Καλύτερα μέρη για να φιλήσεις στο Μέμφις

Όταν σκέφτεστε τους ρομαντικούς προορισμούς, το Μέμφις ίσως να μην είναι η πρώτη πόλη που έρχεται στο μυαλό, αλλά ίσως πρέπει. Για αρχάριους, τα ηλιοβασιλέματα είναι υπέροχα από όλη την πόλη. Γίνονται έξω από αυτόν τον κόσμο που στέκεται δίπλα στον ποταμό Μισισιπή.

Ανεξάρτητα από την ευκαιρία ή την εποχή του χρόνου, ο ρομαντισμός είναι πάντα στον αέρα στην πόλη Bluff. Χρησιμοποιήστε αυτή τη λίστα με τα καλύτερα μέρη για να φιλήσετε στο Μέμφις για να ξεκινήσετε μια ξεχωριστή στιγμή με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Malco Summer Drive-In

Παραδεχτείτε ότι υπάρχει κάτι σέξι για να περάσετε ένα φιλί, ενώ στρέφετε το αυτοκίνητό σας σε μια ταινία. Αυτή η στιγμή είναι κατ 'ευθείαν έξω από την ταινία "Grease", αλλά χωρίς την ανάγκη να επαναπροσδιορίσει Sandy χαστούκι Danny. Το Malco Summer Drive-In στάζει με ρομαντική νοσταλγία.

Πύλη παρατήρησης πυραμίδας

Έχοντας ένα κατάστρωμα παρατήρησης στην κορυφή της Πυραμίδας υπήρξε ένα όνειρο πόλης από τότε που άνοιξε το αρένα το 1991. Έγινε πραγματικότητα όταν άνοιξαν τα Bass Pro Shops στην Πυραμίδα τον Απρίλιο του 2014. Προχωρήστε στο κατάστρωμα παρατήρησης για ένα φιλί ηλιοβασιλέματος.

Η στέγη Peabody

Περάστε τον ανελκυστήρα στην κορυφή του The Peabody Memphis και βγείτε στην ταράτσα όπου έχουν γίνει περισσότερες από λίγες προτάσεις γάμου. Δεν χρειάζεται να πάτε στην κορυφή για να φτάσετε σε ένα γόνατο. ένα ρομαντικό φιλί με θέα στο κέντρο του Μέμφις θα κάνει μια χαρά.

Το λόμπι Peabody

Λέγεται ότι το Δέλτα του Μισισιπή ξεκινάει στο λόμπι του The Peabody Memphis.

Πάρτε ένα κοκτέιλ στο λόμπι μπαρ και παρακολουθήστε μια κομψή πλευρά της πόλης περνάει. Αυτός είναι ο τόπος για ένα σίγουρο φιλί.

Θάλασσα του ουρανού

Το Madison Hotel Memphis φέρνει την ιδέα του σέξι σαλόνι σε πλήρη εστίαση στην ταράτσα του Twilight Sky Terrace. Παραγγείλτε ένα χειροποίητο κοκτέιλ και αρπάξτε ένα ζευγάρι σκαμνιών κατά μήκος του κιγκλιδώματος για αυτή την τέλεια στιγμή καθώς ο ήλιος βυθίζεται κάτω από τον ορίζοντα προς τα δυτικά ή σκαρφαλώνει σε έναν από τους καναπέδες δίπλα στις πυρκαγιές.

Στην κορυφή του βράχου Bluff

Πραγματικά, κάθε σημείο όπου οι απόψεις περιλαμβάνουν τον ποταμό Μισισιπή είναι ρομαντικές. Αλλά το βόλτα Bluff ψηλά πάνω Riverside Drive είναι μια μεγάλη έκταση γεμάτη με ανθρώπους έξω για βραδινές βόλτες και τρέχει. Πιάστε έναν πάγκο και προσέξτε τον ποταμό απαλά να ρέει.

Όταν οι Streamers πέφτουν μετά από μια νίκη Grizz

Ίσως αυτή η ιδέα να είναι μόνο ρομαντική για τους αληθινούς οπαδούς του Grizzlies, αλλά δεν είμαστε όλοι στο Μέμφις; Είναι ακόμα καλύτερο, καθώς οι Grizzlies εξασφαλίζουν μια νίκη στο playoff.

Κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο

Πραγματοποιήστε μια αυθεντική κρουαζιέρα με ποταμόπλοιο με το Memphis Riverboats στην οδό Beale Street Landing. Καθώς το σκάφος κινείται απαλά κατά μήκος του ποταμού Μισισιπή κάτω από τη μαζική γέφυρα, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για ένα φιλί.

Σε ένα φωτεινό δωμάτιο στο Earnestine και στο Hazel's

Το Earnestine και το Hazel's είναι ένα από τα καλύτερα μπαρ στο Μέμφις. Αλλά μην νομίζετε ότι είναι σκοτεινό και καπνιστό εδώ. Προχωρήστε επάνω σε ένα από τα ήσυχα, απομονωμένα δωμάτια - όπου μπορεί να υπάρχει ή δεν μπορεί να είναι ένα φάντασμα ή δύο που κρύβονται - και απολαύστε ένα ήσυχο ποτό με το μέλι σας.

Πάνω από ένα Pint στο Wiseacre, το Memphis Made ή το High Cotton

Οι ζυθοποιίες δεν φωνάζουν πάντα για ρομαντισμό, αλλά οι χαλαρές σκηνές σε αυτά τα ζυθοποιεία είναι φιλόξενοι για τις νύχτες ημερομηνίας εξίσου όπως είναι ομάδες φίλων.

Απολαμβάνοντας ένα μπουκάλι κρασί και τυρί από τον ποταμό

Συσκευάστε ένα πικνίκ και βρείτε ένα σημείο στο Tom Lee Park ή στο Greenbelt Park στο Mud Island και απολαύστε τα αξιοθέατα και τους ήχους του ποταμού Μισισιπή.

Με θέα στον ποταμό στο Metal Museum

Εάν δεν έχετε πάει στο Μουσείο Metal, λείπει το καλύτερο σημείο για να δείτε τον ποταμό Μισισιπή σε όλο το Μέμφις. Εμπιστευτείτε μας, απλά κατευθυνθείτε στο πίσω μέρος του μουσείου και βρείτε έναν πάγκο με θέα στον ποταμό. Θα ανακαλύψετε γρήγορα γιατί είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για φιλί στο Μέμφις.