Οδηγός για το διαστημικό κέντρο Kennedy με παιδιά

Για όσους συναρπάζουν τη διαστημική εξερεύνηση, μια επίσκεψη στο διαστημικό κέντρο Kennedy είναι ένας προορισμός λίστας κάδων. Από το Δεκέμβριο του 1968, η KSC ήταν το κεντρικό κέντρο εκτόξευσης της διαστημικής πτήσης της NASA. Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτόξευσης για τα προγράμματα Apollo, Skylab και Space Shuttle.

Το διαστημικό κέντρο Kennedy 144.000 τετραγωνικών μιλίων βρίσκεται στο Cape Canaveral στη " Space Coast " της Φλόριντα, στο μέσο της ακτής του Ατλαντικού του κράτους μεταξύ του Τζάκσονβιλ και του Μαϊάμι και 35 μίλια ανατολικά του Ορλάντο.

Ιστορικό

Το Κέντρο ονομάζεται για τον Πρόεδρο John F. Kennedy, ο οποίος δέσμευσε τις ΗΠΑ να «αγωνιστούν στο φεγγάρι» το 1962:

"Πρέπει να πάμε στο φεγγάρι αυτή τη δεκαετία και να κάνουμε τα άλλα πράγματα, όχι επειδή είναι εύκολο, αλλά γιατί είναι δύσκολο, γιατί ο στόχος αυτός θα χρησιμεύσει στην οργάνωση και τη μέτρηση των καλύτερων δυνατοτήτων και δεξιοτήτων μας, ότι είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε, ένα που δεν θέλουμε να αναβάλουμε και ένα που σκοπεύουμε να κερδίσουμε ».

Μέχρι το 1969, η φυλή φεγγαριού τελείωσε, αλλά η διαστημική εξερεύνηση συνεχίζεται στο Κένεντι διαστημικό κέντρο

Οικογενειακές επισκέψεις στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι

Το Complex Visitor Complex του Κέννεντυ προσφέρει πολλά εκθέματα και εμπειρίες, όπως έναν κήπο με πυραύλους, παιδικό χώρο παιχνιδιών, δύο θέατρα IMAX, αίθουσα αισθήσεων Astronaut και Memorial Astronaut, καθώς και πολλαπλές καφετέριες, καταστήματα με είδη δώρων και πολλά άλλα. Η νεώτερη έκθεση, "Heroes and Legends," άνοιξε το 2016 και είναι αφιερωμένη σε πρόωρα διαστημικά προγράμματα.

Με άλλα λόγια, αφήστε ένα καλό κομμάτι χρόνου για να εξερευνήσετε. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια περιοδεία με λεωφορείο μέσω περιοχών περιορισμένης πρόσβασης που χρησιμοποιούνται από τη NASA για εκτόξευση χώρων. Θα μπορούσατε εύκολα να περάσετε μια μέρα εδώ και ακόμα να μην δείτε τα πάντα.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εμπειρίες VIP όπως Fly With A Astronaut, εκδρομές ειδικού ενδιαφέροντος ή Cosmic Quest.

Εάν σχεδιάζετε να επωφεληθείτε από αυτές τις επιλογές, εξετάστε ένα πολυήμερο εισιτήριο ή ετήσιο πέρασμα για να ζήσετε περισσότερες από μία περιοδείες.

Το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι προσανατολίζεται εξ ολοκλήρου σε οικογενειακές επισκέψεις και αποσκοπεί στη συγκίνηση και την εμπνεύση των παιδιών με την ιστορία του διαστημικού προγράμματος και το όραμα της εξερεύνησης του διαστήματος. Μια επίσκεψη στο διαστημικό κέντρο Kennedy έχει διάφορες πτυχές:

Τα εκθέματα έχουν σχεδιαστεί για να ψυχαγωγούν και να εκπαιδεύουν: υπάρχουν πρακτικές εμπειρίες, παρουσιάσεις ταινιών, δύο θέατρα I-Max και αρκετές "βόλτες" προσομοιωτών.

Πληροφορία κλειδί

Συμβουλές για επίσκεψη στο διαστημικό κέντρο Kennedy

Αφήστε μια ολόκληρη ημέρα για να επισκεφθείτε. Μεγάλο μέρος του χρόνου σας θα αναλάβει μια περιήγηση με περιοδεία 2-1 / 2 ωρών σε Περιορισμένες Περιοχές που σας μεταφέρει σε δύο γίγαντες για εκτόξευση. το κτίριο συναρμολόγησης οχημάτων, το μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο · το 3-1 / 2 μίλι θρυμματισμένο-ροκ "ερπυστριοφόρο" κατά μήκος του οποίου το διαστημικό λεωφορείο παίρνει ρυμουλκούμενα στο μαξιλάρι εκτόξευσης? τα γιγαντιαία "ανιχνευτές" που κάνουν την ανάσυρση.

Τα λεωφορεία αναχωρούν κάθε 15 λεπτά από το Complex Visitor, το σημείο εισόδου στο KSC. Η περιοδεία περιλαμβάνει μια στάση στο Launch Complex 30 Gantry Observation και στο κέντρο Apollo / Saturn V.

Θα θελήσετε να κατεβείτε από το λεωφορείο και να περάσετε λίγες ώρες στο κέντρο Apollo / Saturn V, το οποίο διαθέτει καφετέρια, ένα από τα πολλά εστιατόρια του ξενοδοχείου. Υπάρχει ένα πλήρως ανακαινισμένο 363 ποδιών πυραύλων φεγγάρι Κρόνος.

Επίσης στο κέντρο Apollo / Saturn V είναι το θέατρο Lunar Surface Theatre και το θέατρο πυρκαγιάς, που φέρνουν στη ζωή δραματικές ορόσημα στην σειρά προσγείωσης του Σελήνη του Απόλλωνα.

Εν τω μεταξύ, στο ίδιο το Συγκρότημα Επισκεπτών, θα βρείτε:

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher