Επιλέξτε τις φράουλές σας στη Νέα Αγγλία

Είναι ένα πράγμα Berry Fun που πρέπει να κάνετε τον Ιούνιο!

Ο Ιούνιος είναι μια εποχή φράουλας στη Νέα Αγγλία και τίποτα δεν λέει αρκετά καλοκαίρι εδώ σαν το shortcake φράουλας γεμάτο ψηλά με κτυπημένη κρέμα και με ώριμες, ζουμερές φράουλες που απομακρύνεστε από εσάς σε μία από τις εκτροφες της περιοχής σας. Μην ξεχνάτε τους φίλους σας, τους συναδέλφους, την οικογένεια και τους γείτονές σας όταν επιλέγετε νόστιμες φράουλες - γιατί να μην πάρετε μερικές επιπλέον πίτσες στο σπίτι ως ένα νόστιμο αναμνηστικό της απόδραση της Νέας Αγγλίας αυτό το μήνα;

Αυτός ο οδηγός ανά κράτος θα σας βοηθήσει να βρείτε τα πεδία φράουλας pick-your-own στη Νέα Αγγλία. Λάβετε υπόψη ότι είναι πάντα καλή ιδέα να καλέσετε μπροστά για να ελέγξετε τις τρέχουσες συνθήκες συλλογής .

Κονέκτικατ επιλέξτε τα δικά σας φράουλες

Patchin Patch - Avon, Κοννέκτικατ
Το Pickin 'Patch είναι το αγαπημένο μου μέρος στο Κοννέκτικατ για να φτιάξετε τα δικά σας φρούτα και λαχανικά, ειδικά φράουλες. Ακόμη και η Martha Stewart έχει επισκεφθεί το αγρόκτημα για παχουλός, νόστιμα φράουλες.

Οπωροφόρα δελφίνια - Γκιλφορντ, Κοννέκτικατ
Βρίσκεται έξω από το Interstate 95 στην έξοδο 57 μόλις 90 μίλια από την πόλη της Νέας Υόρκης, το Bishop's Orchards έχει αυξανόμενη φράουλες από τη δεκαετία του 1940. Η φετινή σεζόν φράουλας του φετινού μαρκαρίσματος διαρκεί από τα μέσα Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου.

Lyman Ορχιδέες - Middlefield, Κονέκτικατ
Αν ψάχνετε για μια εξόρμηση φράουλα, Lyman Orchards είναι το ιδανικό σημείο για ένα ημερήσιο ταξίδι. Προσφέρουν σχεδόν δώδεκα ποικιλίες φραουλών για τη συλλογή και πολλά άλλα!

Αγοράστε προϊόντα ειδικότητας στην Αγροτική Αγορά και μάλιστα παίζουν 45 τρύπες γκολφ στα τρία μαθήματα του Lyman.

Pick-Your-Own Growers - Χάρτφορντ Κομητεία
Το Υπουργείο Γεωργίας του Κοννέκτικατ έχει συντάξει αυτόν τον κατάλογο των εκμεταλλεύσεων pick-your-own στο Hartford County, συμπεριλαμβανομένων αρκετών που προσφέρουν φράουλες.

Pick-Your-Own Growers - Νέα κομητεία Haven
Το Υπουργείο Γεωργίας του Κοννέκτικατ έχει καταρτίσει αυτόν τον κατάλογο των εκκολαπτόμενων δικών σας εκμεταλλεύσεων στην κομητεία New Haven, συμπεριλαμβανομένων αρκετών που προσφέρουν φράουλες.

Το φυτό Berry της Rose - Νότιο Γκλάστονμπερι, Κοννέκτικατ
Η οικογένεια Rose έχει γεωργία από το 1910. Διαλέξτε φράουλες σε αυτό το ιστορικό αγρόκτημα και απολαύστε ένα πλούσιο, αγρόκτημα φρέσκο ​​πρωινό της Κυριακής εδώ κατά τη διάρκεια της περιόδου επιλογής.

