Φεστιβάλ του ποταμού Stars & Stripes 2017

Εν συντομία:

Κοντά γύρω στις 4 Ιουλίου , το Φεστιβάλ ποταμών Stars & Stripes ξεκίνησε το 2012 ως εορτασμός της ελευθερίας της Αμερικής. Χορηγείται από την Sandridge Energy, η ετήσια εκδήλωση διαθέτει ατμόσφαιρα φεστιβάλ κατά μήκος του ποταμού Οκλαχόμα με ζωντανή μουσική, κωπηλασία και καγιάκ αγώνες, δραστηριότητες για παιδιά, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για την είσοδο, ενώ πολλά τοπικά φορτηγά τροφίμων θα είναι διαθέσιμα.

2017 Ημερομηνία και ώρες:

Το 6ο Ετήσιο Φεστιβάλ ποταμών Stars & Stripes πραγματοποιείται στις 24 Ιουνίου, με τους αγώνες και το οικογενειακό φεστιβάλ να ξεκινάει γύρω στις 10 π.μ. Όλα ολοκληρώνονται γύρω στις 22:00 με όμορφη επίδειξη πυροτεχνημάτων πάνω από τον ποταμό. Εδώ είναι το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες περιλαμβάνουν:

Τοποθεσία & Οδηγίες:

Η περιοχή Boathouse βρίσκεται κατά μήκος της λεωφόρου Lincoln, νότια της Bricktown της OKC και κοντά στη διασταύρωση των I-35 και I-40.

Δραστηριότητες Φεστιβάλ

Το Οικογενειακό Φεστιβάλ περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και πολλές οικογενειακές δραστηριότητες, ενώ η Boathouse District θα προσφέρει στους επισκέπτες ένα ειδικό buy one, θα έχετε μια δωρεάν τιμολόγηση στις Περιπέτειες Riversport όπως το Sky Trail ή τη Ζώνη Νεότητας.

Ακολουθούν μερικές από τις άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του φεστιβάλ:

Φορτηγά & προμηθευτές τροφίμων:

Θα υπάρχουν επίσης τοπικά τρόφιμα τροφίμων στο χώρο του ξενοδοχείου. Μια λίστα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, αλλά τα προηγούμενα φεστιβάλ έχουν συμπεριλάβει: