Οδηγός Ταξιδιού του Μονάχου

Το Μόναχο βρίσκεται κοντά στο γεωγραφικό κέντρο της νότιας γερμανικής περιοχής της Βαυαρίας . Ο πληθυσμός του Μονάχου είναι 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι, εκ των οποίων 280.000 είναι αλλοδαποί. Περίπου το 80% του Μονάχου βομβαρδίστηκε από τους Συμμάχους κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου και στη συνέχεια ανοικοδομήθηκε.

Μετάβαση στο Μόναχο

Από το αεροδρόμιο του Μονάχου, το Franz Josef Strauss Flughafen, μπορείτε να φτάσετε στο Hauptbahnhof (κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης) από το S-Bahn # 8. Ο σταθμός λεωφορείων βρίσκεται κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό, που βρίσκεται στη βορειοδυτική γωνία της παλιάς πόλης: [Χάρτης του Μονάχου]

Γλώσσες

Ενώ η γερμανική είναι, φυσικά, η κύρια γλώσσα που χρησιμοποιείται στο Μόναχο, τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως και διδάσκονται στα σχολεία. Τα περισσότερα εστιατόρια στο κέντρο της πόλης προσφέρουν αγγλικά μενού, πολλά με πολύ ενδιαφέρουσες μεταφράσεις. Είναι εύκολο να περάσετε με λίγη ή καθόλου γνώση γερμανικής γλώσσας.

Ξενοδοχεία Μόναχο

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Η μέση τιμή ενός λογικού (ή φθηνού) ξενοδοχείου με ιδιωτικό μπάνιο και πρωινό είναι περίπου 100 €. Το Hotel Monaco, κοντά στο Schillerstrauss, ψηφίστηκε το καλύτερο ξενοδοχείο δύο αστέρων στη Γερμανία.

Ο συνιστώμενος ξενώνας νεότητας βρίσκεται στην κοντινή Senefelderstrasse.

Το Euro Youth Hotel είναι ο αριθμός 5 στην αριστερή πλευρά του δρόμου που προέρχεται από το σιδηροδρομικό σταθμό.

Κλίμα και Καιρός του Μονάχου

Το κλίμα του Μονάχου διαφέρει από το μεσογειακό κλίμα, καθώς υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα βροχής το καλοκαίρι από το χειμώνα. Περιμένετε μέτριες θερμοκρασίες το καλοκαίρι, ψύξη για το Oktoberfest .

Για διαγράμματα καιρού και κλίματος, δείτε τον Καιρός του Μονάχου.

Εστιατόρια του Μονάχου

Αν βρεθείτε στο τουριστικό κέντρο κοντά στην πλατεία Marienplatz, το The Neues Rathaus (το νέο δημαρχείο) διαθέτει δύο "kellers", ένα winetaube και ένα κελάρι μπίρας. Το winetaube έχει μουσική που ξεκινά στις 5. Το κελάρι μπύρας έχει καλό φαγητό, αλλά μην πείθει να καθίσει σε ένα από τα κενά δωμάτια, να εισέλθει στην αίθουσα από την είσοδο του δρόμου Diener και να προσπαθήσει να βρει ένα τραπέζι στα μεγάλα, θορυβώδη, την κύρια αίθουσα όπου τρώγουν οι Μουνίτες. Προσπαθούν να διοχετεύσουν άτομα που μιλάνε αγγλικά σε θαμπό, άδειο δωμάτιο.

Περπατώντας στο Μόναχο

Ενώ η υπηρεσία συμπεριλαμβάνεται στο λογαριασμό, οι σερβιτόροι συνήθως χρεώνουν το 5% για καλή εξυπηρέτηση.

Γυμνό και αγγλικό κήπο του Μονάχου

Τώρα εδώ είναι μια διαμάχη για εσάς - οι τουριστικές δυνάμεις που ανησυχούν ότι δεν υπάρχουν αρκετοί ελκυστικοί ντόπιοι που να τους αγκαλιάζουν στη μέση του Μονάχου. Ναι, αυτό είναι σωστό, το γυμνό ήταν κάποτε ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των χαρακτηρισμένων περιοχών του Englischer Garten και η πρακτική εξασθενίζει - μπορείτε να είστε σε θέση να υπολογίζετε σε gawking σε γυμνούς ανθρώπους που μειώνουν τα λίτρα μπύρας στους κήπους μπύρας. Ίσως μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε ένα γοητευτικό γκολφ του Μόναχου και να κερδίσετε χρήματα ενώ βρίσκεστε διακοπές!

Σε κάθε περίπτωση, το Englischer Garten του Μονάχου είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και το διπλάσιο του μεγέθους του Central Park.

Και μπορείτε ακόμα να ασκείστε το γυμνό σας εκεί ενώ σέρνετε μια δυνατή μπύρα. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια στον κήπο.

Άλλες συμβουλές Sage για το Μόναχο της Γερμανίας

Πολλά μουσεία στο Μόναχο είναι κλειστά τη Δευτέρα.

Πάρτε ένα αντίγραφο του "The Inside Track", του ενημερωτικού δελτίου EurAide, στο γραφείο έκδοσης εισιτηρίων στο σιδηροδρομικό σταθμό. Το ενημερωτικό δελτίο προσφέρει πολλές συμβουλές για να φτάσετε και να απολαύσετε το Μόναχο. Το γραφείο EurAide βρίσκεται κοντά στο κομμάτι 11, το τρίτο δωμάτιο στο σταθμό. Λάβετε συμβουλές, βρείτε εκδρομές, περάσματα και ταξιδιωτικές προσφορές εκεί.