Maine επιλέξτε τις δικές σας φράουλες

Φράουλα Φράουλας του McElwain - Caribou, Μέιν
Επισκεφθείτε αυτό το αγρόκτημα της Aroostook County και διαλέξτε τις δικές σας φράουλες στο βόρειο Μέιν. Λάβετε υπόψη ότι τα μούρα ωριμάζουν αργότερα όσο πιο μακρύτερα βγαίνετε στη Νέα Αγγλία.

Διαλέξτε τα δικά σας φράουλα στο Maine - statewide
Από το Υπουργείο Γεωργίας του Maine, εδώ είναι ένας οδηγός με δυνατότητα αναζήτησης για να επιλέξετε τις δικές σας φράουλες στο Maine.

Μασαχουσέτη Επιλέξτε τα δικά σας φράουλες

Connors Farm - Ντάνβερ, Μασαχουσέτη
Σε μικρή απόσταση βόρεια της Βοστώνης, το αγρόκτημα αυτό προσφέρει τις φράουλες σας από τον Ιούνιο.

Το αγρόκτημα του Keith - Acushnet, Μασαχουσέτη
Το Keith's Farm προσφέρει καθημερινά φράουλα στην εποχή.

Παραθαλάσσιο αγρόκτημα - South Natick, Μασαχουσέτη
Επιλέξτε τις φράουλές σας τον Ιούνιο και τα Σαββατοκύριακα στις αρχές Ιουλίου και φροντίστε να φέρετε τα παιδιά! Το Lookout Farm προσφέρει βόλτες τρένων, ζωγραφική προσώπου, αγροτικά ζώα, πυραμίδα σανού και ψυχαγωγία περισσότερων παιδιών. Υπάρχει ένα τέλος εισόδου.

Επιλέξτε τις φράουλες σας στη Μασαχουσέτη - statewide
Από το Berkshires στο New Bedford, εδώ είναι μια στρογγυλή εκκίνηση των εκμεταλλεύσεων της Μασαχουσέτης που προσφέρουν φράουλα συλλογή, από την Κοινοπολιτεία της Μασαχουσέτης Τμήμα Γεωργικών Πόρων.

Smolak Farms - North Andover, Μασαχουσέτη
Τον Ιούνιο επιλέγετε τη δική σας εποχή φράουλας στα Smolak Farms. Ορισμένα τμήματα αυτού του ιστορικού αγροκτήματος είναι ηλικίας περίπου 300 ετών. Εκτός από τις φράουλες που έχετε επιλέξει, το αγρόκτημα προσφέρει επίσης ένα αγρόκτημα και ένα αρτοποιείο. Εγγραφείτε για τσάι αμερικανικής κούκλας με θέμα τη φράουλα στις 26 Ιουνίου 2016.

Οικογενειακό αγρόκτημα Tougas - Northboro, Μασαχουσέτη
Αυτό το σημείο φράουλας pick-your-own ανοίγει στις αρχές Ιουνίου. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια πραγματική φράουλα slushie από το Tougas Farm Κουζίνα όταν έχετε τελειώσει picking μούρα.

Επόμενη Σελίδα: Επιλέξτε τις φράουλές σας στο NH, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, στο Ρόουντ Άιλαντ και στο Βερμόντ

Νιού Χάμσαϊρ επιλέξτε τις δικές σας φράουλες

Φάρμα Butternut - Farmington, Νιού Χάμσαϊρ
"Το μόνο που πουλάμε είναι ο καρπός και η εμπειρία της συλλογής", λέει ο ιδιοκτήτης του αγρόκτημα Butternut Giff Burnap. Οι φράουλες ξεκινούν την εποχή της επιλογής σας σε αυτό το ήσυχο αγρόκτημα της περιοχής Seacoast, το οποίο διαθέτει επίσης ένα αγρόκτημα που πωλεί σπιτικές πίτες.

