία, ιπτάμενα αυτοκίνητα και ατμομηχανές. Ένα ιστορικό καρουσέλ είναι επίσης διαθέσιμο. Μπορείτε επίσης να φάτε σε εστιατόρια που αναδημιουργούν πιάτα της εποχής. Ειδικές εκδηλώσεις διατηρούν την εμπειρία φρέσκια και συναρπαστική, όπως τα εκθέματα του Thomas the Tank Engine και του εμφυλίου πολέμου. Άλλες εκδηλώσεις περνούν σε άλλες χρονικές περιόδους, όπως το Ragtime Street Fair και το παλιό φεστιβάλ αυτοκινήτων.

Μπέιζμπολ

Ελάτε τον Ιούνιο, μια διαδρομή μπέιζμπολ είναι διαθέσιμη τα σαββατοκύριακα. Στο πάρκο της διασκέδασης περιλαμβάνεται και η παίζοντας μπάλα της πόλης στο Village Green. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε για να βρείτε μια θέση στο γρασίδι και να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι του μπέιζμπολ στο στυλ του 1880 στο Walnut Grove Field. Μία από τις ομάδες, Lah-De-Dahs, δημιουργήθηκε για να τιμήσει την ομότιμη ομάδα του 1880 από το Waterford, Michigan.

Διατίθενται γεύματα για πικνίκ.

Συμβουλές

Τοποθεσία

Dearborn, Michigan

Γενικές πληροφορίες

Το χωριό είναι ανοιχτό καθημερινά από τον Απρίλιο μέχρι το Νοέμβριο και ειδικά Σαββατοκύριακα καθ ' Μπορείτε να γίνετε μέλος για τη σεζόν ή να πληρώσετε ημερήσια τιμή εισόδου $ 18.75 για ένα παιδί και / ή $ 25 για έναν ενήλικα. Ορισμένες βόλτες έχουν πρόσθετη τιμή εισόδου.

Δικτυακός τόπος

Greenfield Village