Νέα εθιμοτυπία της Νέας Υόρκης

Κανένας δεν αρέσει να νιώθει αμήχανος διότι δεν δίνει αρκετά γενναιόδωρη συμβουλή, αλλά υπάρχουν και στιγμές που μερικοί άνθρωποι δεν είναι σίγουροι για το αν μια συμβουλή αναμένεται ή όχι για μια υπηρεσία. Ένα απλό πράγμα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με την ανατροπή όταν επισκέπτεστε τη Νέα Υόρκη, όμως, είναι ότι πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες σας.

Για τους Νέα Υόρκους που εργάζονται στον κλάδο των υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων , εστιατορίων και οδηγών, οι συμβουλές αποτελούν ουσιαστικό μέρος των κερδών τους. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το επίπεδο πολυτέλειας σε μια επιχείρηση που επισκέπτεστε καθώς και την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας όταν καθορίζετε τι είδους συμβουλή πρέπει να εγκαταλείψετε ο διακομιστής σας.

Είτε βρίσκεστε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο ή εστιατόριο με καλή εξυπηρέτηση ή μια μικρή εγκατάσταση με άριστη εξυπηρέτηση, θα πρέπει να συμβουλεύεστε την αξία του γεύματός σας. Ένας εύχρηστος τρόπος για να υπολογίσετε μια επαρκή συμβουλή στα περισσότερα ιδρύματα είναι να διπλασιάσετε το ποσό του φόρου σας στον λογαριασμό - ο οποίος αντιπροσωπεύει 8,875 τοις εκατό φόρο επί των πωλήσεων στη Νέα Υόρκη και μια άκρη 17 τοις εκατό.