Τι πρέπει να γνωρίζετε για εκχυλίσεις σε προσώπου

Το μέρος ενός προσώπου που μπορεί να βλάψει!

Έχετε σπυράκια σε όλη τη μύτη σας; Πόσο άσπρο χτύπημα στο μέτωπό σας δεν θα πάει μακριά; Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτά είναι να πάτε σε έναν αισθητικό, εκπαιδευμένο στην αφαίρεση τους - μια διαδικασία που ονομάζεται "εξαγωγή" - κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού προσώπου. Ο χειρότερος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτά είναι να τους επιλέγετε μόνοι σας, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει ουλές και λοίμωξη.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα εκεί έξω που υπόσχονται να σας βοηθήσουν να κάνετε τις δικές σας εκχυλίσεις, αλλά συνήθως έχουν ένα μειονέκτημα.

Οι "βαθιά καθαριστικές λωρίδες πόρων" κυριολεκτικά αποκόπτονται από το εξωτερικό σας αργότερα από το δέρμα και μερικές φορές τραβούν από την άκρη ενός μαύρου κεφαλιού, αλλά αφήνουν το πόρο ως επί το πλείστον φραγμένο.

Μπορείτε να αγοράσετε το ίδιο εργαλείο εξαγωγής που χρησιμοποιούν ορισμένοι αισθητικοί, αλλά εάν δεν έχετε προετοιμάσει το δέρμα με τον ίδιο τρόπο και δεν γνωρίζετε την κατάλληλη τεχνική, δεν θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα και ίσως να προκαλέσετε κάποια ζημιά. Αυτό είναι το δέρμα σας, και αν το χειρίζεστε πολύ επιθετικά, μπορείτε να καταλήξετε με ουλές.

Οι εκχυλίσματα είναι ένα από τα σημαντικότερα μέρη ενός προσώπου εάν έχετε σπυράκια ή λευκά στίγματα, επειδή ένας εξειδικευμένος αισθητικός μπορεί να τα αφαιρέσει με μεγαλύτερη ασφάλεια από ό, τι μπορείτε. Αλλά είναι σημαντικό να βρείτε έναν καλό, έμπειρο αισθητικό για να συνεργαστείτε.

Τι γνωρίζει ο αισθητικός ότι δεν το κάνετε; Για ένα πράγμα, ξέρει πώς να προετοιμάσει το δέρμα σωστά. Οι εκχυλίσεις λαμβάνουν χώρα αφού το δέρμα έχει καθαριστεί, απολεπιστεί και ατμοποιηθεί, πράγμα που βοηθά στην αποσκλήρυνση του βύσματος του σμήγματος και των νεκρών κυττάρων του δέρματος που φράζουν ένα πόρο.

Ο συνδυασμός χειρισμού από τα χέρια της, ο ζεστός ατμός και η δική σας εφίδρωση συνδυάζονται για να χαλαρώσει το βύσμα έτσι ώστε να απελευθερώνεται πιο εύκολα όταν ασκεί πίεση.

Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για τις εκχυλίσεις