Οι ταξιδιώτες των φοιτητών μπορούν επίσης να είναι συχνές

Όχι μόνο για επαγγελματική τάξη!

Τα προγράμματα συχνών διαφημίσεων είναι ένα από τα πράγματα που, όπως και τα σχέδια κινητής τηλεφωνίας, φαίνεται δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν με την πρώτη ματιά. Και ως ταξιδιώτης φοιτητής, ίσως να πιστεύετε ότι τα προγράμματα τακτικών επιβατών δεν αξίζουν τον κόπο, καθώς φαίνονται στοχευμένα σε χάλια κοστούμια στην επιχειρηματική τάξη που αναβαθμίζουν τα μίλια στο δρόμο προς και από τα ξενοδοχεία Embassy Suites. Τα προγράμματα που δεν είναι τόσο συχνά, είναι επίσης για τους ταξιδιώτες φοιτητές: στην πραγματικότητα, θα εκπλαγείτε με το πόσες μίλι μπορείτε να μεταφέρετε σε σύντομο χρονικό διάστημα με τον τρόπο που ταξιδεύετε. ένα ταξίδι στο εξωτερικό στο εξωτερικό μπορεί να σας καθοδηγήσει για εύκολες δωρεάν εισιτήρια για ένα ζευγάρι περισσότερο.

Ακριβώς όπως ένα γρήγορο για παράδειγμα, θα πρέπει να έχετε πετάξει 20.000 μίλια Αμερικανός για να πάρετε ένα δωρεάν εισιτήριο μετ 'επιστροφής σε προορισμό στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Καραϊβική και το Μεξικό. Μια πτήση προς το Ανόι , ένα από τα σημεία πηδώντας για το backpacker μονοπάτι στη Νοτιοανατολική Ασία, σας δίνει περίπου 15.300 μίλια. Πλοηγηθείτε σπίτι στα Χριστούγεννα μόλις μία φορά (για παράδειγμα, το Λος Άντζελες στη Βοστώνη είναι 5200 μίλια) και έχετε δωρεάν εισιτήριο για το πρόγραμμα συχνών πτήσεων των Αμερικανών.

Πέρα από αυτό, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι οι πιστωτικές κάρτες προσφέρουν ένα τεράστιο ποσό μιλίων ως μπόνους εγγραφής για τη χρήση των καρτών τους. Θα μπορείτε να βαθμολογήσετε 20.000 μίλια ή περισσότερα σε ορισμένες κάρτες και συχνά η μόνη προϋπόθεση είναι ότι ξοδεύετε χιλιάδες δολάρια σε κάτι εντός του πρώτου μήνα. Εκτός από το άνοιγμα ένα για όταν πρέπει να αγοράσετε ένα νέο φορητό υπολογιστή ή να κάνετε μια μεγάλη αγορά, και θα πάρετε δωρεάν πτήσεις ως ένα μπόνους για τη δαπάνη ότι τα μετρητά.

Μπορείτε επίσης να πάρετε τα μίλια συχνών μιλάνων μέσω εκατοντάδων προγραμμάτων συνεργατών - ενοικίαση αυτοκινήτων, ξενοδοχεία, εστιατόρια και πολλά άλλα - και αυτό γίνεται περίπλοκο.

Η πραγματική κοινότητα εμπειρογνωμόνων σχετικά με τα προγράμματα διανυθέντων χιλιομέτρων συχνών δρομολογίων είναι σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται Flyer Talk, ο οποίος έχει έναν τόνο εγγράφων σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το site για νέους ταξιδιώτες. Επίσης, μπορείτε να πάρετε πολλές πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα προγράμματα από τον εμπειρογνώμονα αεροπορικών ταξιδιών μας εδώ στο Trip Savvy

Εκπτώσεις και προσφορές για ταξίδια μαθητών

Εκτός από τη λήψη δωρεάν πτήσεων επειδή έχετε την τάση να ταξιδεύετε μεγάλες αποστάσεις, είστε επίσης σε μια ειδική κατηγορία που σας αφιερώνεται: φοιτητές ταξιδιώτες. Φοιτητές ταξιδιώτες ορίζονται ως άτομα κάτω των 26 ετών ή πλήρους απασχόλησης, εγγεγραμμένος φοιτητής σε διαπιστευμένο κολλέγιο. Φοιτητικά αεροπορικά εισιτήρια υπάρχουν μόνο για αυτή την ομάδα.

