Ταξιδιωτικά κουπόνια - Προωθητικοί κωδικοί για ταξίδια προϋπολογισμού

Η αντιγραφή και επικόλληση ενός διαφημιστικού κώδικα από έναν ξεχωριστό ιστότοπο πριν από μια ηλεκτρονική αγορά μπορεί να φανεί κάπως αμήχανη στην αρχή, αλλά μόλις αναπτύξετε τη συνήθεια, θα γαντζωθείτε για τις σημαντικές οικονομίες που μερικές φορές προκύπτουν.

Οι ιστότοποι που συνδέονται παρακάτω (αναγραφόμενοι αλφαβητικά) είναι χρήσιμοι για την online αγορά ηλεκτρονικών ταξιδιών. Ελέγξτε απλά τον ιστότοπο, αντιγράψτε και επικολλήστε τον κωδικό προσφοράς (συχνά μια σειρά γραμμάτων και αριθμών που μπορεί να μην το κάνουν πολύ νόημα) και, στη συνέχεια, να το εισαγάγετε στο κατάλληλο κουτί προώθησης καθώς φτάνετε στο checkout.

Κατά καιρούς, θα βρείτε κωδικούς προώθησης που απεικονίζονται ως τρέχοντα που έχουν λήξει. Καθώς είστε σε θέση, αφήστε τους ιστότοπους να σχολιάσουν την αξία των προσφορών τους. Βοηθά τους διαχειριστές να διατηρούν τις λίστες τρέχουσες και χρήσιμες.

Υπάρχουν ιστότοποι που προσφέρουν διαφημιστικούς κωδικούς έναντι αντάλλαξης μέλους. Ενώ μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμα, σημειώστε ότι κανένας από αυτούς τους συνδέσμους δεν απαιτεί τέλος.