Παιδιά τρώνε δωρεάν στο Μέμφις σε αυτά τα εστιατόρια

Κάποιος δεν μπορεί ποτέ να συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλο από ένα στέλεχος ένα παιδικό γεύμα θα μπορούσε να βάλει σε ένα τραπεζαρία-έξω προϋπολογισμού μέχρι να έχουν ένα παιδί. Μετά από όλα, σε ένα τυπικό καφέ εστιατόριο, ένα παιδικό γεύμα μπορεί να τρέχει οπουδήποτε από $ 3 έως $ 6. Αλλά αυτά τα λίγα δολάρια προστίθενται. Και αν έχετε περισσότερα από ένα παιδιά, η καρτέλα σας θα αυξηθεί πολύ γρήγορα. Δεν είναι λοιπόν περίεργο το γεγονός ότι πολλά εστιατόρια έχουν μια μέρα ή ώρα κατά την οποία ένα παιδί μπορεί να φάει δωρεάν (ή πολύ φθηνά) με την αγορά γεύματος ενήλικα.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρει τις οικογένειες στην πόρτα και είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για τα εστιατόρια να γεμίζουν τα τραπέζιά τους στις αργές νύχτες. Θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες νύχτες χωρίς φαγητό παιδιών πραγματοποιούνται νωρίτερα την εβδομάδα και λίγες, αν υπάρχουν, το σαββατοκύριακο.

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με εστιατόρια που προσφέρουν δωρεάν ή πολύ φτηνά γεύματα για παιδιά στην περιοχή Memphis. Παρακαλείσθε να καταλάβετε ότι αυτά ήταν ακριβή από αυτό το γράψιμο, αλλά ότι οι ημέρες, οι χρόνοι και οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές κατά την κρίση του εστιατορίου. Πάντα να καλέσετε μπροστά για να επιβεβαιώσετε ότι οι πληροφορίες δεν έχουν αλλάξει.