Πότε είναι το Φεστιβάλ Cherry Blossom, Sakura Matsuri, στο Βοτανικό Κήπο του Μπρούκλιν;

Επισκεφθείτε το 2018 Sakura Matsuri στον Βοτανικό Κήπο του Μπρούκλιν

Πότε είναι το φεστιβάλ κερασιού Blossom του Βοτανικού Κήπου του Μπρούκλιν;

Κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, οι επισκέπτες στο Βοτανικό Κήπο του Μπρούκλιν θα δουν αρχικά την άνθηση των θεαματικών κερασιών και, στη συνέχεια, την εκστατική εμφάνιση των διπλών ροζ λουλουδιών στο Cherry Tree Esplanade. Ο Βοτανικός Κήπος φιλοξενεί επίσης μια μεγάλη γιορτή για το ιαπωνικό κερασιά. Φέτος, ο ετήσιος εορτασμός πραγματοποιείται το Σάββατο 28 Απριλίου και την Κυριακή 29 Απριλίου.

Τι είναι το Sakura Matsuri;

Ολόκληρος ο μήνας του Απριλίου στον Βοτανικό Κήπο του Μπρούκλιν είναι αφιερωμένος στο Hanami, μια μηνιαία ιαπωνική γιορτή του κερασιού. Η αποκορύφωση αυτού του μήνα είναι το φεστιβάλ ανθών κερασιού, το οποίο είναι γνωστό στα Ιαπωνικά ως "Sakura Matsuri".

Sakura Matsuri 2018, είναι το 37ο ετήσιο φεστιβάλ στον κήπο. Απολαύστε ένα σαββατοκύριακο μεγάλη γιορτή που περιλαμβάνει taiko τύμπανο, κωμωδία, μια πομπή καπέλο λουλουδιών, παιδί φιλικές δραστηριότητες, και πολλά άλλα γεγονότα. Ο ετήσιος εορτασμός των παραδοσιακών και σύγχρονων ιαπωνικών πολιτισμών, Sakura Matsuri, περιλαμβάνει πάνω από 60 παραστάσεις, επιδείξεις και εκθέματα. Θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Απριλίου 2018 από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Εάν δεν μπορείτε να φτιάξετε το φεστιβάλ και θέλετε να βρείτε έναν άλλο ιδανικό χρόνο για να δείτε τα άνθη των κερασιών, ο ιστότοπος Botanic Garden του Μπρούκλιν έχει ένα Cherrywatch, επισημαίνοντας τα διάφορα δέντρα στον κήπο και όταν είναι σε άνθιση.

Ο Βοτανικός Κήπος του Μπρούκλιν φημίζεται για τον εορτασμό του για την άφιξη της σεζόν άνθη κερασιού με το φεστιβάλ του Σαββατοκύριακου. Το φεστιβάλ είναι αρκετά δημοφιλές και έχει πάνω από εξήντα εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων παραστάσεων "που γιορτάζουν την παραδοσιακή και σύγχρονη ιαπωνική κουλτούρα".

Ο Βοτανικός Κήπος του Μπρούκλιν βρίσκεται σε Prospect Heights, κοντά στο Μουσείο Μπρούκλιν, την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Μπρούκλιν, το Prospect Park και το Park Slope στη λεωφόρο 900 Washington.

Μπορείτε να δείτε άνθη κερασιού σε άλλα μέρη του Μπρούκλιν;

Ναι μπορείς. Αν δεν είστε οπαδός πλήθους, εδώ υπάρχουν κάποιες άλλες εναλλακτικές λύσεις. Παρόλο που οι ντόπιοι γνωρίζουν αυτά τα σημεία, δεν είναι τόσο γεμάτοι όσο ο περίφημος Βοτανικός Κήπος. Περάστε ένα ανοιξιάτικο απόγευμα στο νεκροταφείο Greenwood Wood στο Greenwood Heights. Κάντε μια βόλτα στο γαλήνιο ιστορικό νεκροταφείο στα τέλη Μαρτίου και θα δείτε τα άνθη των κερασιών να ανθίζουν.

Σύμφωνα με το Τμήμα Πάρκων της Νέας Υόρκης, μπορείτε να δείτε τα κεράσια να ανθίζουν στο Borough Hall, κοντά στην οδό Joralemon Street, Lenox Street & Cadman Plaza West. Αυτή η περιοχή βρίσκεται μέσα και γύρω από το γραφικό Brooklyn Heights. Αφού εντοπίσετε τα δέντρα βλάστησής σας, κάντε τον εαυτό σας σε μια βόλτα γύρω από τα γραφικά Brooklyn Heights. Αυτό το ιστορικό τμήμα του Μπρούκλιν εξακολουθεί να έχει λίγα λιθόστρωτα δρομάκια και είναι επίσης το σπίτι του Brooklyn Heights Promenade, με εκπληκτική θέα στο χαμηλότερο Μανχάταν.

Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε τα μετρητά για τον Βοτανικό Κήπο του Μπρούκλιν (μια άκρη-δωρεάν την Τρίτη), κατευθυνθείτε προς το γειτονικό πάρκο Prospect, όπου μπορείτε να δείτε κεράσι δέντρα ανθίζουν τον Απρίλιο. Εάν ο καιρός το επιτρέπει, πακετάρετε ένα μεσημεριανό γεύμα και ξεκινήστε την πικ-νικ σας εποχή στο γκαζόν σε αυτό το αγαπημένο πάρκο του Μπρούκλιν.

Οι ανεμιστήρες Cherry Blossom οι οποίοι τυχαίνει να είναι δρομείς πρέπει να παίζουν τα παπούτσια τους και να συμμετέχουν στο Cherry Tree 10-Miler του Prospect Park Track Club. Αν και ο αγώνας θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, λίγο πριν αρχίσει η εποχή του Cherry Blossom, είναι μια παράδοση που τρέχει το Μπρούκλιν.

Εάν βρίσκεστε στο Μπρούκλιν κατά τη διάρκεια της άνοιξης, φροντίστε να χαράξετε χρόνο για να σταματήσετε και να δείτε τα άνθη κερασιάς. Μην ξεχνάτε τη φωτογραφική μηχανή σας, επειδή θέλετε να κάνετε Instagram αυτές τις φωτογραφίες #cherryblossom.

Απολαύστε την εποχή και την ομορφιά του Μπρούκλιν στην άνθιση.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein