Καλοκαιρινές Κατασκηνώσεις στο Χιούστον

Είτε προτιμάτε να στέλνετε τα παιδάκια μακριά για μια εβδομάδα ανεξαρτησίας, είτε απλά ενδιαφέρεστε για μια μικρή εξωσχολική δραστηριότητα για να νικήσετε την πλήξη του καλοκαιριού, αυτή η λίστα σας έχει καλύψει. Η παρακάτω λίστα θερινών κατασκηνώσεων στο Χιούστον έχει κατανεμηθεί σε τρεις κατηγορίες.

Διανυκτερεύσεις

Camp Allen Ηλικία 8-18: Βρίσκεται μία ώρα βορειοδυτικά του Χιούστον, το Camp Allen προσφέρει ένα επταήμερο πρόγραμμα καλοκαιρινής κατασκήνωσης με βάση τα επισκοπικά.

Οι εκδρομείς θα λάβουν μέρος σε υπαίθριες δραστηριότητες όπως τοξοβολία, ιππασία και κολύμβηση.

Κατασκηνώσεις Rio Vista και Sierra Vista Ηλικίες 6-16: Μια τυπική μέρα σε αυτό το στρατόπεδο που βρίσκεται κοντά στον ποταμό Γουαδελούπη περιλαμβάνει το θαλάσσιο σκι, scrapbooking, περιστρέφοντας και άλλα. Και τα δύο στρατόπεδα είναι χριστιανικά αλλά δεν είναι θρησκευτικά.

Κοκκινομάλτυρες του San Jacinto 8-18 ετών: Επιλέξτε από τρεις ξεχωριστές κάμπινγκ που βρίσκονται σε βολική τοποθεσία στο Conroe και το Seabrook του Τέξας. Για τον ιππικό, το στρατόπεδο Misty Meadows είναι εξοπλισμένο με ένα κοπάδι 40 αλόγων, αρένες ιππασίας και ένα μεγάλο συγκρότημα αχυρώνα.

Οι ηλικίες Safari του Kidventure 8-14: Αυτό το κάμπινγκ Texas Hill Country προσφέρει προγράμματα μιας και δύο εβδομάδων για αγόρια και κορίτσια. Οι κατασκηνωτές θα μάθουν τις δεξιότητες οικοδόμησης, θα συμμετέχουν σε φυσικές προκλήσεις και θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη σε άλλους.

Laity Lodge Youth Camp Ages 11-16: Το Laity Lodge είναι ένα coed, χριστιανικό στρατόπεδο που βρίσκεται στο Leakey του Τέξας. Οι ζωντανές συναυλίες, τα comedy skits και τα κυνηγητικά συμβούλια καμουφλάζ των μεσάνυχτων κάνουν την εμπειρία αυτή στο στρατόπεδο αξέχαστη.

Κατασκηνώσεις δημιουργικής τέχνης

Art Camp Ages 3-15: Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με μέσα τέχνης όπως πηλό, μπογιά, μολύβι και πολλά άλλα. Οι γονείς μπορούν να εγγραφούν για μία εβδομάδα ή μερικές εβδομάδες με μειωμένο επιτόκιο.

Art League Χιούστον Kid Camp ηλικίας 5-12: Επιλέξτε μία ή περισσότερες πενθήμερες συνεδρίες με επικεφαλής τους ταλαντούχους εκπαιδευτές της Art League Χιούστον.

Οι μαθητές θα ενισχύσουν τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και συνεργασίας, ενώ θα πειραματιστούν με διάφορες μορφές τέχνης.

Glassell Junior School Ages 4-18: Μαθήματα σε αυτό το στρατόπεδο που στεγάζονται στο Μουσείο Καλών Τεχνών κυμαίνονται από την μόδα που σχεδιάζει την ακρυλική ζωγραφική μέχρι την ζωτικότητα. Οι χρόνοι είναι ευέλικτοι και τα μαθήματα περιλαμβάνουν όλα τα υλικά.

