Πώς να παραλείψετε όλες τις γραμμές στην Disney World

Μπορεί να γίνει. Αλλά θα σας κοστίσει.

Έχετε επισκεφθεί ποτέ το Disney World και προωθήσατε το δρόμο σας μέσα από ένα απίστευτα τεράστιο πλήθος μόνο για να ανακαλύψετε ότι η γραμμή ετοιμότητας για το Haunted Mansion - ένα αξιοθέατο που θέλατε πραγματικά και το θεματικό πάρκο που θέλατε πραγματικά να διασκεδάσετε - έτρεξε στην πλατεία Liberty; Και ο χρόνος αναμονής ήταν πάνω από δύο ώρες; Yeesh.

Έχετε ποτέ θελήσει να μπορέσετε μόνο να φτάσετε στο μπροστινό μέρος της γραμμής και να περπατήσετε δεξιά στη διάσημη αίθουσα εκτάσεως;

Ή να παραλείψετε όλες τις βαθύτερες γραμμές στο δημοφιλές θέρετρο; Λοιπόν, μπορείτε.

Δεν μιλάω για το Fastpass +, το έξυπνο σύστημα κρατήσεων της Disney . Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία My Disney για να κάνετε κράτηση μερικές βόλτες πριν από την επίσκεψή σας και, στην πραγματικότητα, παραλείψτε στο μπροστινό μέρος της γραμμής Haunted Mansion και πολλά άλλα αξιοθέατα. Υπάρχουν όμως όλοι περιορισμοί και όρια. Και ανεξάρτητα από τον προγραμματισμό που κάνετε, είστε αναγκασμένοι να καταλήξετε να περιμένετε τουλάχιστον σε μερικές - εάν όχι πολλές - γραμμές.

Τι γίνεται όμως αν σας είπα ότι θα μπορούσατε να ξεχάσετε τα Fastpasses, MagicBands και όλες τις άλλες τεχνολογίες και στρατηγικές διαχείρισης της γραμμής που προσφέρει η Disney, αλλά εξακολουθείτε να περπατάτε δεξιά σε κάθε γύρο που επιθυμεί η καρδιά σας;

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά δολάρια - πολλά από αυτά.

Η Disney World δεν την τρομάζει πολύ δυνατά, αλλά το θέρετρο προσφέρει κάτι που καλεί VIP Tour Services . Επιτρέπει στους συμμετέχοντες να προχωρήσουν στις περισσότερες διαδρομές της επιλογής τους, καθώς και μια σειρά από άλλα οφέλη.

Το 2017, η χρέωση για την κράτηση μιας εκδρομής premium είναι - ο εαυτός σου - $ 400 έως $ 600 ανά ώρα, ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Υπάρχει μια ελάχιστη διάρκεια 7 ωρών, οπότε μια περιοδεία μπορεί να κοστίσει έως και $ 4.200. Yikes! Και σημειώστε ότι το κόστος δεν περιλαμβάνει την εισαγωγή θεματικού πάρκου.

Από τη θετική πλευρά, κάθε οδηγός μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 επισκέπτες, οπότε η τιμή ανά άτομο για μια πλήρως φορτωμένη εκδρομή ξεκινά από περίπου 280 δολάρια.

Αυτό είναι ακόμα πολλά χρήματα, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε να είναι μέσα στη σφαίρα της δυνατότητας για τους ανθρώπους με μέτρια μέσα. (Αν είστε ανάμεσα στην τάξη των χρηστών, υποθέτω ότι η τιμή θα ήταν λιγότερο ανησυχητική.)

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις υπηρεσίες World Tour VIP της Disney World

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα: Υπηρεσίες World Tour VIP της Disney

Άλλες επιλογές περιήγησης

Εάν το έθιμο της Disney World, οι ιδιωτικές εκδρομές VIP είναι πολύ ακριβές για εσάς, το θέρετρο προσφέρει και άλλες προγραμματισμένες ομαδικές εκδρομές. Μεταξύ των επιλογών είναι μια περιοδεία Ultimate Disney Classics του Magic Kingdom, Walt Disney: Marceline στο Magic Kingdom Tour και μια περιοδεία Magic Backstage.

Μάθετε περισσότερα για τις άλλες εκδρομές της Disney World.