Οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στη Φλόριντα

Όταν πρόκειται για τους πλούσιους και διάσημους, κανένα άλλο κράτος δεν το κάνει σαν τη Φλόριντα. Μετά από όλα, η Φλόριντα φιλοξενεί μεγαλοκατοικίες στην παραλία, τετράπορτα σκάφη, υπερβολική νυχτερινή ζωή και μερικά από τα καλύτερα γαστρονομικά hotspots του κόσμου. Με λίγα λόγια, το κράτος είναι μια πραγματική παιδική χαρά για τους διάσημους και πλούσιους . δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί από τους κατοίκους της κατοικούν και στη φετινή λίστα Forbes Richest People in America.

Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τους κορυφαίους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους στη Φλόριντα : θα ανακαλύψουμε από πού προέρχονται και πώς πέτυχαν τον τεράστιο πλούτο τους στην Πολιτεία του Ήλιου.

Micky Arison

Ο Micky Arison ίσως αποχώρησε από το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, αλλά συνέχισε να γίνεται πρόεδρος της εταιρείας του πατέρα του - μια μικρή γραμμή κρουαζιέρας που ονομάζεται Carnival Cruise. Σήμερα είναι επίσης κάτοχος του Miami Heat . Τώρα που κατοικεί στο Bal Harbour, η καθαρή του αξία υπολογίζεται σε 42 δισεκατομμύρια δολάρια.

Dirk Ziff

Ο Dirk Ziff κληρονόμησε την οικογενειακή τύχη του. ο πατέρας του ήταν ο ιδρυτής της αυτοκρατορίας Ziff-Davis, η οποία ανήκε σε πολυάριθμες εκδόσεις περιοδικών. Ο Ziff επένδυσε έξυπνα την κληρονομιά του, έχοντας καθαρή αξία περίπου 4,2 δισ. Δολαρίων. Αυτή τη στιγμή διαμένει στο North Palm Beach.

William Koch

Ο William Koch έκανε την περιουσία του σε πετρέλαιο και επενδύσεις, με αποτέλεσμα μια τρέχουσα καθαρή αξία περίπου 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Χρησιμοποιεί μεγάλο μέρος της περιουσίας του για να επενδύσει σε αξεσουάρ της Άγριας Δύσης. στην πραγματικότητα, κατέβαλε πρόσφατα 3,1 εκατομμύρια δολάρια για τη μοναδική εικόνα του Billy the Kid.

Μένει στο Palm Beach.

Τέρρενς Πελγκούλα

Αξίζει περίπου 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Terrence Pegula είναι ένας αυτοσχέδιος δισεκατομμυριούχος που ξεκίνησε στη βιομηχανία πετρελαίου. Το 2010 πώλησε την East Resources, την εταιρεία γεώτρησης, για $ 4,7 δισ. αργότερα αγόρασε το Buffalo Sabres του NHL. Σήμερα επενδύει πολλά χρήματα σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

Κατοικεί στη Μπόκα Ρατόν.

Malcolm Glazer

Από το West Palm Beach, ο Malcolm Glazer και η οικογένειά του αξίζει περίπου 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Glazer έκανε την περιουσία του σε ακίνητα και αργότερα χρησιμοποίησε τα χρήματά του για να επενδύσει σε δύο μεγάλες αθλητικές ομάδες: τον Tampa Bay Buccaneers της NFL και την παγκοσμίου φήμης ομάδα ποδοσφαίρου Manchester United.

Ο Igor Olenicoff

Από τον φάρο Point, ο Igor Olenicoff αξίζει περίπου 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι ένας αυτοσυντηρημένος δισεκατομμυριούχος που έκανε την περιουσία του στην ανάπτυξη ακινήτων. Olenicoff είναι ένας απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας. Έχει συχνά αντιμετωπίσει προβλήματα με την κυβέρνηση και τώρα εμπλέκεται σε διάφορα φορολογικά σκάνδαλα.

Christopher Cline

Επί του παρόντος, κατοικεί στο North Palm Beach, ο Christopher Cline είναι αρχικά από τη Δυτική Βιρτζίνια. Έκανε την περιουσία του στη βιομηχανία άνθρακα και αξίζει περίπου 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Διαθέτει την Foresight Energy, η οποία ελέγχει τέσσερις δισεκατομμύρια τόνους αποθεμάτων άνθρακα στις ΗΠΑ.

H. Wayne Huizenga

Ο H. Wayne Huizenga αξίζει σήμερα περίπου 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια, έχοντας κάνει την περιουσία του σε επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων κινδύνου. Φαίνεται να επιδιώξει επιθετικά την επιχείρησή του σε μια μεγαλύτερη εταιρία χημικών και αποχέτευσης, οπότε πιθανότατα θα κινηθεί προς αυτή τη λίστα. Διαμένει στο Fort Lauderdale .

Fred DeLuca

Αρχικά από τη Νέα Υόρκη, ο Fred DeLuca είναι ο ιδιοκτήτης της διεθνούς αλυσίδας fast-food που παρασκευάζει φρέσκα σάντουιτς. Ο υπόγειος σταθμός έχει ξεπεράσει πλέον τον McDonald's ως τη μεγαλύτερη τροφική αλυσίδα στον κόσμο. Η DeLuca κατοικεί στο Fort Lauderdale και αξίζει περίπου 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Phillip Frost

Η στρογγυλοποίηση της λίστας κορυφαίων δέκα από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Φλόριντα είναι ο ίδιος ο Phillip Frost του Miami Beach. Ο Frost έκανε την εκπληκτική του περιουσία ύψους 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσω της φαρμακευτικής του εταιρείας Ivax, την οποία πώλησε το 2005 για 7,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι επίσης πρόεδρος της Teva και πρώην καθηγητής δερματολογίας.