Main Street Theatre Ages 4-18: Αυτός ο καταυλισμός στην περιοχή Montrose του Χιούστον παρέχει στους συμμετέχοντες του τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια παράσταση παιχνιδιού και χορού, να διερευνήσουν τα έργα του Σαίξπηρ και να σκηνοθετήσουν μια ταινία μικρού μήκους.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ Σχολή Θεάτρου Μουσικής Θεάτρου Humphrey 4-18: Οι μαθητές θα επικεντρωθούν σε έργα όπως ο Billy Elliot και ο Rock of Ages και θα δουλέψουν με φωνητικούς προπονητές, χορογράφους και σκηνοθέτες για να ακονίσουν τις δεξιοτεχνικές τους επιδόσεις. Πρόσθετες επιλογές μαθημάτων εφήβων περιλαμβάνουν δημιουργική γραφή και χορό.

AD Players Θέατρο Καλοκαιρινό στρατόπεδο ηλικίας 5-18: Τα παιδιά σε βαθμούς Κ έως 12 προσκαλούνται να παρακολουθήσουν αυτό το εβδομαδιαίο μουσικό θέατρο στρατόπεδο ημέρας. Σκεφτείτε ότι ο νεαρός σας έχει αυτό που χρειάζεται για να εκτελέσετε; Τον δώστε σε ακρόαση για το All-Star Camp και είναι μέρος μιας παραγωγής της ταινίας "Η αστείρευτη ιστορία".

Επιστημών και Τεχνολογιών

Camp Zoofari Ηλικίες 4-12: Τα παιδιά θα πάρουν μια σε βάθος ματιά στους κατοίκους των ζωολογικών κήπων του ζωολογικού κήπου, θα διερευνήσουν τις συντηρήσεις της άγριας πανίδας και θα το κάνουν πολύ καλά.

Η κολύμβηση των ελεφάντων είναι μια από τις αξέχαστες εμπειρίες που θα συναντήσετε σε αυτό το εβδομαδιαίο στρατόπεδο ημέρας.

Το Μουσείο Υγείας Καλοκαιρινό Κέντρο Ανακάλυψης ηλικιών 5-13: Ανάλογα με το ποιο εβδομαδιαίο μάθημα επιλέγεται, οι μαθητές μπορούν να μάθουν CPR και βασικές πρώτες βοήθειες, να διερευνήσουν υγιείς συνδυασμούς τροφίμων και συνταγών, να εκχυλίσουν το DNA και να βρουν μαρκαδόρια ή να σχεδιάσουν το δικό τους εκθεσιακό μουσείο.

HMNS Xplorations Ηλικίες 6-12: Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τόσο στην κεντρική πανεπιστημιούπολη όσο και στην πανεπιστημιούπολη Sugar Land του Μουσείου Φυσικών Επιστημών του Χιούστον. Επιλέξτε από τη ρομποτική, τη φυσική, τους δεινόσαυρους και τα διαστημικά στρατόπεδα.

Mad Science Ages 3-12: Η Mad Science προσφέρει καταυλισμούς πλήρους και μισής ημέρας σε περισσότερες από δέκα τοποθεσίες του Χιούστον, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Downtown, Memorial και Cypress. Το Secret Lab Lab και το Red Hot Robots είναι μόνο δύο από τις συναρπαστικές πρακτικές εμπειρίες στρατοπέδων που πρέπει να γίνουν.

Κατασκοπεία σε υπολογιστή και τεχνολογικό camp Ages 7-17: Οι μαθητές θα μάθουν τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, το σχεδιασμό τυχερών παιχνιδιών 3-D, την ψηφιακή φωτογραφία, τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και πολλά άλλα σε αυτό το παλιό στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή του Δυτικού Πανεπιστημίου.

Fashion Camp Houston Ηλικίες 12-18: Μάθετε την εικονογράφηση της μόδας, σχεδιάστε και δημιουργήστε ενδύματα και κερδίστε γνώση από τους ειδικούς στο σχεδιασμό μόδας, το στιλ ντουλάπας και την αναφορά μόδας.