Άνοιξη Ledge Farm - Νέο Λονδίνο, Νιού Χάμσαϊρ
Η συγκομιδή φράουλας αρχίζει στα μέσα Ιουνίου σε αυτό το αγρόκτημα της λίμνης Sunapee, το οποίο φιλοξενεί επίσης έναν υπέροχο κήπο με λουλούδια.

Τα χωράφια της φράουλας βρίσκονται στην περιοχή της Pleasant Lake.

Συγκομιδή τον δικό σας οδηγό - statewide
Το Τμήμα Γεωργίας του Νιού Χάμσαϊρ παρέχει αυτόν τον εύχρηστο οδηγό για τις εκμεταλλεύσεις PYO στην πολιτεία σε μορφή .pdf, συμπεριλαμβανομένων πολλών που σας επιτρέπουν να συγκομίζετε τις δικές σας κόκκινες, νόστιμες φράουλες.

Κράτος της Νέας Υόρκης Επιλέξτε τα δικά σας φράουλες

Farm & U-Pick του Kelder - Kerhonksen, Νέα Υόρκη
Η επιλογή φράουλας αρχίζει συνήθως την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου σε αυτό το αγρόκτημα Rondout Valley.

Επιλέξτε τα δικά σας μούρα - νότια πολιτεία της Νέας Υόρκης
Εδώ είναι ένας οδηγός για να πάρει το δικό σας αγρόκτημα μούρων που βρίσκονται σε απόσταση ημερήσιας απόστασης της Νέας Υόρκης.

Rhode Island Επιλέξτε τα δικά σας φράουλες

Εκκλησίες της κοιλάδας του ποταμού Blackstone - κοιλάδα του ποταμού Blackstone, Ρόουντ Άιλαντ
Θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με μερικές εκμεταλλεύσεις που σας προσφέρουν τις φράουλες σας σε αυτόν τον κατάλογο γεωργικών εκμεταλλεύσεων, οπωρώνων και αμπελώνων στην κοιλάδα του ποταμού Blackstone της Ρόουντ Άιλαντ.

Salisbury Farm - Τζόνστον, Ρόουντ Άιλαντ
Η συλλογή φράουλας αναμένεται να ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου το 2016 σε αυτή την έκτη γενιά, οικογενειακή επιχείρηση.

Βερμόντ Πάρτε τα δικά σας φράουλες

Vermont Pick-Your-Own Directory - σε όλη την επικράτεια
Θα βρείτε μια σειρά από θέσεις για να πάρει φράουλες σε αυτό το νομό-κατά-νομαρχιακό κατάλογο των βερμόντ pick-your-own εκμεταλλεύσεις που καταρτίζονται από PickYourOwn.org.

Το τελευταίο αγρόκτημα - Monkton, Βερμόντ
Διαλέξτε τις δικές σας βιολογικές φράουλες σε αυτό το πρωτοποριακό αγρόκτημα του Βερμόντ, όπου υπάρχουν ειδικές σειρές μούρων μόνο για τα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους.

Το Sam Mazza - Colchester, Βερμόντ
Επιλέξτε φράουλες που αρχίζουν γύρω στα μέσα Ιουνίου, στη συνέχεια επισκεφθείτε την αγροτική αγορά και το αρτοποιείο σε αυτόν τον αγροτουριστικό προορισμό στο Βερμόντ. Η συγκομιδή θα γιορτάσει στο 21ο ετήσιο Φεστιβάλ φράουλας στις 18 Ιουνίου 2016.

Πριν ξεκινήσετε την επιλογή φράουλας ...

Ελέγξτε τον εύχρηστο οδηγό του Rose's Berry Farm για τον τρόπο επιλογής και φροντίδας για τις φράουλες, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για κατάψυξη και μερικές εξαιρετικές συνταγές.