Μην ξεχνάτε να ελέγχετε τις τιμές των φοιτητών εναντίον ενός συνδρομητή για να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει το καλύτερο παζάρι. Μερικά από τα αγαπημένα μου περιλαμβάνουν το Skyscanner και το Momondo. Απλά εισάγετε εκεί που θέλετε να πάτε και τις ημερομηνίες σας, και σχεδόν κάθε αεροπορική εταιρεία στον κόσμο ελέγχεται για να σας φέρει τις καλύτερες δυνατές προσφορές. Αγαπώ ιδιαίτερα αυτές τις τοποθεσίες, όπως μπορείτε να ψάξετε ανά χώρα αντί για πόλη (ή "παντού" στο Skyscanner) και μπορείτε να επιλέξετε ένα εύρος ημερομηνιών για αρκετές εβδομάδες και μήνες. Όταν μπορείτε να ελέγξετε τόσο πολλές ημερομηνίες και προορισμούς ταυτόχρονα, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα πάρετε μια συμφωνία για τις πτήσεις σας.

Περισσότεροι τρόποι για να πάρετε Air Deals

Τι πτήσεις χρειάζεστε για να εντοπίσετε τα μίλια; Μπορούν να είναι τρελά φτηνά αν πραγματικά ξεκινήσετε να δίνετε προσοχή στις προσφορές online. Για παράδειγμα, οι ναύλοι "δακτύλων με λίπος" συμβαίνουν (έτσι αποκαλούνται επειδή είναι το αποτέλεσμα ενός σφάλματος πληκτρολόγησης σε κάποιο φτωχό υπάλληλο) και θα είστε σε θέση να βαθμολογήσετε αυτούς τους ναύλους λάθους μόνο αν είστε γρήγοροι.

Είμαι ένας τεράστιος οπαδός της Secret Flying και ενώ τείνουν να επικεντρωθούν περισσότερο στις μεγάλες προσφορές από τους ναύλους λάθους, οι τιμές που έχω δει ήταν απίστευτες. Μόλις φέτος, κατάφερα να κάνω πτήσεις από την Κοπεγχάγη στο Λος Άντζελες για $ 120, από τη Ρώμη στο Τόκιο για επιστροφή $ 350, από το Λονδίνο στη Ζανζιβάρη μέχρι το Κιγκάλι στο Λονδίνο για $ 300, από τη Λισαβώνα στο Κέιπ Τάουν για $ 250. Με λίγα λόγια, αν ψάχνετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να πάρετε μια φανταστική συμφωνία στις πτήσεις, η Secret Flying είναι ο χώρος που παρακολουθείτε. Δεν θα σας βοηθήσει απαραίτητα να βελτιώσετε την κατάστασή σας, καθώς δεν θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την αεροπορική εταιρεία με την οποία πετάτε, αλλά όταν πετάτε τόσο φτηνές, εξακολουθεί να είναι ένα μπόνους.

Holiday Airfare Woes

Ορισμένες φορές του χρόνου (οι πιο δημοφιλείς) μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να πετάξετε, ακόμα και όταν δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πάτε - για παράδειγμα, τις Ευχαριστίες και τα Χριστούγεννα.

Συνειδητοποιώντας τον εαυτό σας με τα μίλια συχνών μίσθωσης που κερδίζετε, βοηθάτε να διευκολύνετε τον πόνο να πληρώνετε (πιθανώς πάρα πολύ) ένα αεροπορικό εισιτήριο κατά τις ημέρες ταξιδιού με τις υψηλότερες τιμές του έτους και εάν εσείς έχετε ήδη εστιάσει στην οικοδόμηση ισορροπίας μιλίων , μπορείτε ακόμη και να είστε σε θέση να πετύχετε τη δική σας πτήση δωρεάν!

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.