Χριστουγεννιάτικη διασκέδαση στα βορειοδυτικά

Διασκέδαση πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου

Έχουμε πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα στα βορειοδυτικά. Τα βουνά και τα δάση μας είναι εξαιρετικά μέρη για να επιλέξετε και να κόψετε το δικό σας δέντρο ή να απολαύσετε αθλήματα χιονιού όπως σωλήνες και σκι. Διακοπές διακοπών, τελετές φωτισμού δέντρων και εκθέσεις χειροτεχνίας προσφέρονται σε όλες σχεδόν τις κοινότητες, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για μια απόδραση με θέμα τα Χριστούγεννα .

Χριστουγεννιάτικες παρελάσεις στα βορειοδυτικά

Ο Σάντα κάνει συχνά την πρώτη του εμφάνιση της σεζόν στις παραδόσεις των Χριστουγέννων.

Η Βορειοδυτική έχει μια παράδοση των εκδρομών των πλοίων και των πλοίων, όπου οι διακοσμήσεις και τα φώτα αντανακλούν το νερό για να έχουν υπέροχο αποτέλεσμα. Πολλές από αυτές τις παραθεριστικές παρέες λαμβάνουν χώρα κατά τις ημέρες που ακολουθούν την ημέρα των ευχαριστιών, ενώ άλλοι τρέχουν καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Χριστουγεννιάτικα φώτα και φεστιβάλ στο Βορειοδυτικό

Οι λάμψη και το χρώμα των φώτων είναι παντού κατά τη διάρκεια της περιόδου διακοπών, είτε σε ένα γιοτ, σε ένα κατάστημα στο κέντρο της πόλης, είτε σε ένα μονοπάτι στον ζωολογικό κήπο.

Εξωτερική Χριστουγεννιάτικη διασκέδαση στα βορειοδυτικά

Μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από λίγο κρύο, αλλά να πάρει σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων εποχή μπορεί να είναι διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Τα περισσότερα από αυτά τα υπαίθρια εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ζεστό κακάο ή φρέσκα ντόνατς, γεγονός που τους καθιστά μια πρόσθετη ξεχωριστή απόλαυση.

Holiday Trains στο Βορειοδυτικό

Τα παιδιά αγαπούν τα Χριστούγεννα και αγαπούν τα τρένα - συνδυάστε τα δύο και είστε σίγουροι ότι θα έχετε κάποια σοβαρή διασκέδαση διακοπών.